User Tag List

Sayfa 15/45 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
842 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen benımle ıstedıgın gıbı konusamazsın o sıfata sahip bi insan değilsin sana o hakkı tanımıyorum benım aklım basımda bu kadar düşünmene gerek yok istemiyorumda gevşek kelimesinide sana iade ediyorum gevşek olan sensin ben değilim çünkü ben saygı ve düzgün şekilde konuşmalarıma devam ediyorum

Faturanın ne nasıl kesiliceğini senden daha iyi biliyorum bana anlatmana gerek yok .
    Laftan anla, lüzumsuz konuşmaya devam etme. Alırım malımı, adamın parasını da geri veririm dedin; lafının arkasında dur yolla adamın parasını geri.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adamı dövsen, sövsen nafile.
    adam bu işte master yapmış kallavi kaşar.

Sokakta ki dilenciler gibisin,
    Çocuğum var abi, aileme bakıyorum abi.

Adam gibi çıkıp desene kardeş ben sana bu telefonu çaktım, bu iş bitti.

Abi elden ne cihaz alacaksın ne de satacaksın.
    Bir cihaz alıyorsan faturası olacak, böyle adamları mahkeme mahkeme kovalayacaksın.

Sürekli inançlıyım, çocuğum var haram-helal yazıyorsun ya.

Hz. Peygamberimiz (s.a.s.) kıyamet günü Allah'ın, yüzlerine bakmayacağı üç gruptan birinin; "...malı şu fiyata aldım deyip müşterinin kendisini doğruladığı ve malını satın aldığı kimse, " olduğunu bildirmektedir. (el-Buhârî, Müsakat, 5; Müslim, Iman, 46). Başka bir hadiste de Peygamberimiz şöyle buyurmaktadır: "Ticarette çok yemin etmekten sakının. Çünkü yemin sürümü artırır, fakat bereketi yok eder. " (Müslim, Müsakat, 27).

Yemin etme hususuna gelince;Rasülüllah Efendimiz(s.a.v.)"Üç şeyin ciddileri de ciddidir.,şakaları da ciddidir:Nikah,talak,ve yemin".buyurmuşlardır.

Yemin etmek yapılan işe Cenabı Hakkı (C.C)şahit tutmaktır.Olur olmaz herşeye yemin etmek Cenabı Hakk'ın ismini hafife almak ve saygısızlık yapmaktır.

Sen bu malı bile bile lades olduğunu anladığın anda sattın bence.
    Note2'den beri Samsung'un Galaxy serisine IMEI atılamıyor.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Editör yok mu aramızda şu makaleleri birleştirse demogoji başyapıtı olur şerefsizim

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu forumu seviyorum ya resmen mit gibi çalışıyoruz

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bide utanmadan benı tehdıt edıyo hala gülümsüyorum

Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı
    neymıs teklıfın merak ettım ?
    sana demedımmı ver varex ı ustunu nakıt ödıyım ???

ya sana nıye wareximi veriyim aracımdaki sendekı bu nasıl bır mantıktır yaa
    satmıyomusun kardesım sen varex ı madem paran yok telefonu gerı alıcak al sana teklıf verırım telefonu oderım ustunu nakıt

he çok kıymetlıyse varex ın paramı yatırıcaksın bankaya konu kapanıcak

Baya iyi hazırlanmışsın ama sanmaki bu olay burda kapanıcak biticek o söylenenlerin hepsi çıkıcak bana dıyosun ya kım oldugumu ne ıs yaptıgımı bılmıyor dıye merak etme ben kım oldugumuda ne ıs yaptıgımıda sana anlatıcam hatta bol bol zamanım olucak senınde mesut kardesım .

nıye mustafa yazmadı hıc tıcaretı ben senınle mı yaptım hayır
    lan olum sen kımsın benı tehdıt edıyosun sen adam olsaydın o kadar lafı yemezdın cıkartır parayı yollardın

adam ol bıraz telefonda başka konusup sıteye gelınce bana çakma telefon getırdıler demıceksın asena senın kadar kıvırmıyo yıyosa konuya yaz özelden mesaj atma
    İşte emin ol asenayı falan görücez hatta videoya alıcam bütün site görücek ben kımseyı tehdıt etmıyorum sadece senın gıbı bir sürü boş adam var sitede birbirinizi bulmuşsunuz dıyorum

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ver kurtul

edit:

beyler dağılın boşmuşuz kendisi ingiliz kraliyet ailesi soyundan geldiği için 900 tllik n3 icinmi boyle yapıyosunuza geldi. kıcını siliyor zaten kendisi 200lüklere

ayrıca Alper abi görmesin senin gibi çok dolu birini kapasite fazlası doldurusa sıkıntı olur
    1881 - 193

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu takipten iş yapamıyorum valla capslere ve bunun yazdıklarına guluyorum
    TeKS@S

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bide utanmadan benı tehdıt edıyo hala gülümsüyorum

