User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
177 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Far açıp gitmeyi çok seviyorum diyenler

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka sis açanlara ettiğim küfürler o gün işlediğim bütün sevapları alıp götürüyordur

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bn senin için dememiştim ama senin içinde demiş olıyım madem böyle yazıverdin led vs.Sen öyle diyosan öyledir diyeyim olsun bitsin. : ) Zamanında yavuz diyodu benım farlarım goz almıyo vsvs diye arkama yolda dusunce arayıp herzaman telefonla ındır farını dıyodum 1kademe aşşagı mesela o yüzden senin dediğin gibi olsun
    Ben zaten göz aldığını 'sanmıyorum' dedim emin değilim alıp almadığımdan. Ama yolda farla ilgili hiç tepki almadım. Sisler benim ampül falan değil kendiğinden o şekilde yanıyor. Farlar zaten bixenon mercekli 4.300 xenon o da göz yormuyordur diye düşünüyorum.

Avatarımda park sis fotograf olduğu için bana söylüyorsun diye anladım bende
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edisonun bize kazığı başka birşey değil

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha dün sıkışık trafikte arkama bir kangoo geldi resmen kör oldum içeride. 4'lüyü açtım söndürmedi, arka sizi açtım tepki yok, camdan işaret ettim yine yok. İndim aşağı yanına gidip amca bak bakayım benim arabanın içi ne halde dedim. Unutmuşum uzunda kusura bakma diyo. Yaşlıda bir amcaydı kızamadım pek ama sinir bozucu.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf bu yüzden alaçam bi Pickup, arka kasaya amerikan tarzı demirimi üstüne dizicem hellalari, bi de ön ızgarası önüne dizicem. O tiplerin arkasına geçip hepsini yakicam.
    "Korkmadık, savaştık"

BamBam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle arka sislerini yakanlara çok pis ayar oluyorum ben de hemen arkasına geçer ön sislerimi yakarım, anlamazsa ön sisleri yakıp yakıp söndürürüm en sonunda uzunları dayar geçerim dibine...hızlanmaya çalışırsa da önüne geçip arka sisleri açıp açıp kapatırım...ama nafile öküzden bol bişey yok ki memlekette...hayır bir de tek sis yanıyor arkada o kadar çirkin bir görüntü ki, ne sanıyolarsa artık...

Bu arada aklıma geldi ama bulamadım, kesin birileri hatırlar...tech'ten dumanlı bir dizel sis farları yanan birinin önüne geçip harbiden dumana boğuyodu adamı...videoyu bulabilen varsa koysun şuraya da tekrar bi gülelim )

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    özelilkle Q7 cayenne tarzı araçlarda D1S yada D3S tipi orjinal ampülleri yerine mavimtırak yada parlak pearl white denilen ampüllerle değiştiriyorlar o çakma xenon takmış adamlardan bin kat beter ediyor arabalar zaten yüksek birde far tam gözünün içine girdimi kör oluyorsun önünü göremiyorsun..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlardan farklı olarak son kasa ducato ve boxerın far dizaynını yapanın Allah bin belasını versin.
    #eksikpazar

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o aynadan yansıma nedir yahu fotoğraf hali bile 2 sn de gözümü yordu.

genelde açan tüm arkadaşlarımı ikaz ediyorum ve aldığım cevaplar salakça, çoğu kezde adam gibi bir cevap verebilen olmuyor.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitede birçok kişi yeni model araçların aşırı yanan led stoplara takılmış, bende sadece beni rahatsız ediyor bu stoplar sanıyordum meğerse tek değilmişim. İyi ihtimalle ışıklarda 30 saniye önümde frene basark bekliyor ve bayaa rahatsız ediyor beni. Hee adama bişi diyemiosun sonuçta orjinalde BMW onu öyle çıkarmış, bende BMW'ye küfrediyorum böyle stopmu olur diye.
    Toyota yaris 2011 model aracim. Ledli stoplari var. 6 tane led, bir kac kez arkadaslarla araclari degisince benim standart stoplarimin bir audiden farksiz oldugunu ne yazik ki farkettim. Artik cok sikisik trafikte el freni kullaniyorum. Yazik arkadakilere. Makyajsiz kasanin stobu var begendigim, ama tampon kismi da farkli. Tampon almaya calistim ama cikmasi bile 500 kagit. Ne yapacagim bilemiyorum.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazıları kesinlikle farkında değil. Yanına geçip kibarca uyardığında söndürüyor. Veya uzunları yakınca anlıyor kapatıyorlar.
    Bazıları inatçı. Güzel göründüğünü falan düşünüyor aracının. Ne yaparsan yap anlamıyor. Öküz çünkü. Eskiden uzunları falan yakıp taciz ediyordum artık uğraşmıyorum. Yanından geçerken üzerine kırıyorum.
    Muayenede bir sürü şeye takıyorlar ama far ayarı vs hafif kusur diye geçiyor. Ciddi anlamda ağır kusur olmalı hatta çakma xenon'lar egzoz gibi bağlanma sebebi olmalı.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece arka sisleri acıp gezerım

