User Tag List

Sayfa 23/45 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
842 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dolandırıcıyım yazdıysam yalnıs yazmısımdır sınırımden bı ınsan hırsız olur serefsız olur p.zevenk olur hatta or.spunun bile şerefı vardır yapılan dogrumu bırı kalkmıs resım yukluyo sezar özel mesajdan karımdan bahsedıyo dgru mu onu söleyın bı dusun bakalım benımle alakalı saygı cercevesı ıcınde konusursun anlarız ama kalkıp sen o yada bı baskası yada kralı gelsın konusamaz öyle bir memleke söz konusu değil

Ayıp yapılan sonrada bi şerefliyiz olayları çözeriz dalgasında millet ulan üstlerde dahil dönün bakın yaptıklarınıza ben bilmiyormuyum sitede hurdacı dıye takılan hırsızları banane yada biri birini dolandırıyo hakaret edıyormuyuz fıkrımızı soleyıp kenara cekılıyoruz madem kanun bılıyorsunuz acın avukatınıza bu yazılanlarla neler yapablecegımı sorun bakalım ne dıcek eger bı *** olmaz derse gel suratıma tükür ben aılemın ustune yemın falanda etmedım cocuk olayınıda mesut attı ortaya yemın yok

ama yaptıınız cok buyuk terbıyesızlık
    Farkındaysan ben bugün telefonda zaten çocuğumun üstüne yemin ettim
    olm sen ne kullanıyorsan aynısından ben de istiyorum.

bu kafayı ne sağlıyor sana ?
    ne bağımlısısın olm sen ?
    çakmak gazı felan mı çekiyorsun napıyorsun ?

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sakin olmaya çalışıyorum sebebi çocuğum ailem...

Belki hepinize şaka gelebilir ama bakın kısaca bişey anlatıcam ...

Ben 13 yaşından beri okulu bırakana kadar çalıştım...İlerleyen yaşlarda babamın hastalığından dolayıda kazandığım neyim var neyim yok kaybettim ve ben bugüne kadar anneme kardeşime bakan insanım ki evlendim çocuğum oldu düşünün bakın annem kardeşim eşim çocuğum ve çalışan benim neyse ben bu kadar sene bu insanlara haram lokma yedirmedim yedirmemde bir kere birinin hakkı bana geçti ondanda fazlasyla benden çıktı bir daha yolda yürürken bile dikkat ettim çünkü yukarıdaki allaha inanırım karşıma ne ile gelirsen gel kul hakkıyla gelme diye söylemiş neyse o yüzden insaları suçlarken tanıdığım kardeşim can yoldaşım diye savunmayın mantıklı olarak düşünün şahısların yerine kendinizi koyun ve o şekilde düşünün aldığım 900 tl çok bi para değil 2 ayakkabı 2 kot parası yada bir kişinin aylık maaşı ama önemli olan şu ben eğer burda bu şekilde kendimi savunabiliyorsam var ki sebebi savunuyorum demek ki bişeyler var bunları duygu sömürüsü yada insanların beynini yıkamak için değil her zaman işi görülmeyen yada yapamayan insan karşısındakine *** atar neden işi görülmedi...

Ben o aileme evdeki kalabalık aileme bakmak için sabah 5 en geç 6 da çıkıp akşam eve geri 10,11,12'yi buluyo girmem kar kış soğuk çamur farketmiyo oturduğum yerden sıcak masa başı çalışmıyorum dışarda soğukta çalışıyorum
    buyur başka istegin varmı?
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paralel techin oyunları bunlar hep

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dolandırıcın serefliyim dedigi kendisi haricindekilere bos insan kaynıyo diyen yerde aynı zamanda

Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burası Yiğidin maymun olduğu yer
    1881 - 193

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen benim namusuma laf uzatırsan, onu burada değil karşımda söylemen gerekir. O lafı da söylersen, çıkardığın yere geri sokarım o lafı. Sözde insansınız lafını da tersten sokarım, neye uğradığını şaşırırsın.

Banane senin karının görmesinden, eşinin ailesinin görmesinden. Adam olsaydın, ilk mesajda iade alıyorum deseydin.

