Bi bitmedin hıamınaa 24 yaşına gelmişsin şu 43 sayfalik konuda 24 tane yalan söyledin hepsi birbirine girdi şimdi içinden çıkamıyorsun Afedersin sıvıyorsun şu an... Yanlış anlamadiysam telefon bayi çıkışlı
Orji samsung dedin bi kaç sayfa önce de cin mali cihaz tamam demişsin zaten film burda koptu sen o cihazın Çin malı olduğunu bal gibi biliyordun ve orjinal diye satmaya çalıştın kisacasi bence bu durumda dolandırıcı oluyorsun bunun başka bi açıklaması olamaz...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Bak Herkes beni iyi dinlesin ve kimse makaraya dalgaya almasın;
Ben dolandırıcı değilim hırsız değilim şerefsiz değilim 24 yaşında evli ve çocuğu olan bir insanım bununla birlikte mesut ile bir ticaret yaptık aldı gitti taki dun sabaha kadar bende dalgaya aldım cunku cıhazı orjınal sanıyordum ve gerekenı aksama kadar yaptım cıhazı gerı aldım.Bununla beraber burda evren abiye ağır konustum onun yazdı dıye aklımda kalmıs o yazmadı neyse ben dolandırıcılık yapmadım sadece telefonu orjınal sanmam ve bunun verdıgı rahatlıkla kendımı savundum ve dalgaya makaraya aldım sonrasında öğrendiğimdede herkesten özür diledim dönün geriye bakın .
Ben burda kime haksız yere kötü söz söleyip kötü davranış sergilediysem ÖZÜR DİLERİM sağolsun yöneticiler satış yasağı koydular problem değil cezam bu benim çekicem tekrar tekrar yalnış anlaşılma olarak düşündüğüm ama belki sizin bana inanmayıp dolandırcı olduğumu düşündüğünüz konuyu silmenizi rica ediyorum
Ailem ile olan facebookta tacizdede en ufak yalanım yoktur dün mesutada söyledim yine burdanda söyledim ama elbet gerçek ortaya çıkar ve bana ınanmayanlar ınanmak zorunda kalırlar tekrar tekrar herkesten (saygısızlık yaptıgım kısıler) ÖZÜR DİLERİM affetin beni Mesut sende hakkını helal et kardeşim
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
eveet beyler gelelim fasulyenin faydalarına beylikdüzünde işyerim marmara parka arabayla 5dk öglen yemegi için marmara parka gittim burgerdan yemeğimi yedim mevzusu gecen samsung bayisine girdim .
bişey sorucaktım rahatsız ediyorm kusura bakmayın ama dedim (kasanın oralarda dolanan 2-3 eleman vardı) arkadasım y.dısından note 3 getirmişte satmak istedi bende orjinalliğinden süphelendim diye belirttim hatta bana olurmu ya marmara parktaki samsunga sordum orjinal diye belirttiklerini ilettim dün gelen oldumu dedim
cevap yok hayır hiç kimse oyle bişey için gelmedigni belirtti
üstüne dün baskası vardır belki ona sormustur dedim yo hayır dün aksam mesaisinde bendim oyle birşey için kimse gelmedi dedi .
öyle müdür sıfatlıda biri yok orda buarada bunu soylerken etrafindaki diger kisilerde bakıyodu duydularda onlarada sordu hatta
ilgilere duyrulur
1881 - 193∞
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Adam nereden tutsa elinde kalıyor. Samsung bayisi de tutmadı
"Para kaybetmektense, insanların güvenini kaybetmeyi tercih ederim."
Adam numarayı vermiş ama arkadaş 11880'den numara aramış o da tutmadı.
Emirhan Altınbay
205 GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)