User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
83 sonuçtan 77 ile 83 arası

Konu: Kalite Eski Model mi? Kalitesiz Yeni Model mi?

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden yaw? O yaptığım 8000 tl tamamen kendi isteğimdir. büyük ıntercoooler komple iskender egzoz 19" rs4 jant lastiği afr basınç saati aem benzin pompası kn filtre 550 cc enjektörler ve iridium bujileredir. Yoksa 40 binede gayet güzel binilirdi yani.
    Ellerimle taktım o dv'yi. O listeye bunu yazmazsan isyan çıkarırım
    .

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanıcısından bilgi almak güzel teşekkürler.

Yalnız corolla C segmentidir. B segmenti olan yaris.

İstanbulda olsaydınız, müsait bir zamanda era'yı test etmenizi isterdim.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haa harbi lan onlarda var. Bi tane de değil iki tane forge dv taktık. Senden sonra basınç hortumları için sökülüp yeniden takıldı. K04 ler yola çıkacak haftaya Rs4 olmasına bi emme manifoldu kaldı.
    IN BOOST WE TRUST

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haa harbi lan onlarda var. Bi tane de değil iki tane forge dv taktık. Senden sonra basınç hortumları için sökülüp yeniden takıldı. K04 ler yola çıkacak haftaya Rs4 olmasına bi emme manifoldu kaldı.
    Bilmem mi hortumlar yüzünden arabayı 2ye ayırdınız Hatta senle birlikte geçtik karşıya o gün, pek yufka yürekliyimdir. Gerçi sende karşılığında çaya niye gelmedin diye bana kükredin ama olsun

Edit: Yine uzay mekiği yaptın abi arabayı.
    .

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güzeli haftaiçi yeni haftasonu eski model kullanmak

Sürüş hissi gaz teli,hidrolik veya elektirk olmayan direksiyon,abs,asr elektronik müdahale olmaması bunarıda arıyorsun bazen.

old is cool - Pure drive bunlar güzel şeyler.

Shinigami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamın yılladır bana söyleyip de bir türlü dinletemediği söz geldi aklıma... "Eskiden yeni olmaz"

Her ne kadar yeni araçlar eskilerin yerini tutmasa da bir eski model aracın masrafları da bi yerden sonra yıldırıyor insanı Tam her şey tamam sıkıntı bitti derken bi bakmışsın hooop yolda kaldın Belli olmuyor tabi bu durum kullanıma ve Marka-model ilişkisine kadar gidiyor. Ucu açık konu ne de olsa

Ben tercihimi hep eski modelden yana yaptım bu güne kadar. Çoğunda kendi isteğimle aldığım için ne sorun çıkarsa çıksın işi eğlenceye vurdum olabildiğince... Kısaca mutlu mesut kullanıyorum... Yeni araçlar kesinlikle bunların yerini tutmaz keşke sıfırı hala üretilse de diyorum çoğu zaman... Çünkü eski bir araç yeni nesil aracın konforunu asla vermiyor. Gerek yeni araçlardaki Teknoloji destekli sistemler gerek yol tutuş ve süspansiyon...

Bu yüzden birikime geçtim bir dahaki sefere yeni ama kaliteli bir seçim deniyecem
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni motor yapmış sonra ustasıyla çıkıp gazlamış *** dynosuna göre 210 hp olduğuna karar vermişler biz hala çabalıyalım yıl olmuş 2014

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski model olanların temiz olduklarını varsayarak şahsi tercihlerime örnek:
    ][/url]
    Güzel örnekler hocam. Teşekkürler.
    Alıntı vinz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum . o konuyu ben açmıştım sanayiyi sevmememe rağmen eski arabalara olan ilgim azalmıyor . pederde 2011 linea var normal işlerde onu kullanıyoruz benim arabaya benden başkası binmiyo hafta sonları maksimum 2 saat biniyorum . böyle bi avantajım olmasa yine eski arabaya binerdim cabrio olamazdı belki ama yine eski olurdu . yeni arabaların o fiyatları hak ettiklerini kesinlikle düşünmüyorum .