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota yaris 2011 model aracim. Ledli stoplari var. 6 tane led, bir kac kez arkadaslarla araclari degisince benim standart stoplarimin bir audiden farksiz oldugunu ne yazik ki farkettim. Artik cok sikisik trafikte el freni kullaniyorum. Yazik arkadakilere. Makyajsiz kasanin stobu var begendigim, ama tampon kismi da farkli. Tampon almaya calistim ama cikmasi bile 500 kagit. Ne yapacagim bilemiyorum.

Bu kadar düşünceli oldugunuz için teşekkürler. Sizin yapabilceğiniz bişi yok malesef sonuçta siz o şekilde almıssınız fabrika orjinalini öyle yapmış. Benim sitemim üreticilere, işin suyunu çıkarmasalar iyidi.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazıları kesinlikle farkında değil. Yanına geçip kibarca uyardığında söndürüyor. Veya uzunları yakınca anlıyor kapatıyorlar.
    Bazıları inatçı. Güzel göründüğünü falan düşünüyor aracının. Ne yaparsan yap anlamıyor. Öküz çünkü. Eskiden uzunları falan yakıp taciz ediyordum artık uğraşmıyorum. Yanından geçerken üzerine kırıyorum.
    Muayenede bir sürü şeye takıyorlar ama far ayarı vs hafif kusur diye geçiyor. Ciddi anlamda ağır kusur olmalı hatta çakma xenon'lar egzoz gibi bağlanma sebebi olmalı.
    ülkede çukursuz setsiz yol mu var ki muayenede far ayarı ağır kusur olsun.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bundan bahsediyorum trafikde arkanıza böyle ibr araç gelirse iptalsiniz aynalar falan hak getire.. yada karşınızdan gelse daha kötü kısmı kör olursunuz belli bir süre..

Bunlarda orjinal D3S 4300K ampülleri çıkartıyorlar yerine D3S 6000k yada 8000k ampül takıyorlar tabi balastlarida dahil..

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözlerim maşallah çok iyidir. Karşıdan gözüme xenon tutsalar etkilenmem nerdeyse. Ama şu mantığı anlamıyorum. Özellikle böyle GTI tayfasında oluyor. Gece yarısı olmuş adam farlarını yakmak yerine park + sis geziyor. Sis de zaten xenon kesin var. Hayır ne oluyor arabası daha mı güzel sanıyor o embesil kişiler. Bu forumdanda tanıdığım en az 10 tane embesil var bu şekilde.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan bahsediyorum trafikde arkanıza böyle ibr araç gelirse iptalsiniz aynalar falan hak getire.. yada karşınızdan gelse daha kötü kısmı kör olursunuz belli bir süre..

Bunlarda orjinal D3S 4300K ampülleri çıkartıyorlar yerine D3S 6000k yada 8000k ampül takıyorlar tabi balastlarida dahil..

3 kere yazmışsınız ancak kelvin yükseldikçe ışık gücü düşüyor size denk gelenler farı kurcalatırken ayarlarını bozmuş yada ampulu düzgün takamamış olabilirler. Ayrıca yay takan aracını alcaktanlar far ayarını mutlaka yaptırsınlar. Sis farını yakınca arabalar daha sekil olmuyor ancak bunu anlayamıyoruz maalesef toplum olarak saygı sıfır. Cukura girmemek icin yavasladigimda 10 sn icin yemedigimiz korna hareket kalmiyor, herkesin işi acele *** yetiştiriyorlar.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözlerim maşallah çok iyidir. Karşıdan gözüme xenon tutsalar etkilenmem nerdeyse. Ama şu mantığı anlamıyorum. Özellikle böyle GTI tayfasında oluyor. Gece yarısı olmuş adam farlarını yakmak yerine park + sis geziyor. Sis de zaten xenon kesin var. Hayır ne oluyor arabası daha mı güzel sanıyor o embesil kişiler. Bu forumdanda tanıdığım en az 10 tane embesil var bu şekilde.
    Bu şekilde en çok gördüğüm araçlar taksiciler,dolmuşlar ve civicciler. Tüm arabalar birbirinin kopyası gibi,park ve xenon sis!
    Kimse sölemiyormu böyle insanlara apaçi dendiğini?

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 numara en koyusundan film çektirdim rahatım arkadan projektor tutsalar yine gozumu almaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)