User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
177 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Far açıp gitmeyi çok seviyorum diyenler

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O connectlere öyle güzel sövüyorum ki . Yanına geliyorum babam yaşında adam . Belki salak diyceksiniz ama bizim symbol ün arka sislerinin nasıl açıldığını geçen hafta öğrendim . Sisleri de gerekmedikçe kullanmıyorum . Tofaşlar zaten zenonların daimi kullanıcısı onlara ayrı sövüyorum.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Emre Akçay
    Misafir
    Arka cam filmli ve karartmalı ayna var aracımda. Ona rağmen dün gece arkadan kısalarla gelen bir vatandaşın farı tavanımdan çıkıyordu. Bende arka çakar sis ne varsa açtım.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4-5 ay önce insignia varken istanbul'dan Ankara'ya doğru yola çıktım gece 1-2 gibi arabada annem,babam var nese far ayarım bozuktu bende farkındayım tabi servise götürdüm (maslak çiftkurtlar) dedilerki bu afl olduğundan ayar yapılmıyo kendi yolun ve yükün durumuna göre ayarlar saçma geldi, nese dedim Ankara'da hallederim ince ince gidiyorum aynı şeritte uzun süre gitmiyorum tabi önümdekinin gözünü alıyor diye, bide paso 4'lüler açık yanıyor. Yavaş gidince millet rahatsız olduğu için biraz hızlanalım dedi babam bende 130-140 ort. gidiyorum, 10 dk önce geçtiğim Latitude 34 fyd sonu 15 ya da 16 plakası bu dayım kafaya takmış bizi rahatsız edicek sürekli takip ediyor beni ben hızlanıyorum oda hızlanıyor ben yavaşlıyorum oda yavaşlıyor bizimkilere yansıtmadım paso gözüm aynalarda böyle böyle körfez'den boluya kadar geldik, tünel çıkısında bu adam sollamak için hızlandı bende yol verdim tabi önüme geçti ben 130 civarı gidiyorum hala bu herif dip fren yaptı bende sağ sol kaymalar esp- abs çok şükür topladık. Tünelden sonra bolu'dan otobana bağlantı sapağı var ordan 1 tane siyah insignia turbo geldi içinde 4-5 tane yarma hızımız 210-220 arabada annem paso ağlamakta, babam polis arıyor adamlar biz bişey yapamayız tarzı konuşmalar vs. Nese bu sonradan türüyen insignia ben orta şeritteyken soldan benim önüme bulunduğum şeride doğru çapraz şekilde kırdı, çok şükür zamanında frenle falan kurtardık nese ben emniyete kadar geldim sonra sola attım kendimi gaz kesmeden Kızılcahamam kadar geldik yol çalışması vardı karşı şeride geçirdi bizi karayolları ordan artık kendimi gelen arabaların üstüne attım yol yapımı boyunca milletin üstüne sürdüm onlar arkada kaldı çalışmadan sonra ilk sapaktan sonra otoyoldan çıktım. Başımıza bişey gelmeden kurtardık.

Başıma böyle bir olay geldi aman diyim farlarınıza ve ayarlarınıza dikkat edin piyasada manyak çok.

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astramı aldığım gün kısalardaki 6000 xenonları çıkardığımda elektrikci arkadaş çok şaşırmıştı; çünkü ampüller, far kapakları, dahil 80 tl vermiştim adam 50 daha ver sislere xenon al demişti yorumları gördükçe yaptığım hareketin ne kadar doğru olduğunu bir daha anladım

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomobil frene basılı gitmiyor sonuçta , fren ışıklarının güçlü olması bence kötü bir şey değil , aksine daha iyi. Bazı araçların aküsü güçsüz veya ampulü belkide bilmiyorum frene bastığı belli bile olmuyor. Öyle olmasından iyidir. Tabi stop karartıp anasını ağlatanlar ayrı mevzu.
    Geçen sıkışık trafikte s600 geldi denk geldinizmi bilmiyorum ama sağıma sinyal verdiğim gibi girdim öbür şeride.Stopları yandımı bildiğin kör oluyorsun.Bu tip araçlarda fabrikasyon olarak aşırı kuvvetli

