User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
234 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 530 HP Atmosferik CRX Marş

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok biliyosunya kenan bey neden 4 kere motor yaptırıyosun arabana ? çok bilmişlik yapmamak lazım işte
    SENSİN.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devamlı derken başka Hangi postumda gördünüz belki ben hatırlamıyorumdur...Ayrıca neden üzerinize alındınız tanışıyor muyuz sizinle ufaktan bir hukukumuz sohbetimiz var mı ? Hiç böyle bir konu konuştuk mu ??

Kızdığım için yazmıyorum yani sadece merak ettim daha önce karşılaştık mı?

Edit: ayrıca tabiki gitmek için birilerini beklemeye gerek yok gitmek isteyen tabiki gider...

Olayın mizah kısmıydı abicim...
    kizma falan yok nerden cikti;
    mesajinda "cukturolup gitmek" ibaresini ikinci defa gorunce adamin kendine ne garezi var diye dusunmeye baslamak gayet normal

ozgun derse inanirim mesajini gorunce bosuna bekleme sen kendin arastiripta bulabilirsin;
    alinma falan yok genel bi konu oldugundna hukukumuz olmasinada gerek yok
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay 11000 devir çevirmek değil ki. Daha önce b16a2 ile 10500 çevirildi zaten. Sıkıntı şu o sıkıştırmaya 250 shot ı nasıl sokacağın. 250 shot ne demek kimsenin haberi yok heralde. Big blok amerikanım olsa 250 shot basıcam demem.
    IN BOOST WE TRUST

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halilim senin yaşın kadar araba yaptım motor kırdım bilgim var diye idda etmedim hiç bir zaman ayrıca 4 kere değil belki 12-13 kere motor yaptırdım sen D16 dedikleri zaman o nedir anlamadım dediğin zamanlarda ben motor kırıp motor yaptırıp gece radara gidip arabamı Lifte kaldırıp yürüyenini kendim yapıyordum yani senin ömrün yetmez arabaların içinde sanayilerde geçirdiğim zamana

Ama seni sana anlatayım ben sen ondan bundan duyduğun bilgi dediğin kulaktan dolma zırvalar ile buraya gelir konu açar prim yapmaya çalışırsın ama ben çok iyi biliyorumki bi .ikten anladığın yok demek istediğim bu yani buraya bu konuyu açan sen olunca bide bişeyler biliyor havasında konuşunca hani konu açmayımda millet bişeyler biliyor bilsin oluyor

Aslında tamda şaşırıyordum hayret Halil nasıl mesaj yazmadan durdu diye ama duramadı...

Yani seninde dediğin gibi imzanda yazan seninle beni yan yana koyduğun zaman gerçekten benim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kizma falan yok nerden cikti;
    mesajinda "cukturolup gitmek" ibaresini ikinci defa gorunce adamin kendine ne garezi var diye dusunmeye baslamak gayet normal

ozgun derse inanirim mesajini gorunce bosuna bekleme sen kendin arastiripta bulabilirsin;
    alinma falan yok genel bi konu oldugundna hukukumuz olmasinada gerek yok
    Bak bu konuda gercekten haklısın abicim yanlış konuştum hukuk falan meselesini ama yazdıklarımı üzerine alınması gereken adam alındı...

İşkembeden hp yazılması zoruna gidiyormuş hani dersinki yıllarını bu yolda harcadı böyle olayları görünce zoruna gidiyor...

Yahu ne yaptın ne zoruna gidiyor şimdiye kadarki icraatın ne...

Tanımadığımız bilmediğimiz biri olsan dicemki hmm adam bilgilendirmek için konu açtı...

Yoksa ben zaten sizleri çok tanımam bilgi birikiminize laf söyleyemem çünkü sizi tanımıyorum buna hakkım yok...

Edit: Bir Cem taşçı , bir STP , bir miniks böyle bir konuya .iktir lan olmaz o iş dese bende okusam derimki bu adamlar kafalarını bu arabaların içine gömdü birşeyler biliyorlar yaptıkları arabalar yürüdü ya da yürümedi kırıldı ya da kırılmadı sonuç olarak yaptılar birşeyler gördüler ve konuşmaya .aşşak geçmeye hakları var derim saygı duyarım çünkü uğraş vermişler.... Anlatmak istediğim tam manasıyla bu...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaziliyor ciziliyor 500kusuru bilemeyecegim de 283 hp atmosferik cok abarti geliyor anlamadim. Bir ton ornegi var, en azindan imkansiz degil
    Ek hatch, Built 2.0 liter, 100 shot nitrous, 335whp/348tq, s300 | Evans Tuning Dyno Database
    100 shot nos teker 335 mesela burda
    Benzer setup nossuz 218 teker
    EK hatch, 84mm x 89mm, 218whp/152tq | Evans Tuning Dyno Database

Oem bottom end 225 teker
    Integra, LS/VTEC, OEM bottom end, 225whp/154tq | Evans Tuning Dyno Database

