Az buçuk okudum konuyu..şimdi insanlara yazdıklarından dolayı resmi işlem başlatmayla tehdit ediyorda, insanlar dolandırıcılıktan dava açarsa napıcak acaba![]()
Az buçuk okudum konuyu..şimdi insanlara yazdıklarından dolayı resmi işlem başlatmayla tehdit ediyorda, insanlar dolandırıcılıktan dava açarsa napıcak acaba![]()
bu arada emrgti sabahtan beri kırk takla atıyosun bi söylediğin bi söylediğini tutmuyo boşa uzatıyosun burda bu akdar görmüş geçirmiş insan var emin ol boşa yazı yazıosun.
tek yazman gereken hata için özür dilerim bi hesap numarası alabilirmiyim yazmak..
remaps.tr & Turbo Zone Garage
face i var abi paylaşmış bazı arkadaşlar face te tanıyan varmı falan diye
https://www.facebook.com/emirhan.altinbay
adam siyayeyden aranıyo![]()
SENSİN.
Müge anlı gibisiniz yeminleuçan kaçan.. bırakın şu adamı pardon adam dedim.bırakın gitsin.Çoluk çocuğundan çıkmasın kendinden çıksın,delikanlı olsa,adam olsa zaten laf ettirmez. 900 liraya viskiymiş,millet ne diyor bu nediyor
![]()
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Konuyu Toplam 103 kişi okuyor. (73 Kayıtlı üye ve 30 Misafir)
srknkr, altima, arda-m, AşkınS., BaDCaT, Bayrampaşalı, Berkan, BOGA, brs852, by serçe, by.gkn, Bülent76, cabrioleter, Caesar, can_ank, ceyhun737, CGTY, EMO, EmrahERKAN, emre.ates, ErkanCanS, ersandeniz, ersin_srndg, Evrenoz, FatihR., fatiii, flexamin, Gko, GSkill, gurkanerkan, HaKo, ibozum, ikuybu, imprezaWRC, KA®ANLIK, kelalper, kyp_50, kıvancr, Lazy, LifeStyle, M U R A T, MatraX_07, MeMo, Mert Safa, most_evil, MPower's, Mr.K, MTK, muratburunce, MyMooN, naci, NickHaulden, Onamdar, ontheair, onurgoyunc, oxygen, polo_6n, PUMA, Ranthor, RCkid, Sercan AKCAN, serdard53, SErhat., SerkanYazgan., sipsak, srdralc, STHL, sweap07, tuFAN, Tuncay, tunerviper, Turboğuz54, şaman
Rekordayız galiba. Şaka maka derken herkes hakettiğini bulur İnşallah. Güzelce sonuçlanmasını bekliyoruz konunun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)