kac hp onemli degil, videodaki yorumlar daha keyifli![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
O videoda bahsedilen para miktari gercek mi ? Atmo 283leri bulur mu bilemem motor ayrıntısı bile vermiyolar dragda da vermeZ bunlar![]()
bilmem 530filan ben ,sessiz stock b16a2 swap crx in vtec açışının zevki tarif edilemez![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Videodaki kimi yorumlar efsane
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ne var benim 106 da atmaferit 400hp![]()
![]()
![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
oktaykanlar iyidir... gaza hunharca basan necdet usta. 530 hp nasıl olmuş anlamış değilim,gidip bakmak lazım![]()
b18c stroker ile 280 civari almaları mümkün .. Millet k20 k20 diye aglıyor . adamlar tarz yaratmış gayet hoş olmuş bence.
Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...
inanmak başarmanın yarısıdır ne süre çıkaracak merak ediyorum
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Oktaykan kardeşleri severim almanyada ford tan gelmedirler ve orada çok yarışmışlardır.acaip kaçıktırlar ve muhteşem gırgır adamlar.bu beygirleri kendileri telafuz ettimi bilmiyorum ama söylemişlersede sormak lazım nasıl oluyor diye.ciddi bilgili ve tecrübeli adamlardır yalnız daha tr de millet modifiye nedir bilmezken turbo egzantirik cart curt yapan yürüten adamlardır.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
14-15 sene evvel amcamlarla birlikte bizim dükkanda replika caterham yapmışlardı,halen durur.
yaptık dediyseler yapmışlardır.
Bakıyorum eskilerin Oktaykanlar hakkında tereddüdü yok. Ben eski değilim ama ben de tanıyorum onları. Geçmişte yaptıkları işleri. Bir tek ben söylüyorum sanıyordum bir adamların çıkaracağı süreye bakalım setuplarına bakalım bir yürüsün öyle karar verirsiniz diyen.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)