Ya mesut kardeşim valla gülüyorum sana yaa bana diyosun asena diye ama sen beni geçmişsin baya level atlamışsın
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya mesut kardeşim valla gülüyorum sana yaa bana diyosun asena diye ama sen beni geçmişsin baya level atlamışsın
    Ben level atlatıcam sana merak etme sen inşallah bigün biyerde denk geliriz seninle son gülen iyi gülcek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmem kaç yüz bin tl lik fatura kesiyorum her sene kendi firmam adına hepsini de kendim kesiyorum dolandırıcının ettiği lafa bak. Yakalarsam abi çeke çeke sopalıyacam veleti. Bana o şekilde hakkını vermiyormuş. Yalvarıyorum bana o hakkı ver ya. bi kere ver. Alaam nelere kaldık. Dolandırıcı herifle sinir sistemimi bozuyorum mallık bende amk.
    IN BOOST WE TRUST

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adam ne kadar pişkin arkadaş ya Ya yok böyle bir şey hala bıdı bıdı yapıyor ya auhauhauhuahua :hehehe: Bu kadar kişiyi buraya toplamış hala bir o yana bir bu yana sallayıp duruyor inat etti bize yedirmek için de, zorlama kardeşim OLMUYOR OLMUYOOOOOR!

Bu nedir ya şuraya bak ...

Konuyu Toplam 77 kişi okuyor. (59 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)
    CooLeqenD, 34btr1907, ahmet_NLS, altima, ANCAMARO, ANGEL'S 200SX, arda-m, arsenikli, aybarsdnr, Bayrampaşalı, Berkan, Berke, boosted_pug, brs852, by.gkn, crazydog, cusse, delta0o, depence, dieseland, eeemre, emre yeşil, emre.ates, EmrGti, enes28, Ersin ÖREN, fanatik, Fatih, FT106, gurcell, HaKo, HG6161, ikuybu, imprezaWRC, kelalper, LnchCntrl, mad_max1978, Mert-, MK8800, most_evil, MTK, naci, Onamdar, onursumer, RafetAraç, rahmi, S.Özcan, sahinsp, Slmcnsl, srdralc, stayfun, sulhi, TT_BOY, tuFAN, tunerviper, yusufcan_k, zafer_0403, Zero, şaman
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ver kurtul

edit:

beyler dağılın boşmuşuz kendisi ingiliz kraliyet ailesi soyundan geldiği için 900 tllik n3 icinmi boyle yapıyosunuza geldi. kıcını siliyor zaten kendisi 200lüklere

ayrıca Alper abi görmesin senin gibi çok dolu birini kapasite fazlası doldurusa sıkıntı olur
    zengınlık nasıl bısey ya bende olabılırmıyım acaba bigün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam ne kadar pişkin arkadaş ya Ya yok böyle bir şey hala bıdı bıdı yapıyor ya auhauhauhuahua :hehehe: Bu kadar kişiyi buraya toplamış hala bir o yana bir bu yana sallayıp duruyor inat etti bize yedirmek için de, zorlama kardeşim OLMUYOR OLMUYOOOOOR!

CooLeqenD, 34btr1907, ahmet_NLS, altima, ANCAMARO, ANGEL'S 200SX, arda-m, arsenikli, aybarsdnr, Bayrampaşalı, Berkan, Berke, boosted_pug, brs852, by.gkn, crazydog, cusse, delta0o, depence, dieseland, eeemre, emre yeşil, emre.ates, EmrGti, enes28, Ersin ÖREN, fanatik, Fatih, FT106, gurcell, HaKo, HG6161, ikuybu, imprezaWRC, kelalper, LnchCntrl, mad_max1978, Mert-, MK8800, most_evil, MTK, naci, Onamdar, onursumer, RafetAraç, rahmi, S.Özcan, sahinsp, Slmcnsl, srdralc, stayfun, sulhi, TT_BOY, tuFAN, tunerviper, yusufcan_k, zafer_0403, Zero, şaman
    Olum o değilde gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler senın ıphone5 e tetris dıyodum şimdi o duruma ben düştüm bedduamı ettın naptın

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmem kaç yüz bin tl lik fatura kesiyorum her sene kendi firmam adına hepsini de kendim kesiyorum dolandırıcının ettiği lafa bak. Yakalarsam abi çeke çeke sopalıyacam veleti. Bana o şekilde hakkını vermiyormuş. Yalvarıyorum bana o hakkı ver ya. bi kere ver. Alaam nelere kaldık. Dolandırıcı herifle sinir sistemimi bozuyorum mallık bende amk.

ne diyim...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende varım sıkı takipteyim tam sayfayı yenilerken kopyalamışşın severek izliyoruz
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu site ne ilginç vakalar gördü , ne kazıklanmalar, dolandırmalar gördü de... Böyle bir konu daha önce hiç olmadı..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cin olmadan adam çarpmak bu oluyo heralde

eğlenelim ögrenelim

Asena muhteşem oryantal show - YouTube

BORKED
    1881 - 193

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne diyim...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar boşuna uğraşmayın bence.Mesut sende yiğenine falan ver telefonu cünkü

arkadastan paranı alamazsın.sinir sistemine yazık.aynısı benim başım geldi

arkadaştan iphone 4 aldım 300 lira diye konusştuk silikon kap falan veriyodu onları

istemiyorum 280 lira vericem dedim öyle

verdim.telefon geveyli kullanılmış simlocklu falandı.Tech e konu açıcam dedim.Benden

önce davranıp konu açmış 280 lira vermişim ıvır zıvır beni haksız cıkarmaya dolandırıcı

calısmıs.Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Okonudada Allah kitap havada ucusuyodu.

Dini istismar etmeye gerek yok.

Neyse başımın gözümün sadakası olsun dedim uğraşmadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)