Ellerimle taktım o dv'yi. O listeye bunu yazmazsan isyan çıkarırım :D
Printable View
haa harbi lan onlarda var. Bi tane de değil iki tane forge dv taktık. Senden sonra basınç hortumları için sökülüp yeniden takıldı. K04 ler yola çıkacak haftaya Rs4 olmasına bi emme manifoldu kaldı.
En güzeli haftaiçi yeni haftasonu eski model kullanmak :)
Sürüş hissi gaz teli,hidrolik veya elektirk olmayan direksiyon,abs,asr elektronik müdahale olmaması bunarıda arıyorsun bazen.
old is cool - Pure drive bunlar güzel şeyler.
Babamın yılladır bana söyleyip de bir türlü dinletemediği söz geldi aklıma... "Eskiden yeni olmaz"
Her ne kadar yeni araçlar eskilerin yerini tutmasa da bir eski model aracın masrafları da bi yerden sonra yıldırıyor insanı :D Tam her şey tamam sıkıntı bitti derken bi bakmışsın hooop yolda kaldın :) Belli olmuyor tabi bu durum kullanıma ve Marka-model ilişkisine kadar gidiyor. Ucu açık konu ne de olsa :)
Ben tercihimi hep eski modelden yana yaptım bu güne kadar. Çoğunda kendi isteğimle aldığım için ne sorun çıkarsa çıksın işi eğlenceye vurdum olabildiğince... Kısaca mutlu mesut kullanıyorum... Yeni araçlar kesinlikle bunların yerini tutmaz keşke sıfırı hala üretilse de diyorum çoğu zaman... Çünkü eski bir araç yeni nesil aracın konforunu asla vermiyor. Gerek yeni araçlardaki Teknoloji destekli sistemler gerek yol tutuş ve süspansiyon...
Bu yüzden birikime geçtim bir dahaki sefere yeni ama kaliteli bir seçim deniyecem :D
Güzel örnekler hocam. Teşekkürler.
Belki de öyle olacak.
Sanayiye biraz alış dostum yetkili servisten iyidir.
Muhabbeti bile yeter.:D
Teşekkürler.
Hayırlısı.
teşekkürler.
Hocam eskinin en büyük handikapı bu zaten.
Teşekkürler.
Aslında sorumun kesin net cevabı yok.
Tercihlere göre değiştiğini gördük.
Ekonomi için 308 yazılımla beraber de gidişi güzelleşiyor.
Geriye kalan herşey için E90.Tabi bir yorgana bakmak gerekiyor ayakları örtüyor mu?:D
Aynen. Teşekkürler.
Bazen forumda da okuyorum bu işle uğraşanlarda söylüyor.
Masraflar bazen heves kaçırıyor iki gazlayacaz diye vakit ve nakit kaybı oluyor.
Bazısıda gazlayınca herşeyi unutuyor.
Herhalde aşkın büyüklüğüyle ilgili yada cebin:D
Sağol arkadaşım.:icon_tup: