Yalan yazdığı kadar, hikaye kitabı yazsa, adam ihya olurdu ,sırtı yere gelmezdi. Hayal gücüne hayran kaldım.
Yalan yazdığı kadar, hikaye kitabı yazsa, adam ihya olurdu ,sırtı yere gelmezdi. Hayal gücüne hayran kaldım.
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Konuyu kilitliyorum. Artık içim el vermiyor çünkü. Sana tavsiyem bu kadar yalan söyleme. Yada söyleyeceksen bir kalem kağıt al not al ki daha önceden hangi yalanı söylemişsin bil ona göre devam ettir.
Hayat uzun daha 24 taşındasın en azından kötüye bişey olmaz kavramıyla bir 60 yıl daha yaşasan çok maceran olacak önünde.
O yüzden bu tavsiyemi not al belki bir gün sende en az bir George C Parker kadar olabilirsin. Saygılar.
George C Parker (1870-1936): ABD’nin en ünlü dolandırıcılarından. New York şehrinin en ünlü yapıtları olan Metropoliten Müzesi ve Özgürlük Anıtını dışında en büyük dolandırıcılığını Brooklyn Köprüsünü birkaç kez satarak yapmış.
Sülün Osman - Vikipedi
Sülün Osman da olabilir
Söz verdiğim gibi başlıktan dolandırıcılık durumu ibaresini de sildim. Ama konu kilitli bir şekilde kalacak topyekün silinmeyecektir.
Bir kez daha hatırlatma yapma gereği duyuyorum;
Burası Techturkey burada yaptığınız satışa ve satış sonrası hareketlere dikkat edin. Adamın g*tünden kan alırız yoksa.
İlgisinden ve alakasından tüm techturkey ailesine teşekkür ederim. İşte bu yüzden biz muhteşem bir aileyiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)