User Tag List

Sayfa 42/45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
842 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ne diyorum farkında mısın bilmiyorum ama bak aileme kadar olay gırdı dıyorum eğlenmen için kendıne baska bişey bulman gerekıyor burda çoğu kişiyi gırgır makaraya aldım 19 yasındakı cocuktan tut 50 yasındakı adam da dahıl ama bazı seyler farklı yerlere gıtmeye basladı.
    yahu şu eşini falan taciz edenler kimse ifşa etsene artık. ne kadar geniş adamsın ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerinde olsam ya hiç girmem yada banlatirdim kendimi boşa yüreğini tuketiyorsun kardeşim iş zivanadan çıktı zor anlaşılırsın bu dakikadan sonra baksana halana dımbık diyor aciz insanoğlu
    YamahA Xmax 250 ABS

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam ortada hiçbiyere kaçmadı herkese cevap veriyor mağduriyetide giderecek özurde diledi
    Asil has dolandırıcı YUSUF BEKTAŞ tır
    .

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu şu eşini falan taciz edenler kimse ifşa etsene artık. ne kadar geniş adamsın ya.

Bak sen konuşmalarına dikkkat et etmıcem dersen gel karsıma etme dıkkat et konusmalarına
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya beyler biri tek cümleyle bi özet geçse ne yapmış bu dımbık?
    Bir şizofreninin günlüğü...

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi mesajında bi kişi rahatsız etmiş demişsin isim vermişsin yanlış görmediysem , bi mesajındada isimleri var 118 80 den numaralarına baktım aradım vs demişsin burda bile söylediklerin tutmuyor.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yerinde olsam ya hiç girmem yada banlatirdim kendimi boşa yüreğini tuketiyorsun kardeşim iş zivanadan çıktı zor anlaşılırsın bu dakikadan sonra baksana halana dımbık diyor aciz insanoğlu
    dımbık değil mi ?
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam ortada hiçbiyere kaçmadı herkese cevap veriyor mağduriyetide giderecek özurde diledi
    Asil has dolandırıcı YUSUF BEKTAŞ tır

Yapmayın dolandırıcı olsam telefonu geri almazdım olayı çözmek için uğraşmazdım yapmayın ...

Yeterince rezil oldum bakın bende bilmiyordum o telefonun çin malı olduğunu ben mesutu tanıyorlar o yüzden gerı alıyım dıye cın malı dıyorlar dıye dusundum sıteden tanıdıgım 2 kısı telefondan saglam anladıkları ıcın onlar benı arayınca tm abı dıyerek hak verdım ve mesutu arayıp telefonu alıcagımı soledım aynı zamandada steyede yazdım alıcam gerı dıye
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

phantomLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya herkes hakim olmuş.Şahısı herkes tanımış ortada aile varsa bence konu kapatılmalı ailesine yazıktır.
    Sende arkadaşım bunca teknoljinin oldugu zamanda böyle hatalı davranışlar yaptığında tez zamanda hatanı telafi etki uzamasın sana önceki sayfalardan parayı ver malı al dediler.
    Sen birazda kendin uzattın bu konuyu farkındaysan birazda hak ettin gibi oldu...
    Erkan DOĞU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi mesajında bi kişi rahatsız etmiş demişsin isim vermişsin yanlış görmediysem , bi mesajındada isimleri var 118 80 den numaralarına baktım aradım vs demişsin burda bile söylediklerin tutmuyor.

Ya ben sana ne anlatıyorum kı ıyı dınle ....

Evren abiye yazdım ısımlerı o ısımlerın arasında bır kısı harıc hepsı küfürlü konuşmuş biride abla böyle böyle dıye yazmıs bende o kısılerın numaralarını arattırdım ama elime bir sonuç alamadım sadece bır tane resim aldım istenirse atarım isim Mehmet Alagöz 40 ile 50 yaşları arasında kendı yasından ötürü yazdıklarıyla kendını zevke getırmeye calısmıs galıba yaslı azmıs abaza herif ayıp lan kim cesaret ediyor böyle delikanlılık havalarınada karşıma çıksın ben yaptım benım desın ayıp şerefsizlik bunlar hangı adama yakısır mılletın karısına kızına o sekılde yazılara
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phantomLord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya herkes hakim olmuş.Şahısı herkes tanımış ortada aile varsa bence konu kapatılmalı ailesine yazıktır.
    Sende arkadaşım bunca teknoljinin oldugu zamanda böyle hatalı davranışlar yaptığında tez zamanda hatanı telafi etki uzamasın sana önceki sayfalardan parayı ver malı al dediler.
    Sen birazda kendin uzattın bu konuyu farkındaysan birazda hak ettin gibi oldu...

