User Tag List

Sayfa 8/45 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
842 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısındır senin kadar iyi anlamıyorum ama şöyle bir durum var peki bu bana samsung'tan alınarak geldi ve dediğim gibi faturalıydı bu nasıl oluyor yada samsung'ta mı çin malını taklitini satıyor acaba

Çünkü çin malı bir cihaz verdiysem arkasındayımdır bunu en baştada söyledim tamam menüsü falan banada değişik geldi dedim samsunga ve turkcelle götürdüm dedim ama onlar yapılan işlemlerde gerçek olduğunu n9000'lerden farklı olduğunu söylediler bana çünkü N9005 modeli bunu yanı sıra samsung faturası mevcuttu bilgilendirirseniz sevinirim
    bunu sana gerçekten dediklerini nereden bilicez? mesutuda yanına alıp o bahseetiğin telefonla o bayilere tekrar gidebilecekmisin?

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    #97'ye ek olarak. Ülkede satılan tellerde tek replikalar çin malları değil. Dubai ve kore malı replikalar da mevcut.
    Ayırca, bir imei attık, 2 saat sonra yine gitti diyosun bir diğer mesajında denemek için sadece çocuğumun fotosunu çektim diyorsun.

Ss i paylaşılan mesajlaşmada fatura fotokopisi olduğunu belirtmişsin, paylaşsan herkes ikna olacak ya da telefonun ne olduğu anlaşılacak ama hala counter atağa çıkmaya çalışıyosun.

counter oynamışım teşekkür ederim ama faturasını o arkadaa verdim faturanın fotoğrafını çektiğimi hatırlıyorum ama bulamadım bunda ataklık bir durum yok
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.google.com.tr/search?q=n...-3%3B535%3B301

ulan telefonun screen shot fotosunu bile netten indirip çakmışsın buraya hiç utanmıyorsun dimi, orada kabak gibi vodafone nl yazıyor, yani vodafone hollanda, ahanda google a note3 screen shot diye arama yapınca alt sıralarda senin koyduğun screen shoun aynısına ulaştım, buda o çektiğin binlerce fotonun arasına kaynadı gitti dimi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.google.com.tr/search?q=n...-3%3B535%3B301

ulan telefonun screen shot fotosunu bile netten indirip çakmışsın buraya hiç utanmıyorsun dimi, orada kabak gibi vodafone nl yazıyor, yani vodafone hollanda, ahanda google a note3 screen shot diye arama yapınca alt sıralarda senin koyduğun screen shoun aynısına ulaştım, buda o çektiğin binlerce fotonun arasına kaynadı gitti dimi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonu kuzenim satmış pnpa der birazdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız açık açık doğru ne varsa paylaştığım doğrsunu söylediğim için sizde haklısınız ulan resimleri ortaya açık açık koydum ürümü ile beraber yorumlarda diğer hattımı taktım 2 saat sürmedi kapanması dedi bununla beraber ne varsa açık açık söyledim ki burda bu telefonların ustaları varsa olayı çözer diye ama gevşek gevşek konuşan ben değilim sizlersiniz.

Herşeyi açık açık yazdım ki ne var ne yok daha iyi belli olur sorun çözülür diye ama sizinle bir soru çözülücek kişiler değilsiniz biri laf salatası diyo biri kuru sıkı diyo biri can biri con neyse isteyen istediğini yazabilir benim ne düşünce ile sattığımda ortadadır burda gereksiz insanların bilmesi değil yukarıdakinin bilmesi bana yeter o yüzden kimse daha kendini yormasın heee yazıyorum utanmıyorum çünkü telefondan çok iyi anlamam bununla beraberde açık açık herşeyi yazıyorum ki telefon çin malı ise yapılır gereken değilsede yapılır gereken tutup 900TL için bu kadar laf yapıcak insan değilim ki yada kendini kim 900TL için rezil eder neyse

Benim hangi düşüncede ne cihaz verdiğim ortada zaten o yüzden isteyen istediğini söylesin yukarıda allah var burda konuyu herkesten her şekilden daha iyi biliyor o yüzden çok fazla konuşmuyorum çünkü dün akşamdan beri baya uzadı ki belli gereksiz insanlar tarafından uzamaya devam edicek
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

beyler ayfonumu satıyorum %100 orjinaldir...

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cihaz için konuşmuyorum konunun tamamını da okumadım ama bu çakma telefonların sadece çin malları mevcuttur. Dubai kore taiwan vs ne yazarsa yazsın etiketten ibarettir.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şimdi anlamadığım bişey var nl'de mi yaşıyosun hattın var ?
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız açık açık doğru ne varsa paylaştığım doğrsunu söylediğim için sizde haklısınız ulan resimleri ortaya açık açık koydum ürümü ile beraber yorumlarda diğer hattımı taktım 2 saat sürmedi kapanması dedi bununla beraber ne varsa açık açık söyledim ki burda bu telefonların ustaları varsa olayı çözer diye ama gevşek gevşek konuşan ben değilim sizlersiniz.

