User Tag List

Sayfa 25/45 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
842 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paragraf paragraf yazı yazmak yerine, mağdur kişiyi arasan hesap nosunu alsan parasını göndersen, dekontu da yayınlasan burda, konu kapanacak farkında mısın???

haa dersen nakitim yok, adama söylersin özür dilerim hata yapmışım, şu tarihte para hesabında diye, o güne kadar konu rafa kalkar..
    ben en başında dedım ona zaten paran yoksa varex i ver üstünü nakıt öderım diye ama verdıgı cevabı paylaştım

dahada ne yapabılırım yanı üstüne para ödemeyı kabul ettım

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gündür açıklama yapacağına telefonu sattığın kişilerle görüşüp tatlıya bağlıyabilirdin ilerisi içinde iyi bir refans olurdu bu davranış senin için, sen burda her açıklama yaptığında kendini batırdın, bu saatten sonra telefonu geride alsan zedelenen itibarını 900 tl ye düzeltiremezsin birazda kendin ettin kendin buldun.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya adamın her dediği yalan. Şuanda bilmeden dolandırdım namussuz namusluyum ben ayağı yapiyor.

Biraz önce mafya babasıydı. Dün haşin dolandırıcı şuan ise namussuz namuslu.

5 dk sonraki ruh halini bilene benden 1 çokomel.

BORKED

çokomelle dolandırıcı yaz şeklinde editleyip ilk sayfayada koyacam bu videoyu para hesaba yatmazsa

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşeyi geçtim;

sen bu telefonu aldın samsung bayii ne götürdün ve o bayi buna GERÇEK dedi
    öyle de birşey vardı değil mi ???

şaka mıydı yoksa o ?

şaka değilse o bayiyi burdan afişe et de, adamlarla iletişime geçelim böyle böyle bir iddia var diye onlarla da bir görüş
    hatta zaten yazmıştın dilerseniz beraber gideriz tekrar diye...

değil mi? bak hatırlıyorum yavaş yavaş

ya isteyen gelsin beraber gidelim beylikdüzü marmara park bu telefona orjınal dedı bende onların söylemesı ıle kendımı savunuyorum arayın sorun sıze cıhaz gelmıs personellerınız bakmıs dıye yada gıdelım tanırlar zaten
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada ne fatura var ne Hollanda hattı var. O telefonu satarken kesinlikle biliyordu çakma olduğunu ondan sağdan soldan google'dan koydu fotoğrafları. Resmen bütün forumla billur geçti adam ya.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuya gelırsek evet telefon Orjınal Samsung Note3 N9005 modelidir ve ben yurt dısından 2 tane cihaz geldi biri 5S biri note3 ve benım pasaportumda bir hak olduğundanda kayıt ettiremedim.Note3 cihazı satılığa koydum ve Mustafa adlı adamada verdim geldi sabah aldı gitti ve telefon kullanılmadı sıfırdır resimleri mevcuttu aynı zamanda ben Mustafa adlı şahısa verirken faturası ile birlikte verdim Samsung'un verdiği fatura ortadaydı madem anlamıyo telefondan baksaydı imei numarasına hee bu demek değil ki ben adam anlamıyo diye çakma cihaz verıyım neyse hatta yenı doğan çocuğumun fotosu kalmış içinde denemek amaçla çekmiştim.

Devamına gelicek olursak üstünden 2 gün geçiyo arıyo beni cihaz çin malıymış gel al paranı getir cihazı ama vermeden önce burda Samsunga soralım diyorum kabul etmiyo ben faturası ile verdim ve hala da cihazın arkasındayım neyse bana çıkarıp çin malı telefonu veriyo karşındakide keriz değil senin ben o telefonuda 800TL civarı bi rakama aldım yani öyle geldi o yüzden uygun fiyata verdim kimse kimseyi dolandırmıyor dolandırsam bu kadar açık açık oynamaz yorum atmaz yada farklı konularda tartışıp farklı şeyler yapmam o yüzden yukarıda uzaklaştırılan arkadaş hakaret etmiş p.z.v.nk diye kendisine aynı saygı ile söylediğini geri iade ediyorum sana gelince mesut muhattabım zaten sen değildin bu olayı mustafaya sorucaksın kendı gelıp aldı sonrada çin malı getirdi bide üstüne telefonda yeni doğan çocuğuma küfür etti tecavüz edicekmiş yaa niye bir daha karşıma çıkıp sözünde durmadın yada madem olaylar burda sizin anlattığınız gibi beni tehdit ediyo mahkemeye vericem savcılığın önündeyim diye niye girip vermedin madem bu şekilde gerçekleşti ise çünkü elbet olay ortaya çıkardı.

