User Tag List

Sayfa 44/45 İlkİlk ... 3442434445 SonSon
842 sonuçtan 818 ile 836 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman konunun kapatılmasını istiyorsa delikanlı gibi yazsın buraya özel mesaj atmasın. Gelsin buraya ben böyle böyle bir *** yedim dolandırıcılığıda beceremedim herkesden özür dilerim yazsın konuyu kapatacam.

İlk baştaki dolandırıcılık mesajınıda konudan silecem.

Son sözüm.
    Bu herif konu sahibini de tehdit etmiş..

'laptopa özel bir yazılım yükledim, konuyu kaldırtmazsan tek tuşla herşeyi silerim' diye..

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman konunun kapatılmasını istiyorsa delikanlı gibi yazsın buraya özel mesaj atmasın. Gelsin buraya ben böyle böyle bir *** yedim dolandırıcılığıda beceremedim herkesden özür dilerim yazsın konuyu kapatacam.

Son sözüm.
    Guzel teklif..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte g.tümden uydurduğum birşey yok ne yazık ki yaparsın yapmassın senın bılecegın iş nerden biliyim nicklerini facebookta nickleri ile mi dolaşıyorlar sana isim soyisim verdim daha ne istiyorsun gerisini bilsem zaten burdan kim olursa olsun tanıma sıkarım bi tarafına o delikanlı görünümlü şerefsize
    Bana isim misim vermedin, verdim diyorsan yaz buraya ismi de nicki de, atılan mesajı da..

Velev ki bir isim yazacaksın, ben ne bilecem o ismin burdaki nickini? Ruh hastası mısın lan sen? İsmin karşılığındaki nickini bilmediğim adama ne yapmamı bekliyorsun?

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu herif konu sahibini de tehdit etmiş..

'laptopa özel bir yazılım yükledim, konuyu kaldırtmazsan tek tuşla herşeyi silerim' diye..
    Vallaha mı bak bilmiyordum konu sahibi bu konuya mı yazdı onu yoksa özel mesaj mı eğer öyleyse değil mesaj yazmak gökten dabbe tul arz insin bana bu konuyu kapattıramaz.

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi bitmedin hıamınaa 24 yaşına gelmişsin şu 43 sayfalik konuda 24 tane yalan söyledin hepsi birbirine girdi şimdi içinden çıkamıyorsun Afedersin sıvıyorsun şu an... Yanlış anlamadiysam telefon bayi çıkışlı
    Orji samsung dedin bi kaç sayfa önce de cin mali cihaz tamam demişsin zaten film burda koptu sen o cihazın Çin malı olduğunu bal gibi biliyordun ve orjinal diye satmaya çalıştın kisacasi bence bu durumda dolandırıcı oluyorsun bunun başka bi açıklaması olamaz...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Son sözüm.

Bak Herkes beni iyi dinlesin ve kimse makaraya dalgaya almasın;

Ben dolandırıcı değilim hırsız değilim şerefsiz değilim 24 yaşında evli ve çocuğu olan bir insanım bununla birlikte mesut ile bir ticaret yaptık aldı gitti taki dun sabaha kadar bende dalgaya aldım cunku cıhazı orjınal sanıyordum ve gerekenı aksama kadar yaptım cıhazı gerı aldım.Bununla beraber burda evren abiye ağır konustum onun yazdı dıye aklımda kalmıs o yazmadı neyse ben dolandırıcılık yapmadım sadece telefonu orjınal sanmam ve bunun verdıgı rahatlıkla kendımı savundum ve dalgaya makaraya aldım sonrasında öğrendiğimdede herkesten özür diledim dönün geriye bakın .

Ben burda kime haksız yere kötü söz söleyip kötü davranış sergilediysem ÖZÜR DİLERİM sağolsun yöneticiler satış yasağı koydular problem değil cezam bu benim çekicem tekrar tekrar yalnış anlaşılma olarak düşündüğüm ama belki sizin bana inanmayıp dolandırcı olduğumu düşündüğünüz konuyu silmenizi rica ediyorum

Ailem ile olan facebookta tacizdede en ufak yalanım yoktur dün mesutada söyledim yine burdanda söyledim ama elbet gerçek ortaya çıkar ve bana ınanmayanlar ınanmak zorunda kalırlar tekrar tekrar herkesten (saygısızlık yaptıgım kısıler) ÖZÜR DİLERİM affetin beni Mesut sende hakkını helal et kardeşim
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vallaha mı bak bilmiyordum konu sahibi bu konuya mı yazdı onu yoksa özel mesaj mı eğer öyleyse değil mesaj yazmak gökten dabbe tul arz insin bana bu konuyu kapattıramaz.
    Yok konuya yazmadı, özel mesajdan bana yazdı. Bi *** yiyemez, rahat ol, Konu da duracak dedim ben de..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eveet beyler gelelim fasulyenin faydalarına beylikdüzünde işyerim marmara parka arabayla 5dk öglen yemegi için marmara parka gittim burgerdan yemeğimi yedim mevzusu gecen samsung bayisine girdim .

bişey sorucaktım rahatsız ediyorm kusura bakmayın ama dedim (kasanın oralarda dolanan 2-3 eleman vardı) arkadasım y.dısından note 3 getirmişte satmak istedi bende orjinalliğinden süphelendim diye belirttim hatta bana olurmu ya marmara parktaki samsunga sordum orjinal diye belirttiklerini ilettim dün gelen oldumu dedim

cevap yok hayır hiç kimse oyle bişey için gelmedigni belirtti
    üstüne dün baskası vardır belki ona sormustur dedim yo hayır dün aksam mesaisinde bendim oyle birşey için kimse gelmedi dedi .