Herşeyi açık açık yazdım ki ne var ne yok daha iyi belli olur sorun çözülür diye ama sizinle bir soru çözülücek kişiler değilsiniz biri laf salatası diyo biri kuru sıkı diyo biri can biri con neyse isteyen istediğini yazabilir benim ne düşünce ile sattığımda ortadadır burda gereksiz insanların bilmesi değil yukarıdakinin bilmesi bana yeter o yüzden kimse daha kendini yormasın heee yazıyorum utanmıyorum çünkü telefondan çok iyi anlamam bununla beraberde açık açık herşeyi yazıyorum ki telefon çin malı ise yapılır gereken değilsede yapılır gereken tutup 900TL için bu kadar laf yapıcak insan değilim ki yada kendini kim 900TL için rezil eder neyse

Benim hangi düşüncede ne cihaz verdiğim ortada zaten o yüzden isteyen istediğini söylesin yukarıda allah var burda konuyu herkesten her şekilden daha iyi biliyor o yüzden çok fazla konuşmuyorum çünkü dün akşamdan beri baya uzadı ki belli gereksiz insanlar tarafından uzamaya devam edicek
    tama işte arkladaşım, bak herşey ortada, belki bilerek belki bilmeden sen bu adama bi şekilde çin malı telefonu satmışsın herşey açık ortada, madem telefon çin malı ise gereken yapılır diyorsun, gerekeni yap ve adamın parasını geri iade et, talafonunu geri al...

ve şu netten indirip çaktığın screen shot a da bi cevap ver

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gürsel abi son noktayı koymuş zaten. Laf salatası yapmaya gerek yok. MAdem sen de farkında olmadan çin malı telefon satmışsın adamın parasını verir telefonun hayrını görürsün olur biter.

Biz tabi iyi niyetliyiz bence sen geri vites yapmaya başlamadın üstüne gelindikce.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kim haklı kim haksız kesınlıkle sorgulamıyorum ama sen kazıklandıgında miktaramı bakarsın yoksa hakkını aramayamı?

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatura resmini koymuyorsun, fotolar çakma, gerçeği ispatlayacak bir belge yok, her lafında yukarıda allah var deyip duygu sömürüsü yapıyorsun, madem bu kadar kendine güveniyorsun ispatla bir şekilde herkes senden özür dilesin, şu olaydan sonra siteden kimse seninle alışveriş yapmaz diye düşünüyorum hep kaçak kuçak cevaplar, ayrıca bir mal satan biri ne sattığını çok iyi biliyodur kimse salak değil

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ve çocucuğum lafından başka bir lafın yok mu senin birader?

Efendi ol malı geri al adamın parasını ver. Vermeyeceksen de eğer, seni İstanbul'da herkes 2'ye çekip bekleyecek galiba benden söylemesi
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş kanım dondu ya. adama çekip koydum dediği fotoğraflar bile sahte diyorlar adam hala yukarda Allah var!!!1111!! diye paragraf paragraf sömürü yapıyo vay anasını ya.. madem 900 lira için laf yapıcak adam değilsin madem bilmeden verdin telefonu geri alsana.

yersen..

harbiden yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım , herşeyi geçtim , IMEI attırdım diyorsun. Orada konu kapanıyor. 4 çekirdekli hiçbir samsung cihazına IMEI atılamıyor. Atılsa idi , MMUSTU şu anda boğazda yalı almıştı.

Sen bir kazık yemiş olabilirsin , ama hala Fatura da Fatura diyorsun. Faturayı Mesut'lara verdim diyorsun nerede fatura?

Bende şimdi Fatura basayım sana ,çok mu zor?

IMEI atılamıyor bu cihaza. Hem IMEI attırdıysan da telefon kapanmaz, telefoncular da gerizekalı değil , eski nesil telefonların IMEI'lerini atıyorlar telefona, atıldığı zaman da hemen hattın kapanmaz. Oldu ki aptalca hareket etti , çalışan bir telefonun imei'sini attı , o zaman da cihazınızın imei'si klonludur mesajı gelir.

Artık yeter bence, hatanı kabul et , adamların parasını iade et , telefonu geri al ve seni kazıklayan adama ver geri.

Daha fazla kendini rezil etme bence.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    faturayı kaybedebilirden sonrada

korkuyla bekliyorum ben orjinal verdim içini onların değişmediği ne ***** acaba diye bir mesaj gelir mi diye

ayroca

pc bilgisi veriyim biraz işine yarar belki

pc nin arama kısmına *.jpg diye aratırsan uzantısı jpg olan pcdeki tüm resimlerini döker böylece hangi dosyada diye aranmazsın tarihe göre dizdinmide olay biter telefon ve kameradaysa zaten bakarak bulunr diye düşünüyorm
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)