Pasaport bulamadıysan benim suçum mu yada ben nıye verdiğimin dışında br telefon geri alıyım.
    Bak şimdi sezar iyi dinle

bu konu dun aksam acıldı mı acıldı tamam ben bılmeden orjınal dıye verdım bu adam benı aradımı defalarca ulan mustafa telefonda cocugunu s.kicem dedi ben bu cihazı kendıme namus meselesı yaptım almadım yalansa yalan desın

Sonra sabah 2 kısı aradı benı emırhan telefon cakma dedı nerden aldın dedı kı annemıde tanırlar evıme gelmıs ınsanlar abı dedım al konus annemle annem anlattı abla telefon cakma falan dıyınce bız tamam dedık bende yazdık bılerek degıl bılmeyerek oldu ama alıcam cıhazı gerı dedım hatta techturkeyede kahvaltıya götürücem dedim konuyu tatlıya bağlamak ıcın tamam dedım sonra sen bı basladın baslıgı degıstır falan fılan derken geldıgımız yere bak

Bi düşün kımseye dun aksam yazdıklarımla beraber hakaret etmedım ama küfür etmeyen hakaret etmeyen tehdt etmeyen kalmadı ne bısey soledınız ne ceza aldı hala konusuyo napıyım tamam alıcam dıyorum mesut ıle konustuk tamam daha neyı uzatıyorsunuz bıde baslıga yazdın emırhan altınbay dye zaten bılenler bılıyo en bastada konuda yazıyo daha neyı uzatıpta adamı bu duruma dusuruyorsun

Ben o telefonun çakma olduğunu bile bile verdiysem allah gün yüzü göstermesin bana ben eğer bile bile verdiıysem o telefonu benden kat kat cıksın o para sağlıkla cıksın parayla cıksın bılmıyordum dıyorum bu dolandırmak mı hırsızlık mı oluyor yada cocugum ıcın soylenenler mı yada senın mesajda karımla alakalı soyledıgın mı ya yapılan dolandırıcılık degıl yalnıs anlasılan bısey var ben tamam hata bende dedım konuyu kapatmak amacı ıle cunku ne dıyorum sıteden 2 kısı aradı bana teefon cakma dedı bende hee tm dogru demek kı dedım yoksa mesut benım babagım oglu mu yada sen ben yıne tamam hata bende dedım paranı yatırıcam kardesım dedım

Ya sıtede bu olaydan yapılan kat ve kat daha kötü şeyler var nıye bu kadar ufak bıseyde yada yalnıs anlasılmada bu kadar ılerı gıdıyorsunuz

Yaptıgın dogru mu gel yada ben gelıyım sana ne hırsızım ne dolandırıcıyım bu telefonda 800e geldı borcum var kredı odemem var her ay 2700TL en azınan bı bölümünü kapatsın verıyım ısıme yaramaz dedım ama cok uzerıme gelıyorsunuz uzatıyorsunuz

Benım hosumamı gıdıyor bu kadar ınsana rezıl olmak yada kendıme laf soylettırmek gıtmıyor yada cocugum yada esım yada aılem basımdan gecen olayı ufak bır sekılde anlattım oda kötu nıyetlı olmadıgımı gostermek amacı ile hepsı bu yoksa kımse duygu sömürüsü yapmıyo yada acındırmıyorum kendımı ıyı nıyetlı oldugumu gostermek ıcın bu sıteden kac kere alısverıs yaptım mal verdım ılk defa bole bısey yasıyorum daha dogrusu haksız olarak yasıyorum sercan mevzusunda haklı olarak yasadım oda kapandı aynı saatler ıcınde gıttı
    Bunu bi açıkla bakalım !!