Bir suru ornek var daha...
    2006 yılında b20 den atmosferık 281hp aldım. Utku 230 kusu almıstı ama onun alt oem idi (krank-kol-volant gibi) Pasaoglunda dyno kayıtları duruyor.
    bu aracta eskıden b20 de-stroke vardı. hala b20 blok duruyorsa suankı teknolojı ıle o guclerı almaları daha kolay. ama teker gucu hayal B serısınden. nos basılmaz denmış ama sıkıstırma ne kadar yuksek olursa yakıt ıle desteklendıgı surece nos daha verımlı olur. sız 95 oktan ıle 100shot ethanol ıle 200shot ı karıstırmıyorsunuz herhalde.

ayrıca wet sıstemler 100 luk olarak yakıtla desteklendıgınde 100hp den cok daha fazla guc uretmekte. hele hele dırectport sıstem var ıse 50 lık nozzle ıle 200hp uzerı alındıgını gozumle gordum.

cesareti olan varsa yapar. ama bılınclı ama cahılce. hersey cesaret etmekte.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 yılında b20 den atmosferık 281hp aldım. Utku 230 kusu almıstı ama onun alt oem idi (krank-kol-volant gibi) Pasaoglunda dyno kayıtları duruyor.
    bu aracta eskıden b20 de-stroke vardı. hala b20 blok duruyorsa suankı teknolojı ıle o guclerı almaları daha kolay. ama teker gucu hayal B serısınden. nos basılmaz denmış ama sıkıstırma ne kadar yuksek olursa yakıt ıle desteklendıgı surece nos daha verımlı olur. sız 95 oktan ıle 100shot ethanol ıle 200shot ı karıstırmıyorsunuz herhalde.

ayrıca wet sıstemler 100 luk olarak yakıtla desteklendıgınde 100hp den cok daha fazla guc uretmekte. hele hele dırectport sıstem var ıse 50 lık nozzle ıle 200hp uzerı alındıgını gozumle gordum.

cesareti olan varsa yapar. ama bılınclı ama cahılce. hersey cesaret etmekte.
    Halil efendi bak burayı iyi oku sen daha direksiyon ısırırken ben bu adamların yaptığı projelere şahit oldum yakından gördüm mesela laguna otomatikten düze çevirmişlerdi.... en ufak örnek verdim daha MÖ:930

özgün vth 16 ile oynarken MÖ:930 lu yıllar...

sen vtı'ın ne olduğunu bilmiyordun....

ben bu forum yokken tanıdım bu adamları onlar beni tanımasada aynı ortamda bulunup konuşamalarına yaptıkları işlere şahit oldum....

ama hiçbir zaman ben biliyorum yaaaa! önceden beri bu işleri yapanları gördük bilgimiz var turbo falan fişman basıçtı oydu buydu demedim kimseye, ve kimsenin yaptığı birşeyle alay etmedim çünkü bilmediğimi biliyorum...

ve bilmediğini bilmek güzel bişey

bildiğim bi konuda olsa benden yıllar önce araba koşturmuş kişiler ile .aşşak geçmek için konu açmam bilmediğim bir konuda zaten ağzımı açmam.... haddimi aşmam....

benim bu konuya bu kadar kasıp post yazma sebebim senden yıllar önce hayata gelmiş motor yağı yalamış yutmuş adamlar ile, hemde hiç bir şey bilmeden alay edilmesinden tiksindiğim içindir....

ben kendi arabama kapak bozma tehlikesini göze alarak port polish yaptım doğru ya da yanlış, açı falan filan ben anlamam bizim 15 yaşından beri gördüğümüz elmas uç matkap pomza ve domuz yağı teknolojisiyle yaptım bak yaptım diyorum....

aldığım sıfır yağ pompasını söktüm kendim basınç arttırdım oldu ya da olmadı yaptım kullanıyoruz bakalım olup olmadığını ilerde görücez olmadı bi motor daha yaparız....

bana bir tane Allah zücelâl aşkına bir tane projeni göster motor ile ya da araba toplama ile alakalı bir proje yaa...

yok dimi ?

o zaman insanlarla alay etmeden önce deki ulan ben şimdiye kadar ne yaptım ? bu adamlar ile billur geçecek kadar bir şey yaptım mı diye sor sonra yaz....

sana kötü birisin demiyorum ama hep boş boğazlılık yapıyorsun....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seninle hiç doğru düzgün muhattap olmicam çünkü sen mahalle karısı gibisin sende laf bitmez.

kendin çok biliyodun o zaman neden 10 12 13 14 15 16 17 kere motor yaptırdın ? hani çok biliyosunya hımınaa ?

ben arabacıyım zaten demiyorumki bütün yazdıklarıma bak ben bildiklerimi söylerim bildiklerimi yazarım bilmediğim şeyleri yazmam forumda.

sen kendini uçurmuşsun ne içiyosan söylede kiloyla alayım .

dikkat edersen arabacıyım kelimesi hiç kullanmadım . demekki benim yazdıklarım sana batıyo sende burdan yazayım baride herkez görsün yazdıklarımı çabasındasın.