Ulan senin ailene hakaret mi ettik, karınla kızınla ilgili laf mı ettik? Nerenle neyi okuyorsun lan sen? Gözünle oku, beyninle algıla. Adamlığa, namusa, insanlığa laf ediyorsan sen geleceksin ayağıma bu lafları edeceksin. Senin karına kızına laf ettiğimi iddia ediyorsan da, çıktısını al ne dediysem yüzüne söylerim yüzüne rahat ol. Ayrıca bunları da bu akşam yapacaksın. Ya seve seve yapacaksın, ya sike sike yapacaksın.

Namusuma laf ediyor bir de, ulan bunu karşımda de hele de ağzını yüzünü sikeyim senin

Doğru bı tanenız özel mesaj atar karın savcı falan fılan dıye bır tanenız kalkar fotograf koyar dogrumu yatgınız senın namusundan banane senın namusuna laf mı solemısız etmedın mı tamam dedık mal kusurluysa alıcaz kı sıtede guvendıgım 2 adam bana cın malı dedı bende onlarla konustuktan sonra tamam dedım gerı ıade alıcam dedım daha neyı uzatıyorsun

Hala terbiyesızlık yapıyorsun neyı s.kıcen yada s.kebilicen bu yazdıklarını yalvarsam sana yazmassın sımdı guzel oluyo yazdıkların

Sana ınsan gıbı dedık kı konuyu sıl yada uzatmayın kaaptın dıye ağzı gevsek ınsanlar boş boş konusup durdu konuyu bastan sona oku bakalım toplasan kaç kısı edebi ile konuştu 10 kısı anca ve 10 kısıden 7,8 aradı zaten emırhan haksızsın telefon cın malı dye nerden bılıyım telefoncumuyum ben bana gelenı verdım haklıyımdır yada haksızımdır bunun uzerıne konusuruz dolandırmak mevzusuda böyle olmaz dolandırılmak verırsın malı daha bısey konusmazsın ama ben haledıce dıorum neyı uzatıyorsun sen daha
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EserBodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hırsızlığın dolandırıcılığın şereflisi olmaz. Olayın içine ilk aileyi karıştıranda sensin.
    dolandırıcı oldugumu farzedıyorum yazmısım sebebı oyle olsa bıle bu kadar pıslık yapılır mı dıye
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parayı gönder adamın hesabına sen neyi uzatıyorsun asıl?

Bizi mi kandırcan lan konuyu açan adam gelsin yazsın paramı geri gönderdiler diye inanır gibi yapalım sana o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvancr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    900tl ıcın 1 ay degıl 1 sene bıle calısmak zorunda olsan bu sözleri kendıne söyletmemesi gerekir bir insanın. Hala savunma yapmaya calısıyorsun.
    Telefonun cakma oldugunu bılsende bılmesende, bozukta olsa suyada dusse, çöpede gıtse 900 tl ıcın bu sözlerı kendıne soyletemez bır ınsan ne dıyımmm....
    Böyle tıcaret olmaz , o para senden 10 misli ile çıkar.

ya tamamda ben almıcam vermıcem parasını demıyorum kı ben tamam dedım sabah bak öğlen oldu daha bu konular sabah acılmadan tamam dedım sıtede tane salak karıstırdı ortalıgı kı onlara özeldende yazdım bak kardesım ortalıgı fişeklemeyin konu kapansın diye bıde tamam dedıler 2 sı devam ettı 1 daha yazmadı sağolsun sadece ızlıyo
    Emirhan Altınbay

205 GTi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

GSkill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paralel techin oyunları bunlar hep
    Kedidir O Kedi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ka-fa 1500 olm ceaser karıma laf dedi diyosun niye evrenoz a sitem ediyosun çok orjinal adamsın

cük kadar beyninle üstü kapalıda laf carpma o parayı yatarana kadar susan Berkanı siksinler ahanda bukadar net yazdım. kimin edepsizliği varmıs var olan tek şey senin gevşekliğin
    1881 - 193

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSkill Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kedidir O Kedi

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ka-fa 1500 olm ceaser karıma laf dedi diyosun niye evrenoz a sitem ediyosun çok orjinal adamsın

cük kadar beyninle üstü kapalıda laf carpma o parayı yatarana kadar susan Berkanı siksinler ahanda bukadar net yazdım. kimin edepsizliği varmıs var olan tek şey senin gevşekliğin

