User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
138 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Alkolden ehliyeti kaptırdım

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eşek ve karpuz kabuğu ikilisi. Hiç kurcalama.
    Ceza gelirse itiraz edersiniz.
    Tamamdır. çok teşekkür ederim.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta kemer takılı değil diye fahri müfettiş cezası yemişim. Mümkün değil. Yani hız, tehlikeli araç kullanma hatta onuda hiç yapmam ama kırmızı ışık bile dese itiraz etmem olmuş olabilir derdim ama kemersiz araç kullanmam. Şimdi buna itiraz etmek uğraşsam bir dert uğraşmasam bir dert.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam o zaman inan herkes kan testine gitmek isteyecek. Çevirmede adam kalmaz millete hastaneye götürmekten. En mantıklısı avrupa ve amerikada uygulanan saha ayıklık testi denilen şey. Eğer orada testi geçemez ise şahıs o zaman emin olmak için alkol testine geçilir. Direkt alkol testi zaten dünyanın en saçma şeyi. Alkolu koklayıp yürüyemeyen adam biliyorum, bilmemkaç promil olup da çakı gibi hiçbişeyi olmayan adam da... Cigara içip kafa bir dünya olan adam promilde çıkmıyor üfletip güle güle diyorlar. O yüzden şu field sobriety testing denilen olayın bizim ülkemize de artık gelmesi lazım. Haa hiçbir şeyi doğru düzgün başaramayan, bilgisi oılmayan ekiplerimiz bu işi başarabilir mi? o da ayrı mevzu.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta kemer takılı değil diye fahri müfettiş cezası yemişim. Mümkün değil. Yani hız, tehlikeli araç kullanma hatta onuda hiç yapmam ama kırmızı ışık bile dese itiraz etmem olmuş olabilir derdim ama kemersiz araç kullanmam. Şimdi buna itiraz etmek uğraşsam bir dert uğraşmasam bir dert.
    Hayatımda ilk defa yer işaretlerine uymamaktan ceza yedim.

Yediğim yer otoyol, görsel vs ispat da yok.

İtiraz ettim, itiraza mahal yok diye red geldi.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fahri müfettişlerin canı cehenneme bize de yer işaretlerine uymamadan ceza yazmışlar hiç alakasız bir lokasyonda
    kimi kime şikayet edeceksin ki

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de iki sene önce virajda önümde fren yapan Mercedes’e korna çalmıştım sonra yanıma geldi ne yapıyorsun sen dedi dedim Çekil geçeyim meğersem fahri müfettişmiş ardından hemen cezayı yolladı hahah
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eşek ve karpuz kabuğu ikilisi. Hiç kurcalama.
    Ceza gelirse itiraz edersiniz.
    Türkiye de itirazların umursanıp hemen kabul edildiği bir ülke olarak bilinir zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizhandinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye de itirazların umursanıp hemen kabul edildiği bir ülke olarak bilinir zaten
    Eski Türkiye o.

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim sıfır alıp plakasını dahi çıkartmadan garaja koyduğumuz motosiklete dur ihtarına uymama ters yön emniyet kemeri cezası geldi cezayı ödeyip itiraz ettik ancak mahkeme itiraz etti ve mahkeme ücretide dahil bütün meblayı bize ödettiler muz cumhuriyeti bile bizden daha adaletlidir.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2020-2021'de FTM'nin yazdığı makas cezalarını itirazla iptal ettirmiştim birini ödeyip birini ödemeden. sonra polisin yazdığı drift cezasına "polis yazdıysa doğrudur" dendi kamera kaydı inceleme taleplerim kabul görmedi.