dahada laf yetiştirmem sana erkeğin kaşarı laf ebesi olmuşsun çünkü .
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet biraz yaşımız küçük araba yapmaya geç başlamışızdırki bu ne sendeki kendini tatmin etme çabası. imzamı söyledim sana daha gerisi fasa fiso. adam olsan zaten kimseyi küçük düşürmeye çalışmazsın. adam değilsin bu yüzden. 20 25 kere motor yapmışsın ama haaala öğrenememişsinki ayar tutturamadın zz esayına ben biliyorum demedim hiçbişeyi benden milyon fazla bilen adamlar var. onlarda yazıyor konuya . neyse uzatmaya gerek yok senin zaten benden bi yaran var içine oturmuş bu konuya dökmek istedin. artık yaşınada hürmet etmiyorum adam ol adam gibi yaz
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninle hiç doğru düzgün muhattap olmicam çünkü sen mahalle karısı gibisin sende laf bitmez.

Kendin çok biliyodun o zaman neden 10 12 13 14 15 16 17 kere motor yaptırdın ? Hani çok biliyosunya hımınaa ?

Ben arabacıyım zaten demiyorumki bütün yazdıklarıma bak ben bildiklerimi söylerim bildiklerimi yazarım bilmediğim şeyleri yazmam forumda.

Sen kendini uçurmuşsun ne içiyosan söylede kiloyla alayım .

Dikkat edersen arabacıyım kelimesi hiç kullanmadım . Demekki benim yazdıklarım sana batıyo sende burdan yazayım baride herkez görsün yazdıklarımı çabasındasın.

Dahada laf yetiştirmem sana erkeğin kaşarı laf ebesi olmuşsun çünkü .

neden gülerek sonlandırdım biliyor musun? çünkü senin gibi sümüklü birinin sümüklerini üzerime bulaştıramam yani değmezsin çünkü pislik kokuyorsun....

pisliğin ve pislik kokusunun üzerime bulaşmasını sevmem...

o yüzden gereksiz bir mahluk olduğun için konuşmalarını kaale almadığımı anlatmak istedim...

pislik her yerde pisliktir....

kendini kanıtlayabilmek adına cürmün yetmeden insanlar ile alay etmeye çalışan bir adamsın seni çok iyi tanıyorum

ayrıca arabadan anladığını söylediğini dile getirmedim...

anlamadığın halde bir proje yapmış olmadığın halde birşeyler yapabilen insanlara alay etmeye çalışmandan bahsettim....

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halil bey takılmayın böylelerine klavyede 32 harf var yazmanın sonu gelmez. Atasözü gibi cümledir " he de geç "

çokmu resmi oldu panpa
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halil bey takılmayın böylelerine klavyede 32 harf var yazmanın sonu gelmez. Atasözü gibi cümledir " he de geç "

çokmu resmi oldu panpa
    aynen aynen herif haklı kendi dünyanda bir yer bulmuşsun devam et he de geç....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi yazdıklarınla kendini düşürüyosun. ben pisliksem sen boksun

proje yapmayan insan adam olamıyormu ? illa senin gibi aynı motoru 20 kere yapmakla proje yapmakmı oluyor ? yazdıkça sıçıyorsun . öpüyorum seni kendine iyi bak
    SENSİN.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz daya bayagi muhabbet ederseniz ilk mesajlarinizda ikinizide 1 er hafta uzaklastiracagim .Forumu kahvehaneye cevirmenize musamaha gostermeyecegim.

Bilginize.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne kadar hiçbir yere gidipte ben onu yaptım ben bunu yaptım yazmadım zamanında senin arabanın motoruda aynı garajda yapıldı benim arabamın motoruda aynı garajda yapıldı sen aynı motorla 15 defa uğraştım ben 1 defa uğraştım senin motorunda D16 ydı benim motorumda D16 ydı eğer senin gibi davranmak isteseydim burraya denediğim 50 tane videoyu koyar BENİM ! derdim aramızdaki fark sen gittiğin yerde kendini översin ben gittiğim yerde övülürüm.

Proje yapıp burda alkış tutulmasına poh pohlanmaya ihtiyacım yok ben başkaları için değil kendim için araba yapıyorum ben yaparım çıkarım gazlarım bakarım olmuşsa kendim tatmin olurum olmamışsa kendim yapamadım derim. Çok proje proje diosun ya buraya yada başka yere konusunu açmayacağım açmayacağım kendi çapımızda yapmaya çalıştığımız projemiz çok bildiğin D16 yla karıştırma büyütüp motor koduna iyi bak :

SENSİN.

ibratice
    Misafir
    Nekadar ayıp ya çocuk gibi tartışıyorsunuz .

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Beyler bırakın kavgayıda adam Launch'ın dibine vurdu
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu neyin kafası laa bu mübarek gecede
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu neyin kafası laa bu mübarek gecede
    AKlıma bişey geldide dilim varmıyor abi
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)