öyle müdür sıfatlıda biri yok orda buarada bunu soylerken etrafindaki diger kisilerde bakıyodu duydularda onlarada sordu hatta

ilgilere duyrulur

Mecbur olduğun için değil hafta sonu paranıda alıp cebine koyardın ben senden sonra Samsung'a gittim mağaza müdürü ile konuştum arayıp sorabilirsiniz telefonun orjinal olduğunu söylüyor ve kim çakma diyorsa kendini şaşırmış diyor.

Bunu söleyen samsung mağaza müdürü bu arada
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yalnış anlaşılma söz konusu bak istediğini yaptım ama yalnış anlaşılma söz konusu tehdit yok ortada
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam nereden tutsa elinde kalıyor. Samsung bayisi de tutmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eveet beyler gelelim fasulyenin faydalarına beylikdüzünde işyerim marmara parka arabayla 5dk öglen yemegi için marmara parka gittim burgerdan yemeğimi yedim mevzusu gecen samsung bayisine girdim .

bişey sorucaktım rahatsız ediyorm kusura bakmayın ama dedim (kasanın oralarda dolanan 2-3 eleman vardı) arkadasım y.dısından note 3 getirmişte satmak istedi bende orjinalliğinden süphelendim diye belirttim hatta bana olurmu ya marmara parktaki samsunga sordum orjinal diye belirttiklerini ilettim dün gelen oldumu dedim

üstüne dün baskası vardır belki ona sormustur dedim yo hayır dün aksam mesaisinde bendim oyle birşey için kimse gelmedi dedi öyle müdür sıfatlıda biri yok orda buarada bunu soylerken etrafindaki diger kisilerde bakıyodu duydularda onlarada sordu hatta

ilgilere duyrulur
    Madem öyle diyorlar beraber gidelim oraya da bakalım bana da söylesinler
    Emirhan Altınbay

205 GTi

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak Herkes beni iyi dinlesin ve kimse makaraya dalgaya almasın;

Ben dolandırıcı değilim hırsız değilim şerefsiz değilim 24 yaşında evli ve çocuğu olan bir insanım bununla birlikte mesut ile bir ticaret yaptık aldı gitti taki dun sabaha kadar bende dalgaya aldım cunku cıhazı orjınal sanıyordum ve gerekenı aksama kadar yaptım cıhazı gerı aldım.Bununla beraber burda evren abiye ağır konustum onun yazdı dıye aklımda kalmıs o yazmadı neyse ben dolandırıcılık yapmadım sadece telefonu orjınal sanmam ve bunun verdıgı rahatlıkla kendımı savundum ve dalgaya makaraya aldım sonrasında öğrendiğimdede herkesten özür diledim dönün geriye bakın .

Ben burda kime haksız yere kötü söz söleyip kötü davranış sergilediysem ÖZÜR DİLERİM sağolsun yöneticiler satış yasağı koydular problem değil cezam bu benim çekicem tekrar tekrar yalnış anlaşılma olarak düşündüğüm ama belki sizin bana inanmayıp dolandırcı olduğumu düşündüğünüz konuyu silmenizi rica ediyorum

Ailem ile olan facebookta tacizdede en ufak yalanım yoktur dün mesutada söyledim yine burdanda söyledim ama elbet gerçek ortaya çıkar ve bana ınanmayanlar ınanmak zorunda kalırlar tekrar tekrar herkesten (saygısızlık yaptıgım kısıler) ÖZÜR DİLERİM affetin beni Mesut sende hakkını helal et kardeşim
    Evrenin söylediği şey için ne diyorsun son sorum; Bilgisayara yazılım kurdum tek tuşla sildirtcem dedin mi konu sahibine böyle bir şey.

HEYKIRR MISIN SEN;?

ahmet_xy
    Misafir
    "Para kaybetmektense, insanların güvenini kaybetmeyi tercih ederim."

mertmericozlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

üstüne dün baskası vardır belki ona sormustur dedim yo hayır dün aksam mesaisinde bendim oyle birşey için kimse gelmedi dedi .

öyle müdür sıfatlıda biri yok orda buarada bunu soylerken etrafindaki diger kisilerde bakıyodu duydularda onlarada sordu hatta

ilgilere duyrulur

Samsung mağaza müdürü demiş. Marmara park falan okuyamadım ben ? Marmara Park'ta ki Samsung, samsungun ana bayisi falan mı oluyor ? Bilmediğimden soruyorum ??

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Madem öyle diyorlar beraber gidelim oraya da bakalım bana da söylesinler
    18.30 da marmara parkın onunde ol

pardon samsungun onunde ol
    1881 - 193

PUMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bi fikir olarak Şu mehmet alagözü dü sanırsam biri onu arasa ya Neden acaba numarayı verdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam numarayı vermiş ama arkadaş 11880'den numara aramış o da tutmadı.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ilgilere duyrulur
    Vay arkadaş her yerden yalan akıyor :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam numarayı vermiş ama arkadaş 11880'den numara aramış o da tutmadı.

Numara benim numaram eşime ben söyledım benım numaramı yaz da kım oldugunu bulup ağzına s.çıyım diye
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)