Yerinde olsam ya hiç girmem yada banlatirdim kendimi boşa yüreğini tuketiyorsun kardeşim iş zivanadan çıktı zor anlaşılırsın bu dakikadan sonra baksana halana dımbık diyor aciz insanoğlu
YamahA Xmax 250 ABS
Adam ortada hiçbiyere kaçmadı herkese cevap veriyor mağduriyetide giderecek özurde diledi
Asil has dolandırıcı YUSUF BEKTAŞ tır![]()
.
Bi mesajında bi kişi rahatsız etmiş demişsin isim vermişsin yanlış görmediysem , bi mesajındada isimleri var 118 80 den numaralarına baktım aradım vs demişsin burda bile söylediklerin tutmuyor.
Yapmayın dolandırıcı olsam telefonu geri almazdım olayı çözmek için uğraşmazdım yapmayın ...
Yeterince rezil oldum bakın bende bilmiyordum o telefonun çin malı olduğunu ben mesutu tanıyorlar o yüzden gerı alıyım dıye cın malı dıyorlar dıye dusundum sıteden tanıdıgım 2 kısı telefondan saglam anladıkları ıcın onlar benı arayınca tm abı dıyerek hak verdım ve mesutu arayıp telefonu alıcagımı soledım aynı zamandada steyede yazdım alıcam gerı dıye
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
konuya herkes hakim olmuş.Şahısı herkes tanımış ortada aile varsa bence konu kapatılmalı ailesine yazıktır.
Sende arkadaşım bunca teknoljinin oldugu zamanda böyle hatalı davranışlar yaptığında tez zamanda hatanı telafi etki uzamasın sana önceki sayfalardan parayı ver malı al dediler.
Sen birazda kendin uzattın bu konuyu farkındaysan birazda hak ettin gibi oldu...
Erkan DOĞU
Ya ben sana ne anlatıyorum kı ıyı dınle ....
Evren abiye yazdım ısımlerı o ısımlerın arasında bır kısı harıc hepsı küfürlü konuşmuş biride abla böyle böyle dıye yazmıs bende o kısılerın numaralarını arattırdım ama elime bir sonuç alamadım sadece bır tane resim aldım istenirse atarım isim Mehmet Alagöz 40 ile 50 yaşları arasında kendı yasından ötürü yazdıklarıyla kendını zevke getırmeye calısmıs galıba yaslı azmıs abaza herif ayıp lan kim cesaret ediyor böyle delikanlılık havalarınada karşıma çıksın ben yaptım benım desın ayıp şerefsizlik bunlar hangı adama yakısır mılletın karısına kızına o sekılde yazılara
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Emirhan Altınbay
205 GTi
Gereğini yapmaz ise serefsizdir ama yaptı ise bu kadar alay etmenin ne anlami varki ustam o kadar cok babayiğit ise gitsin yüzüne desin. Adamda da iyi sabir var hala bozmadı ağzını biraz da siz büyüklüğünuzu gösterin yetmez mi bu kadarı.aynı sehirde olayım kimin g.tunde don varsa gelsin bana desin ayni hatayi ben yaptim var sayalim.biraz sakin olun günahı o bilmiyorsa siz örtücü olun ricamdir
YamahA Xmax 250 ABS
Olay buraya açılmasa almayacaktın ama telefonu.
Ya bırak bu işleri yok faturalı aldım yok samsungdan aldım magazadan aldım bana cakma telefon verıyolar gerı dıyen sen degılmıydın ? Nası olduda sımdı yaptıgın rezıllık acıga cıkınca abi abi dıyosun mılelte. Hanı sen senden buyuklere abi abi cektırıyordun nooldu delıkanlı ? Degdı mı amk uc kurus ıcın yasadıgın ve yasayacagın rezıllıklere.
Bu satış site üzerinden olmasaydı olay bu kadar büyümeseydi o telefonu sittin sene almazdın geri ama öyle yada böyle mağduriyet giderildi fakat; diyorsunki eşimi rahatsız ediyorlar konuyu silin, bu sitede nolursa olsun ister "dolandırıcının" eşi olsun ister hırsızın yada katilin kimse kimsenin eşini taciz etmez o karakterde biri olduğunu sanmıyorum burda. Ha eden olduysa isimini ifşa etki bizde bilelim kimin ne olduğunu. İsim veremiyorsanda artık şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar deme çünkü çok yalan söyledin inandırıcılığın kalmadı.
Everyday I ** çapuling...
Benim adımı kullanarak yorum yapma.
Bana bi ekran görüntüsü attın, onda da Mehmet Alagöz isimli biri seninle aynı soyadı taşıyan bir bayan profiline 'xxxx xxx xx xx numaradan iletişime geçebilir miyiz' yazmıştı. O yazıyı da 'eşime anneme yazıyorlar' dediğin gece saatlerinde değil 17.52'de atmıştı. Hani şu avukatının yanında olduğu saatlerde..
Benim kişinin kim plduğunu, burdan olup olmadığı, kendini zevke getirmeye çalışması ile ilgili en ufak bir bilgim, gördüğüm ekran görüntüsü yok. Bu sebeple yorumlarına adımı ekleyip aklın sıra destek almaya kalkma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)