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Doğru bı tanenız özel mesaj atar karın savcı falan fılan dıye bır tanenız kalkar fotograf koyar dogrumu yatgınız senın namusundan banane senın namusuna laf mı solemısız etmedın mı tamam dedık mal kusurluysa alıcaz kı sıtede guvendıgım 2 adam bana cın malı dedı bende onlarla konustuktan sonra tamam dedım gerı ıade alıcam dedım daha neyı uzatıyorsun

Hala terbiyesızlık yapıyorsun neyı s.kıcen yada s.kebilicen bu yazdıklarını yalvarsam sana yazmassın sımdı guzel oluyo yazdıkların

Sana ınsan gıbı dedık kı konuyu sıl yada uzatmayın kaaptın dıye ağzı gevsek ınsanlar boş boş konusup durdu konuyu bastan sona oku bakalım toplasan kaç kısı edebi ile konuştu 10 kısı anca ve 10 kısıden 7,8 aradı zaten emırhan haksızsın telefon cın malı dye nerden bılıyım telefoncumuyum ben bana gelenı verdım haklıyımdır yada haksızımdır bunun uzerıne konusuruz dolandırmak mevzusuda böyle olmaz dolandırılmak verırsın malı daha bısey konusmazsın ama ben haledıce dıorum neyı uzatıyorsun sen daha
    Ulan bana alıntı yapıyorsan, benim yazdıklarıma cevap vereceksin. Özel mesaj atan ben değilsem bana alıntı yapıp özel mesaj atana laf etmiceksin. "Karın savcı vs" lafını söyleyen ben değilsem, benden alıntı yapıp cevabında bunu bana demeyeceksin. Fotoğraf koyan ben değilsem, benden alıntı yapıp buna cevap vermeyeceksin. Adam olacaksın, akıllı olacaksın. Kime ne dediğini bilerek konuşacaksın. Senin karınla çocuğunla ilgili laf mı ettik ki bana alıntı yapıp "namuslu geçinirsiniz" vs diyorsun.

Sen gel karşıma bana namussuz vs de görürsün nereyi siktiğimi. Terbiyesizlikmiş, siktir lan. Terbiye adam olana

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan senin mahkemenden mi korkucaz; postları dosyaya çıkarmışmış. Hakaret davası açacakmış. Senin güddüğün koyun kadar bizlerin dürttüğü çoban var. Aldığın notları bir ara getir de doğrulayayım admin panelden, çıktılarını da vereyim eline münasip şekilde. Hatta çıktıları verirken eline kameraya da çekersin istersen, bakar bakar keyiflenirsin.

3 gram aklı var milleti tırstırıcak kendince
    Abi beni katma düşününce hiç keyifli olmuyo çoban

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teslim Alan da nasıl orijinal olduğunu anlamadı onu da anlamak zor sahteleri bas bas bağırıyor ben sahteyim diye emirhan sende bence ya parayi gönder hemen yada hiç girme bence başka türlü zor çözülür
    YamahA Xmax 250 ABS

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim onur şeref her şeyden önemlidir, 900 lira mı neyse borç harç bul öde. Hata yapmış olabilirsin ancak bunu düzeltmek senin elinde. İş olmayacak yerlere gidiyor sen de sıkıntıya girme mağdur arkadaş da sıkıntıya girmesin.
    men dakka dukka.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyrun evren abiyi de bu halde gördük emirhan altınbay bence siktir ol git

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan bana alıntı yapıyorsan, benim yazdıklarıma cevap vereceksin. Özel mesaj atan ben değilsem bana alıntı yapıp özel mesaj atana laf etmiceksin. "Karın savcı vs" lafını söyleyen ben değilsem, benden alıntı yapıp cevabında bunu bana demeyeceksin. Fotoğraf koyan ben değilsem, benden alıntı yapıp buna cevap vermeyeceksin. Adam olacaksın, akıllı olacaksın. Kime ne dediğini bilerek konuşacaksın.

Sen gel karşıma bana namussuz vs de görürsün nereyi siktiğimi. Terbiyesizlikmiş, siktir lan. Terbiye adam olana
    Evren abi hazır küfür serbestken küfür etmek istediğim biri var konu kirliliği olmasın burdan etsem ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)