Dediğinizde haklısınız. Dava açılabilir. Nitelikli dolandırıcılık ne de olsa
Printable View
tuncay abi özelden bi telini mesaj atsana
edit ulaştım birazdan bulucam
Olum alıntı yapmasaydın :) midem bulanıyo gördükçe kusasım geliyo
kunegin resimleini ekliyimmi :D
arkadaşlar anne boyacı kelimelerini neden kullanıyorsunuz.artık düzenleme seçeneği yok yazdıklarınızdan kanunen sorummlusunuz uyarıyorum
Üç Kağıtçı Yusuf , zerre haysiyet onur şeref varsa iki kelime bir şey yaz!!
Kimse burda yazdiklarindan dolayi yargilanmaz biraz rahat olun. Sulh cezaya gidilmesi gerekli dilekce verilecek o dilekce bilisim suclarina gitmesi lazim o gun o saat ip adresiniz tespit edilmesi icin TTnet superonline vs herkimden aliyorsaniz hizmeti yazi gitmesi lazim geri donus vs vs cok uzun isin. 720 tl dolandiran adam tutupta 10.000 tl avukata verip bununla ugrasmaz korkmayin.
720 tl sadece ben 10.000 lerin ustunde dolandirdigi vatandaslar var
Nitelikli dolandiricilik. Obur arkadaslarla iletisim kurup resmi olarak hak arayacagiz ilerki donemlerde
Baska magdurlar varsa cekinmeden yazsinlar :)
Ya o değilde Ataşehir'de falan muhabbet ederken gayet düzgün duran bi insanın,soru sorduğun zaman ciddi anlamda yardımlarını esirgemeyen bi insanın bu şekilde bi duruma düşmesi gerçekten beni şok etti.
Ondan ziyade,hiç tanımıyomuş seni gibi gidipte @rd@ nickiyle forumda tartışmaya girmesine hiç mi hiç anlam veremiyorum. @rd@ diye tartıştığım kişi meğersem josefsalvatini'miş,vallahi enteresan ya :)
Az kaldi yusuf bektas ensendeyim
tuncay son durum nedir ? en son ayari kacmisti ayar yapicaklardir :D
Aşağıdan okuyor :)
tuncay panpan geldii alttan okuyir :D
Yusuf bektas @rd@ miymis anlayamadim :D
Istanbul anadolu yakasindan baglaniyor ve servis sağlayıcısı superonline..
Rahat degil su anda dikiz aynandayim YUSUF BEKTAS :)
wanted :D tuncay abi bulana ödül verelim :D
Ulan hic 700 tl ye bukadar eylenmemistim:D:D
Puhahhaha
It urur yusuf yurur :)
Nasi oldumu kanka yusufun kisiligini satin aldim :)
Forumu bir süredir takip ediyorum.O kadar proje konuları okudum her konuyu detaylı okudum.Bu konu kadar eğlendiğim konu olduğunu hatırlamıyorum :D
Kusura bakmayın beni yanlışta anlamayın dolandırıcılıkta dolandırılmak da kötü bir şey keşke yaşanmasaydı ama konu geneli itibari ile beni güldürdü.
bende yrv varken onda da kırmızı vardı . bır 2 bulusmamız olmustu daıhatsucularla. sonraları tel de ya da dısarda pek gorusemedık. hatırladıgım kadarıyla oturması kalkması mızacı hıc bu sekılde bır halt yıyecek adama benzemıyordu. yazık. su akodgmun parasının ınsanların gozunu dondurmesını hıc anlamıyorum...
Elma dersem cik armut dersem cikma de abi :D oyun istiyor belki. Hic yusuf bey tarafindan bakmiyorsunuz konuya.
valla okudum şok oldum bir insan nasıl böyle şeyler yapabilir...
sırada opelciler var heralde ? :D
bu işi çosse çosse ercument çözer :D
Melii bey meraba :D
Kelford ta geldi okuyor alttan konunun muptezarlarindan oda :)