Evet uzattım konuyu sbebi cihazın çin malı olduğunu bilmememdi ama ne yazık ki öğrendiğimde geç oldu biraz
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım ne diyorum farkında mısın bilmiyorum ama bak aileme kadar olay gırdı dıyorum eğlenmen için kendıne baska bişey bulman gerekıyor burda çoğu kişiyi gırgır makaraya aldım 19 yasındakı cocuktan tut 50 yasındakı adam da dahıl ama bazı seyler farklı yerlere gıtmeye basladı.
    özeti bu bence sana techturkey olarak dava açma zamanı geldi.
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dımbık değil mi ?
    Gereğini yapmaz ise serefsizdir ama yaptı ise bu kadar alay etmenin ne anlami varki ustam o kadar cok babayiğit ise gitsin yüzüne desin. Adamda da iyi sabir var hala bozmadı ağzını biraz da siz büyüklüğünuzu gösterin yetmez mi bu kadarı.aynı sehirde olayım kimin g.tunde don varsa gelsin bana desin ayni hatayi ben yaptim var sayalim.biraz sakin olun günahı o bilmiyorsa siz örtücü olun ricamdir
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay buraya açılmasa almayacaktın ama telefonu.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmayın bende bilmeden mustafaya yada mesuta cihaz verdim sıkıntılı olduğu için geri aldım hata mı bilerek aldım bu dolandırıcılık olmuyor yalnışlıkla oldu bende bılmıyordum ama ınanın dun yanımdakı arkadasımla özellikle gıttık marmara parka samsung'a sormaya magaza mudurunun soyledıgı o özelliklede burada paylastım ben telefonu savunmuyorum adamın bana soyledıgını soyluyorum ve ıstersenız arayın dıye söledım.

Yapmayın beyler silin konuyu evde huzurum kalmadı dün gece uyumadım kavgalıyım eşimle ailemle böyle bir olayın cezası bu mu olucak rezil olmak,eşime facebook üzerinden yazılan yazılr burda büyük küçük herkesin alay etmesi bu mu yani
    Ya bırak bu işleri yok faturalı aldım yok samsungdan aldım magazadan aldım bana cakma telefon verıyolar gerı dıyen sen degılmıydın ? Nası olduda sımdı yaptıgın rezıllık acıga cıkınca abi abi dıyosun mılelte. Hanı sen senden buyuklere abi abi cektırıyordun nooldu delıkanlı ? Degdı mı amk uc kurus ıcın yasadıgın ve yasayacagın rezıllıklere.
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gereğini yapmaz ise şerefsiz yaptı ise bu kadar alay etmenin ne anlami varki ustam o kadar cok babayiğit ise gitsin yüzüne desin. Adamda da iyi sabir var hala bozmadı ağzını biraz da siz büyüklüğünuzu gösterin yetmez mi bu kadarı.aynı sehirde olayım kimin g.tunde don varsa gelsin bana desin ayni hatayi ben yaptim var sayalim.biraz sakin olun günahı o bilmiyorsa siz örtücü olun ricamdir
    Valla Tünay der , o konuda süphen olmasın .

Bazı hayat dersleri vardır buda onlardan biri . Rahatsız olanlar varsa uzaktan izlesin , kimsenin yorum yapma zorunluluğu yok , konu kitlenip geri açılmışsa vardır bir nedeni ...
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu satış site üzerinden olmasaydı olay bu kadar büyümeseydi o telefonu sittin sene almazdın geri ama öyle yada böyle mağduriyet giderildi fakat; diyorsunki eşimi rahatsız ediyorlar konuyu silin, bu sitede nolursa olsun ister "dolandırıcının" eşi olsun ister hırsızın yada katilin kimse kimsenin eşini taciz etmez o karakterde biri olduğunu sanmıyorum burda. Ha eden olduysa isimini ifşa etki bizde bilelim kimin ne olduğunu. İsim veremiyorsanda artık şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar deme çünkü çok yalan söyledin inandırıcılığın kalmadı.
    Everyday I ** çapuling...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Evren abiye yazdım ısımlerı o ısımlerın arasında bır kısı harıc hepsı küfürlü konuşmuş biride abla böyle böyle dıye yazmıs bende o kısılerın numaralarını arattırdım ama elime bir sonuç alamadım sadece bır tane resim aldım istenirse atarım isim Mehmet Alagöz 40 ile 50 yaşları arasında kendı yasından ötürü yazdıklarıyla kendını zevke getırmeye calısmıs galıba yaslı azmıs abaza herif ayıp lan kim cesaret ediyor böyle delikanlılık havalarınada karşıma çıksın ben yaptım benım desın ayıp şerefsizlik bunlar hangı adama yakısır mılletın karısına kızına o sekılde yazılara
    Benim adımı kullanarak yorum yapma.

Bana bi ekran görüntüsü attın, onda da Mehmet Alagöz isimli biri seninle aynı soyadı taşıyan bir bayan profiline 'xxxx xxx xx xx numaradan iletişime geçebilir miyiz' yazmıştı. O yazıyı da 'eşime anneme yazıyorlar' dediğin gece saatlerinde değil 17.52'de atmıştı. Hani şu avukatının yanında olduğu saatlerde..

Benim kişinin kim plduğunu, burdan olup olmadığı, kendini zevke getirmeye çalışması ile ilgili en ufak bir bilgim, gördüğüm ekran görüntüsü yok. Bu sebeple yorumlarına adımı ekleyip aklın sıra destek almaya kalkma.

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

O screenshotıda Evrene yollasana gereğini yapar zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)