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuna kadar takiliyorum arka cam koyu ustune film var dikiz aynasi karartmali birazcik onune geciyor en azindan yan aynalara vurana kadar isik !!! Ama her sekilde arabanin icin gunduz gibi oluyor ! Birde o yuksek servisler transporterlar sprinterlar takti mi etmedigim laf kalmiyor
    Edit : arka sis farlarini acanlara girmiyorum bile ! Bide sikisik trafik oldu mu kacicak yerinizde olmuyor gozler iptal

GörkemT. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımın farlarını otomatiğe aldıgım ıcın gunduzlerı ledler kendılıgınden yanıyor gece de kısalarım o sis acıpta gezenlere dicek söz yok bosuna gunaha girmeye gerek yok dengesızler yuzunden gerektıgınce uzunlarımı kullanmamaya bıle özen gösterıyorum.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu şekilde en çok gördüğüm araçlar taksiciler,dolmuşlar ve civicciler. Tüm arabalar birbirinin kopyası gibi,park ve xenon sis!
    Kimse sölemiyormu böyle insanlara apaçi dendiğini?
    Yakın arkadaşım var. Apaçisin diyorum. Ne alakası var önümü böyle görüyorum diyo. Apaçi işte.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah arka sis açanların tekerini düz bastırmasın.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Işık topu gibi gezenler, birde soba borusu kılıklı egzozu scooter'a takanlar bitmediler.

İçimden, ışık topu gibi gezenlerin gözlerine 24 saat xenon far tutmak; soba borusu egzoz ile gezenleride komple o egzoza oturtmak geliyor.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ne zaman arka sisi açık bir araç olsa önümde bende nezaketen uzunlarımı esirgemem ondan

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka sis açanların hepsinin allah belasını versin.ama gündüz amerikan park ve sis gezerim görüntüsü hoşuma gidiyor.heralde gündüzde göz almıyodur. gece normal farlarımı yakarım adam akıllı kimsenin gözünü almadan önümü göre göre giderim.
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz günlerde bir jeep öyle bir açmış ki farlarını xenon birde zaten alerjim var kaza yapıyordum Son anda kurtardım arkasından bir ton küfür ettim insanların zevki yüzünden bizler zarar görmek zorunda değiliz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracimin farlari buzcam ve normal sari ampul var gece gunduz surekli aciktir benim. Inanin gunduz far cok onemli, ondeki arac tarafindan hemen farkediliyorsunuz. Ama sisler konusunda hemfikiriz.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen bende arka sisleri açanlara arkadan uzunları açıyorum bekliyorum öyle geçmeden. Görgüsüz bunlar eğer varsa aramızda bu şekil dolaşan kiii illa vardır sizede bu lafım beyler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla bu işin şahini tofaşı kalmadı artık geçen leoncunun biri hem arka sisleri açmış bide frene basınca ortada kocaman led koymuş f1 çakar hesabı böylelerinin foto yada videosunu çekip ceza almasını sağlayamıyomuyuz acaba

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arka sisim açık olabiliyor bazen ama stoplarımda folyo var dikkat çekmiyo
    Ride Or Die

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bunu yapanların arkasına geçip uzunları yakıyorum deliriyolar.sonra çamı açığ srnin açtığın sisle çakma xenonun da aynısını bana yapıyor diyorum.basıp gidiyorum.birda uzunları açık unutam ablalar varki onları konuşmuyorum bile
    Scorpion TypeR

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah forumda merceksiz fara xenon takan kimse yokmuş arka sis, ön sis sinir bozucu ama merceksiz farıma xenon kullanıyorum en aşağı getiriyorum ayarı kimsenin uyardığı olmadı şu ana kadar.. Forumda tek çakma zenonlu olmakta farklı bir duyguymuş........
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)