belki de her yaşın her neslin aklında belirli araba modelleri kalacak . nasıl biz 80-90 nesli uzay gemisi gibi arabaları sevmiyorsak, ilerde çocuklarımız da bizim uzay gemisi gibi gördüğümüz arabaların hayaliyle yaşayacak..
    Belki de öyle olacak.
    Sanayiye biraz alış dostum yetkili servisten iyidir.
    Muhabbeti bile yeter.
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 leon dsg tdi copa paket boyasız arabamı satıp 2001 e39 530i aldım hicbir arabadan almadıgım zevkı ve konforu alıyorum,ustunde teleflex lpg var performans cok iyi yakıt ort 40 krs zorlamazsanız lpg de.guvenlik vs konfor zaten baya iyi.
    Teşekkürler.
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski var eski var
    Yeni var yeni var ' diye düşünüyorum hep. Nasip olursa Sedan VTi alacağım. Baktığınızda ilk olarak 4kapı bir Sedan aile aracı. Motoruna güzel bakılmışsa zaten arkanıza bakmanıza gerek kalmıyor. Fren ve yol tutuş konusunda şüphelerim var sadece, patlayan araçların kaderi genelde yol tutuştan oluyor. Hallolmayacak şeyler degil.

yenilerde ise bazılarında ciddi şekilde karıizma bi duruş, yüksek donanım, teknoloji filan var ama gel gelelim fiesta gibi bi araca bakıncada çok boş gibi geliyor. Linea filan...

Yüksek modellerde düşündügüm tek araç Leon FR 1.4 olurdu. Duruşu filan olsun gayet güzel bi araç

nasp bakalm
    Hayırlısı.
    teşekkürler.
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teknoloji olarak kesinlikle yeni derim ama alacak olsam kesinlikle eski alirim. piyasada dolasan e36 lari 200e leri falan saglam sanmayin sadece zamanina gore saglamlar..eralari kotuluyoruz ama bu bahsettigimiz araclari bile paket edebilir cunku yeni ve daha teknolojik.arkadaşin novayla gezerken arka soldan paliolu bi dallama vurmustu 3 gun başimiz döndu.darbeleri fln direk kendin aliyosun yeni araclarda en dandik marka bile olsa boyle bir durum yok hersey dusunuluyor artik.eskiden yaya yada diger arabalar dusunulerek tasarlanmiyodu arabalar, sadece surucu odakli tasarlaniyodu.simdi ise hayvanlari bile dusunerek tasarliyolar
    Hocam eskinin en büyük handikapı bu zaten.
    Teşekkürler.
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yakin zamanda bi arac dusunuyorum, bu konu cuk diye oturmus, tam bana gore. Sifir 308 hdi mi, yoksa 2006 model e90 3.20d mi
    Aslında sorumun kesin net cevabı yok.
    Tercihlere göre değiştiğini gördük.
    Ekonomi için 308 yazılımla beraber de gidişi güzelleşiyor.
    Geriye kalan herşey için E90.Tabi bir yorgana bakmak gerekiyor ayakları örtüyor mu?
    Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En güzeli haftaiçi yeni haftasonu eski model kullanmak

Sürüş hissi gaz teli,hidrolik veya elektirk olmayan direksiyon,abs,asr elektronik müdahale olmaması bunarıda arıyorsun bazen.

old is cool - Pure drive bunlar güzel şeyler.
    Aynen. Teşekkürler.
    Alıntı Shinigami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babamın yılladır bana söyleyip de bir türlü dinletemediği söz geldi aklıma... "Eskiden yeni olmaz"

Her ne kadar yeni araçlar eskilerin yerini tutmasa da bir eski model aracın masrafları da bi yerden sonra yıldırıyor insanı Tam her şey tamam sıkıntı bitti derken bi bakmışsın hooop yolda kaldın Belli olmuyor tabi bu durum kullanıma ve Marka-model ilişkisine kadar gidiyor. Ucu açık konu ne de olsa

Ben tercihimi hep eski modelden yana yaptım bu güne kadar. Çoğunda kendi isteğimle aldığım için ne sorun çıkarsa çıksın işi eğlenceye vurdum olabildiğince... Kısaca mutlu mesut kullanıyorum... Yeni araçlar kesinlikle bunların yerini tutmaz keşke sıfırı hala üretilse de diyorum çoğu zaman... Çünkü eski bir araç yeni nesil aracın konforunu asla vermiyor. Gerek yeni araçlardaki Teknoloji destekli sistemler gerek yol tutuş ve süspansiyon...

Bu yüzden birikime geçtim bir dahaki sefere yeni ama kaliteli bir seçim deniyecem
    Bazen forumda da okuyorum bu işle uğraşanlarda söylüyor.
    Masraflar bazen heves kaçırıyor iki gazlayacaz diye vakit ve nakit kaybı oluyor.

Bazısıda gazlayınca herşeyi unutuyor.
    Herhalde aşkın büyüklüğüyle ilgili yada cebin

Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda olsaydınız, müsait bir zamanda era'yı test etmenizi isterdim.
    Sağol arkadaşım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)