Yusuf Yusuf..
Kuru kuru spec yapıcan aslında buna duvardan duvara hesabı :D
Adamı madam yaparlar yusff efendi ;)
Printable View
Yusuf Yusuf..
Kuru kuru spec yapıcan aslında buna duvardan duvara hesabı :D
Adamı madam yaparlar yusff efendi ;)
Parasini verdik aldik:D
Isim hakki bendedir :)
Umarım ilgili arkadas borcu varsa öder buraya reklam olmak hiç hoş bir durum degil
valla biri artık bunun aklına başına getirmeliki başka mağdurlar olmasın, başına birşey gelmedikçe oyun sanıyor bu işleri galiba...mağdurlara geçmiş olsun diyeceğim ama sanırım burda şu andan itibaren dolandıran kişi mağdur olacak gibi görünüyor .
merak etmiyo degilim ismi gerçek mi acaba ?
Öncelikle geçmiş olsun abi.
720 tl günümüzde ciddi bir rakam(Neredeyse asgari ücret).Daha da acısı ise kendi milletinden,kendi dininden bir insana güvenip bunu yaşamak.Cidden böyle insanlar yüzünden bir süre sonra kimse kendi milletine güvenemez duruma gelirse işte o zaman tam anlamıyla yok oluruz.Vallahi ben utandım.Yazılanları okudum ve utandım bu şahıs ile aynı ülkeyi aynı bayrağı paylaşmaktan.Benim nezdimde bu vatan topraklarında yaşayıp ben Türk'üm ve ben ümmetim diyen birisi vatan hainidir.Böylelerini dövmek , asmak veya kesmek ceza değil ödül,böyle insanları imralıya gönderip aynı çatı altında yaşatacaksın.
Uyariyorum,muhabbet etmeyin yahu, konunun ciddiyeti kacti.
Tek tek geyik mesajlarini silecegim. Ortada ciddi bir durum var.
10 bin tl gibi rakamlardan söz ediliyor.
o gerçek diger forumdan
Alıntı:
Yusuf benim Liseden arkadasim (di). Şubat ayında benden de 800 TL. Istemisti. Izmir'e gidiyorum acil paraya ihtiyacım var dedi. 5 dakika da parayı gönderdim. 3 gun sonra vereceğim dedi 3 ayı geçti. Birkaç kere aradım utanarak sanki borçlu olan benmiş gibi parayi hatırlattım. Her seferinde ayrı bir bahane. Sonra ***** bende olan 2 numarasi da servis dışı. Allah hakkında hayırlısı versin. Mağdur olan benim ama dolandirma mantığı ile yaptı ise hakkimi helal etmiyorum. Ciddi anlamda ihtiyacı olduğu ve zorda olduğu bir durum var ise Allah yardım etsin.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...an-camaro.html
tuncay evı bulduk :D
Kanka anadolu yakasinda 40 tane yusuf bektas var :)
Yasi tutan 12 kisi :) tani 40 yasinda olan :)
Akrabalari bayagi var
Adresler yarin elime ulasacak bu adamla yuzyuze gelecegim
Gunduz atashirde bi cafe de gorulmus
Aksamda alemdagda
Siki takipteyim
Haftasonuna yuzyuze geliriz merak etme :)
yakında açıcam bende bi arkadaş için az kaldı sabır sabırr bi yere kadar
vay be tuncay abi çok geçmiş olsun böle gavatlara değil para selam vermeyeceksin aslında
Elpadre uslubun hatalı lutfen konuya bu şekilde yazmayi birak.
İlgili kişinin bir ailesi ve küçük bir çocuğu olduğunu, ve çok zor durumda olduklarını öğrendim. Başka insanlara cok daha buyuk meblağlar borcu var, surekli yalan söylüyor ve kaçıyor.
Aileainiı bu işe karıştırmayın, yazarken üslubunuza dikkat edin.
Arkadaslar konuyu ailede okuyor en azindan buna gore yazalim
Çok geçmiş olsun daha bişey eklemeye gerek yok bence yazılanlara, ne kadar zor durumda olursa olsun birinin parası karşılığında bir mala söz verildiyse o mal teslim edilmeden o para senin olamaz borç almadın sonuçta kendi parası gibi o parayı kullanamaz.Dürüst olsa yalan söylemese insan gibi yazıp konuşsa Tuncay abiyle belki oda insaf deyip böyle bir konu açmayacaktı.
Olan olmuş tekrar mağdur olan herkese geçmiş olsun.
her ne olursa olsun zor durumda olan insan acar konusur derdini anlatir tuncay okuz deyil yani herkezin inisli cikisli zamanlari olur bunda utanilicak bir durum yok en buyuk yanlisi sorulari cvpsiz birakmasi borcu olan adam arabadini satar yine o borcu oder Allah buyuk inssllah cikar cvp verir
tüm alacağı olanlara sesleniyorum cuma veya cmt gecesi ataşehirde buluşalım bir orta noktada birleşelim konuyu bir yere getirelim en azından
Avukatımız da yanımızda olur inşallah ve tabi gelirse Yusuf Bektaş ta...