FTM itirazı bedava ve çok kolay, bence yap

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pandemide radar cezasını iptal ettirmiştim

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fahri müfettişlerin yazdığı cezalara itiraz edin. %99 iptal oluyor.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende hazır konusu açılmışken bir şey öğrenmek istiyorum. Trafik cezası geldi ama polis mi yazdı fahri müfettiş mi bilmiyorum. Bunu nasıl anlarız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende hazır konusu açılmışken bir şey öğrenmek istiyorum. Trafik cezası geldi ama polis mi yazdı fahri müfettiş mi bilmiyorum. Bunu nasıl anlarız ?
    En aşağıda düzenleyen kısmında sicil no yazar ama bu polisin sicil nodur.
    Onun altında "Trafik kural ihlaliliniz fahri müfettişce tespit edilmiştir" diye not varsa fahridir, yoksa sicil no yazan polistir tespit eden.
    Okumadan imzalamam.....

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçtiğimiz perşembe günü, gelibolu dan bandırma-bursa istikametine dönerken (gece 02:00 suları) evreşe girişindeki radara yakalandım. bomboş ve ben harici hiç aracın olmadığı yerde muhtemelen 90 km/h dan, 70 km/h a düşerek ticari aracım ile radara yakalandım. flaş patladı zaten çekti diye düşünüyorum. google dan baktığım kadarıyla vatandaş bu evreşe civarındaki köy ve ilçelerdeki radarlardan çok şikayetçi. ana yolda 50 km/h ile gitmek de nedir anlamış değilim. 90-100 ile giderken 50 ye düşmek ne demektir.... sizce itiraz dilekçesi yazsam mı ?

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana da emniyetten yazmış, lokasyon klasik iş dönüşü kullandığım bi güzergah. Bostancı köprüsü yanyoldan E5'e bağlandığımız yer.
    Araba babamın üstüne olduğu ve itiraz için noterden yetki vermesi gerektiği için paşalar gibi ödedik. Kendisine sevgiler...
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakırköyde oturuyorum evin etrafında 4 tur atıp yer bulamayınca hemen cadde üzerindeki altınbaş üniversitesi önüne park ettim. Kısa süreli park levhası olduğunu biliyodum ama akşam 10da bırakıp sabah 10da aldım.1 saat sonra ceza maili düştü. Evim üniversitenin hemen yanında, 3 4gün duran araç biliyorum.
    Ekipler hergün dolaşıp ceza kesiyorsa helal olsun diyorum..
    Bakırköyde park yeri sıkıntı, orayı kullanan arkadaşlar varsa da bilgisi olsun erken ödemeyle 745tl hayırlı oldu bana

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece saat 2-3 civarın ara mahallede dolaşıyordum. Biri sağa dönüşte yolu kapattığı için arkasında kuyruk oluşmuş, düz gitmek isteyenler de ilerleyemiyordu. Bir süre yolun açılmasını bekledim. Açılmayınca sinyalimi verip önümdeki aracı sollayarak devam ettim. Üç gün sonra ters şeritten ceza geldi. Yaklaşık 4000TL. 2023 yılı için iyi bir paraydı. Hiç itiraz etmeden direkt ödedik. İlk ve son trafik cezamdı. Cezayı yazan da fahri müfettişti hatırladığım kadarıyla, orada kamera yoktu çünkü.

Just a moment...
    Mustafa Kemal ATATÜRK

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gece çevirmede aracın içine flaş tuttular. Memurun bana sağ çekmemi söyleyen el hareketlerini göremedim ama kurt düştü içime. Çok acelem vardı durmadan bastım geçtim. Çevirmenin yapıldığı yer araçların zaten hızlı gittiği anayol. Alkollü değilim, kan testi vs. aldırabilirim şu anda. 2025'te cezası nedir bunun? Emniyeti arayıp durumdan bahsedeyim mi? Ne önerirsiniz?
    Ya önerim yok ama şu polisin davranışa bir şey yazmamak için yazıp yazıp sildim. Yoldan geçen donanımsız vasıfsız eleman gidip de polis olursa ahanda böyle olur işte. %90'ı bi havalarda güç zehirlenmesinden sarhoş olmuşlar.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)