User Tag List

Sayfa 45/45 İlkİlk ... 35434445
842 sonuçtan 837 ile 842 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalan yazdığı kadar, hikaye kitabı yazsa, adam ihya olurdu ,sırtı yere gelmezdi. Hayal gücüne hayran kaldım.

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evrenin söylediği şey için ne diyorsun son sorum; Bilgisayara yazılım kurdum tek tuşla sildirtcem dedin mi konu sahibine böyle bir şey.

HEYKIRR MISIN SEN;?

Söyledim ama tehdit etmedim ve bu şekilde söylemedim hacker değilim sadece konunun kapanmasını istiyorum çünkü yeterince rezim oldum ve grurum kırıldı .

Rica ediyorum herkesten özür diledim gerekeni senden ricam yap lütfen
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana gelen tek screenshot budur, bu screenshottaki kişinin kimliği ya da forumdaki nicki ile ilgili de bilgim yoktur.

Keza bu screenshotta da 'kendini zevke getirme amaçlı' bi mesaj da göremiyorum ben. Bu Mehmet Alagöz forumdan mı, senin arkadaşın mı, kendi uydurduğun bir profil mi bilemem. Zira sana güvenim sıfır.

Ayıca hani avukan vardı herşeye dava açıcam diyordun... Madem eşine asılıyorlar, yanındaki avukatınla görüş aç davayı. Öyle sildim, mildimle olmaz.
    Beyler 2. ss deki mehmet alagöz ile olan konuşmadaki iletişime geçebilir miyiz yazan mesaj bu profilden gönderilmemiş mi ben mi yanlış biliyorum? ok çıkmış hatta eğer karşı taraf okursa o işaretin tik iişaretine dönüşmesi gerekmiyo mu?

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söyledim ama tehdit etmedim ve bu şekilde söylemedim hacker değilim sadece konunun kapanmasını istiyorum çünkü yeterince rezim oldum ve grurum kırıldı .

Rica ediyorum herkesten özür diledim gerekeni senden ricam yap lütfen
    Konuyu kilitliyorum. Artık içim el vermiyor çünkü. Sana tavsiyem bu kadar yalan söyleme. Yada söyleyeceksen bir kalem kağıt al not al ki daha önceden hangi yalanı söylemişsin bil ona göre devam ettir.

Hayat uzun daha 24 taşındasın en azından kötüye bişey olmaz kavramıyla bir 60 yıl daha yaşasan çok maceran olacak önünde.

O yüzden bu tavsiyemi not al belki bir gün sende en az bir George C Parker kadar olabilirsin. Saygılar.

George C Parker (1870-1936): ABD’nin en ünlü dolandırıcılarından. New York şehrinin en ünlü yapıtları olan Metropoliten Müzesi ve Özgürlük Anıtını dışında en büyük dolandırıcılığını Brooklyn Köprüsünü birkaç kez satarak yapmış.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sülün Osman - Vikipedi

Sülün Osman da olabilir

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söz verdiğim gibi başlıktan dolandırıcılık durumu ibaresini de sildim. Ama konu kilitli bir şekilde kalacak topyekün silinmeyecektir.

Bir kez daha hatırlatma yapma gereği duyuyorum;

Burası Techturkey burada yaptığınız satışa ve satış sonrası hareketlere dikkat edin. Adamın g*tünden kan alırız yoksa.

İlgisinden ve alakasından tüm techturkey ailesine teşekkür ederim. İşte bu yüzden biz muhteşem bir aileyiz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)