2.2 dendi b18c stroker dendi daha verilmeyen ayrıntılar var dendi eskiden yaptıkları bir araç 283 hp vermiş yine crx bundan da hedef o civar dediler neden olmasın? 530 ne? nedir bu dalga geçme sevdası ve saygısızlık? (araç sahiplerini tanımıyorum)
Akıl var mantık var bugüne kadar sadece bu ustalar değil bir sürü usta B series motor üzerinde çalıştılar hala da yapanlar var N/A olarak 283HP bile çok ciddi zor.. biraz rakamlar fazla abartılmış..
Edit: Blok gördüğüm kadarıyla B16a2 bu blokta 2.2 stroker kit'de yok en yüksek 89mm stroke kullanılabilir ve 85mm piston kullanabilirler buda 2,0 hacim çıkartır aşağı yukarı
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Çok isterim ki güzel bir stroker falan yapmışlardır 283 falan çıkarda....o zaman konuya yazacağım tek post g.t etmek için doğdular olurdu![]()
11.000 devir donuyo diyolar bu arac icin bu nasil olucak bunu aciklayacak olan varmi?
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
Blogu gordum b18a2 diyen arkadaslar bu videodan b16a2 b18c ayrimini nasil yaptilar acaba?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Sanirim oktaykan ustanin eski arabasi garaj zaten orasi bi kac sene önce ben dukkanin arka tarafinda gormustum iddali abiler bakalim görelim![]()
burada sanırım ilk marşta verecegi gücü tahmin edip ona çarpı 2 nos basıp bu rakamı bulmuş olmalılar ki böle bi rakam çıkmış yoksa aksi taktirde bu rakamı bulmak için baya bi ugraşmak gerekirmişmesela 550 600 650 .. vs gibi daha kolay rakamlar var
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)