Geçen hafta kemer takılı değil diye fahri müfettiş cezası yemişim. Mümkün değil. Yani hız, tehlikeli araç kullanma hatta onuda hiç yapmam ama kırmızı ışık bile dese itiraz etmem olmuş olabilir derdim ama kemersiz araç kullanmam. Şimdi buna itiraz etmek uğraşsam bir dert uğraşmasam bir dert.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hocam o zaman inan herkes kan testine gitmek isteyecek. Çevirmede adam kalmaz millete hastaneye götürmekten. En mantıklısı avrupa ve amerikada uygulanan saha ayıklık testi denilen şey. Eğer orada testi geçemez ise şahıs o zaman emin olmak için alkol testine geçilir. Direkt alkol testi zaten dünyanın en saçma şeyi. Alkolu koklayıp yürüyemeyen adam biliyorum, bilmemkaç promil olup da çakı gibi hiçbişeyi olmayan adam da... Cigara içip kafa bir dünya olan adam promilde çıkmıyor üfletip güle güle diyorlar. O yüzden şu field sobriety testing denilen olayın bizim ülkemize de artık gelmesi lazım. Haa hiçbir şeyi doğru düzgün başaramayan, bilgisi oılmayan ekiplerimiz bu işi başarabilir mi? o da ayrı mevzu.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Fahri müfettişlerin canı cehenneme bize de yer işaretlerine uymamadan ceza yazmışlar hiç alakasız bir lokasyonda
kimi kime şikayet edeceksin ki
Ben de iki sene önce virajda önümde fren yapan Mercedes’e korna çalmıştım sonra yanıma geldi ne yapıyorsun sen dedi dedim Çekil geçeyim meğersem fahri müfettişmiş ardından hemen cezayı yolladı hahah
www.honda-tech.com
Bizim sıfır alıp plakasını dahi çıkartmadan garaja koyduğumuz motosiklete dur ihtarına uymama ters yön emniyet kemeri cezası geldi cezayı ödeyip itiraz ettik ancak mahkeme itiraz etti ve mahkeme ücretide dahil bütün meblayı bize ödettiler muz cumhuriyeti bile bizden daha adaletlidir.![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Bende hazır konusu açılmışken bir şey öğrenmek istiyorum. Trafik cezası geldi ama polis mi yazdı fahri müfettiş mi bilmiyorum. Bunu nasıl anlarız ?
geçtiğimiz perşembe günü, gelibolu dan bandırma-bursa istikametine dönerken (gece 02:00 suları) evreşe girişindeki radara yakalandım. bomboş ve ben harici hiç aracın olmadığı yerde muhtemelen 90 km/h dan, 70 km/h a düşerek ticari aracım ile radara yakalandım. flaş patladı zaten çekti diye düşünüyorum. google dan baktığım kadarıyla vatandaş bu evreşe civarındaki köy ve ilçelerdeki radarlardan çok şikayetçi. ana yolda 50 km/h ile gitmek de nedir anlamış değilim. 90-100 ile giderken 50 ye düşmek ne demektir.... sizce itiraz dilekçesi yazsam mı ?
Bakırköyde oturuyorum evin etrafında 4 tur atıp yer bulamayınca hemen cadde üzerindeki altınbaş üniversitesi önüne park ettim. Kısa süreli park levhası olduğunu biliyodum ama akşam 10da bırakıp sabah 10da aldım.1 saat sonra ceza maili düştü. Evim üniversitenin hemen yanında, 3 4gün duran araç biliyorum.
Ekipler hergün dolaşıp ceza kesiyorsa helal olsun diyorum..
Bakırköyde park yeri sıkıntı, orayı kullanan arkadaşlar varsa da bilgisi olsun erken ödemeyle 745tl hayırlı oldu bana
Gece saat 2-3 civarın ara mahallede dolaşıyordum. Biri sağa dönüşte yolu kapattığı için arkasında kuyruk oluşmuş, düz gitmek isteyenler de ilerleyemiyordu. Bir süre yolun açılmasını bekledim. Açılmayınca sinyalimi verip önümdeki aracı sollayarak devam ettim. Üç gün sonra ters şeritten ceza geldi. Yaklaşık 4000TL. 2023 yılı için iyi bir paraydı. Hiç itiraz etmeden direkt ödedik. İlk ve son trafik cezamdı. Cezayı yazan da fahri müfettişti hatırladığım kadarıyla, orada kamera yoktu çünkü.
Just a moment...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)