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahaha taktım Ya bir de resimler benim diyor
    Bende kendimi takık sanardım şimdiye üşenip sormazdım ben hatta hollandayı navigationumdan siler bidaha Hollanda ile ilgili bulmaca bile cevaplamazdım

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan nasıl bir istikrardır konunun başından beri seni takip ediyorum Hollanda hattını unutmadın Hahahhahahah
    bende merak ettim bak noldu o hollanda işi
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıyorum yazıyorum siliyorum böyle arsız adam görmedim yemin ederim ,ya git tefeciden borç al paran yoksa daha da rezil rüsva olmadan sildir adını ne biçim erkeksin adamsın babasın sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hollanda hakkında cevap bekliyor forum. Yoksa hattıda mı Samsung bayii sattı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortada ne fatura var ne Hollanda hattı var. O telefonu satarken kesinlikle biliyordu çakma olduğunu ondan sağdan soldan google'dan koydu fotoğrafları. Resmen bütün forumla billur geçti adam ya.

bak fotograflar bızzat benım makınamdan cekıldı kendı makınamdan o yuzden fazla uzatmayın hala pc de kayıtlı telefonun fotografları
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    hollandaaa hollandaaaa hollandaaaaaa

Hadi parayi geri gonder de kapansin konu karsi tarafta parayi aldim tamam kapandi desin..Amaaa para iade edilmedigi surece hayatta kapanmaz konu..

techturkey adalet timi

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kendimi takık sanardım şimdiye üşenip sormazdım ben hatta hollandayı navigationumdan siler bidaha Hollanda ile ilgili bulmaca bile cevaplamazdım
    Bildiğin vodafone Hollanda diyor resimde yanlış mıyım Uzun uzun paragrafları okuyup duruyorum acaba içinde bana da cevap var mı diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hollanda hakkında cevap bekliyor forum. Yoksa hattıda mı Samsung bayii sattı

Hat evde olan hat onu taktık calısırmı böyle dıye
    Emirhan Altınbay

205 GTi

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    bak fotograflar bızzat benım makınamdan cekıldı kendı makınamdan o yuzden fazla uzatmayın hala pc de kayıtlı telefonun fotografları
    Bana fotolarin orjinallerini at metalarina bakicam kiminmis diye hadi bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildiğin vodafone Hollanda diyor resimde yanlış mıyım Uzun uzun paragrafları okuyup duruyorum acaba içinde bana da cevap var mı diye

Hat evde olan bır hattı calısmıyordu hatta ıcındeydıde mustafaya telefonu vermeye gıderken yolda kırdım attım hattı calısmıyordu
    Emirhan Altınbay

205 GTi

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yok tamam sen söylememıssın sımdı onlara baktım ama klavye basında erkek degılım her yerde ölümüde bilsem erkeğim bak

Size bunu anlatmaya calısıyorum konusmalarına herkes dıkkat etseydı hakaretler kufurler havada uçuşmasydı bunlar olmazdı yıne top sizde bunlara izin veren sizsiniz hatta kufur serbest dıyen sensın senın ne hakkın var bana hakaret ettırmeye

Ben ınsan gıbı kapanması ıcın cabalarken sıze eglence olsun dıye uzattınız yada magdur olan ılla tanıdıgınız kardesınzdır kı ses etmıyorsunuz
    Ben söylemediysem bana yaptığın alıntıda "namuslu geçinirsin" vs demeyeceksin. Diyorsan da bu lafı gelip yüzüme söyleyeceksin; erkek öyle olunuyor.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hayabusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazıyorum yazıyorum siliyorum böyle arsız adam görmedim yemin ederim ,ya git tefeciden borç al paran yoksa daha da rezil rüsva olmadan sildir adını ne biçim erkeksin adamsın babasın sen
    adamda ar yokki bide hava atio tabletimden okuyup gülüyorum yazdıklarınızı diye ulan adam olsan gider o tabletini telefonunu satar parayı kapatır kimsenin ağzına laf vermessin bunu başta yapaydın bu kdr sayfa seni yerden yere vurmak yerine adamlığını konuşuyor olurduk tabiki anlayana...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)