pardon yalnış yazdım alıcam cihazı söyledım ne zaman aoıcagımı belkı erken belkı gec olur ama alıcam merak etme telefonlasırız
Printable View
Bi birinden aldim 800e diyon bi annem aldi diyon
Sen ne diyon?
İsvicre fiyati 400 kusur euro zaten
http://en.toppreise.ch/index.php?a=329517
İsviçrede Note 3 800 TL mi?
Teyzemler İsviçre'de yaşıyor, sordurayım bi.. Gitsinler baksınlar Samsung mağazasına.. 800 TL ise ben de kendime aldırayım..
Ama 800 değilse kim ne kadar laf ederse sana, hiçbirine ceza meza vermem.
senin gibi gevşekler için az bile yazdım ...
ama pardon doğru biz boşuz senin gibi fatura kesemiyoruz dolandıramıyoruz. resim cektimde faturam kayboldu, kılım döndü, yünüm yandı, yan yatt,ı basım agrıyo, ıııh istemiyorm, aman resimler karışmıs, kuzenim yazmış,benim dedigin hat bile hollanda çıktı....
geceden beri aradan secip secip cevap veriyosun işine gelene , salaga yatıp yatıp bos bos tatava yapana kadar deseydin yolla malı al paranı diye ugrasmazdın ama sen bildigin mermiye kafa attın her postunla hatta hala atıyosun. söyle topla gel serin gel
nyse yazmıcam dediğim halde yazıyorum herkes allaha emanet olsun
birinden 800 e aldım esasında annem aldı. Ama annem başkasından aldı. Ben faturayı başkasından aldım. Esasında faturada var ama yok. Hatta hiç birimiz yokuz. Yoğuz biz.
Ahanda yandı işlemci.
kırışacaz parayı belki sen versene parayı sanane...
http://i58.tinypic.com/xfc4tx.jpg
zaten ürünü 800 tl'ye aldım diyerek bir sefer çakma aldığını kabul etmelisin, çünkü samsung isviçre sitesinden ürün 749 İsviçre Frangı yani türkçe meali 1,787,67 TL yapıyor.
Ha belki inanmayabilirsin.
N9005
hiç teyzeyi arayıp telefon masrafına girmeye gerek yok, Samsung İsviçre Online Shop :)
Valla sadece senin teyzenler oturmuyor cihaz zürihten alınma olması gerekiyor gidip baktır hakaret heee istiyorsan hakarete yine aç burda yazılanların hepsını ozellıkle böle dalgaya makaraya alıyorum sebebını kısa zamanda avukat eşliğinde hakaret davasında anlarsınız hatta ve hatta istediğinizi söleyin :heyoo:
Hepsini hakaret eden herkesın postlarını dosyaya cıkardım ve maıl adreslerı ve gercek ısım soy isimleri ile beraber not alıyorum cunku bu sanal ortamdan yapılan hakaretlerın cıddı cezaları var yok dyenler için zaman çabuk geçiyo
ne boş yaptın be ver şu parayı senin yüzünden tüm tt buraya toplandı :D
Gerek yok techturkey üyelerıne ben gıdıp rıvada bı hafta sonu kahvaltı ayarlıyım ben sadece bu sıteye üye değilim seat sitesinede üyeyim ve organizasyon bölümündeyım emıl ol harıka bı hafta sonu gecırırım herkese
Ama o sana verıcegım 900 TL yetmez be kardeşim o sadece bi mekanda viski parası boşver
Samsung Switzerland sitesinde;
Samsung GALAXY Note 3 LTE - ÜBERSICHT | SAMSUNG
Online kataloğa baktığımızda
Samsung Online-Shop | Samsungmobile Schweiz
Note 3'ün resmis atış fiyatı
Samsung Online-Shop | Samsungmobile Schweiz
749 İsviçre Frangı..
TL'ye çevirdiğimizde 1722 Lira ediyor.
Taşşak mı geçiyorsun lan sen bizle?
Dolandırıcı diye başlıkta isim soyisminı konu aç mesut :)
Hayatı boyunca karşısına çıksın :)
Parayı göndermezse
Berkan OKAN
berkanokan@hotmail.com / @gmail.com
en başta beni vermessen darılırım şipirmın