Hmm peki araç öneriniz var mı ?
Hmm peki araç öneriniz var mı ?
Peki başka bir araç öneriniz var mıdır ? Bu arada acemilik atacağım için mesela 20 bin Tl lik araç mantıklı değildir o zaman ? Bütçeyi nasıl çizmeliyim sizce ?
düşük motor ve beygirli araba tercih edeceksin görüntüsüde güzel.. hız yapmam vs. falan filan deme hiç burada yazan herkes tecrübeden yazıyor..
.
Birkaç görüş yazayım.
Ben olsam,sorunsuz,parçası bol ve ucuz,ikinci elde de hızlı elden çıkacak bir şey bakarım.
Gençsiniz,ayağınız kesin gaz pedalına gidecek (kimse aksini söylemez herhalde), az beygirli atmosferik bir araba güzel olur.
Bütçe ise ucu açık.Yazdığım kriterleri sağlayan Mercedes de var,Lada da.
20 bin yazmışsınız.Clio olur,206 olur.(1.4 olanları)
Ama ben olsam,Citroen Saxo 1.5 dizel bakarım.Düzgün olanı bulunursa uzun süre az masrafla binersiniz.
al bi patlak VTi bas kırbacı geç![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Kardes git bi honda1.4 ek kasa al çok iyi olmasına gerek yok çürük kırık bişey de olsa olur fiyatta dusuk olur sen acemiliğini at sonra ilerki zamanlarda ufak tefek yukseltirsin çıtayı![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Düşük beygir ve motorlu + güzel görünümlü olarak önerileriniz var mıdır ? Ve alacağım araba biraz hırpalanacağına göre bütçe nasıl olmalı ? Aslında söylediğiniz kadarı ile 20 bin TL olarak hangisi mantıklı makul olabilir veyahutta 406 coupe , Astra bertone coupeler o fiyat aralığında bulunabilecek seviyede araçlar tercih edilebilir mi ?
406 yı falan napcan sen kardes evladın olur madem 20 bin TL paran var git 2002 vtec sport al otomatik mis gibi bin görüntüde güzel tek kapı spor araba
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Ilk araba ve hic tecrube yok ise yedek parcasi ucuz ufak tefek ikinci eli hizli arac bak, Hb clio corsa vs gibi. Ama tecrube var ise oyle gaza gelmiyorum elime koluma hakim kullaniyorum diyosan ben ilk araba illaki gucsuz ucuz bisey olsun fikrine katilmiyorum, o is kendini ne kadar kontrol edebildiginle alakali tamamen bence. Tribe giricek adam her arabayla yapar cunku.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Tekrar teşekkür ediyorum. Tecrübe konusunu ise şu şekilde sürekli babam yanımda iken mümkün oldukça kullanıyorum ama ne seviyedeyimdir pek bir bilgim yok benim ilk arabam olacak ve ilk olmasından ve acemilik süresince tabi ki yorulacaktır.
az yakıp çok giden bişey al
çünkü sıcmaya bile arabayla gidiceksin gerekli gereksiz bir ton gezicen sabahtan akşama kadar.
imkan varsa 1.3-.1,5 arası dizel yada 1,4 civarı lpg ile (klima falan acınca baymayacak) 80-100 hplik bir araç gayet yeterli.
buarada tavsiye istiyosn ama limitinin ne olduguda onemli husus onuda söyle bence
1881 - 193∞
Limit olarak babama bu konuyu açtığımda 20-25 bin Tl arası bakabilirsin ne kötü olsun nede o kadar iyi olsun dedi![]()
ilk araba olarak otomatik bulunduğu zaman çok iyi öneri ama standart lastik olursa altındaki ilk araba önerisi için çok tehlikeli benim lastikler geniş taban değildi araba yol tutmuyodu kaç kere ölümden döndüm o araba yüzünden bu arada hp lere fazla takılmayın insan istediği zaman her araba gidiyo şimdiye kadar bir çok araba kullandım yol tutuğu sürece sıkıntı olmadı![]()
O zaman yol tutuşu da kriterlere katmak zorundayım ?
20-25 arası ise bütçen;
106 yerine oturaklı 306 gti veya tüplü 1.4is,1.6ies tarzı bişeyler ile başlayabilirsin.Birazdaha kalite olsun dersen a3 1.8turbolarda güzel altarnatif
Önerileriniz için teşekkür ederim a3 olabilir görüntü olarak da diğerlerinden bana daha hoş geliyor açıkçası![]()
civic mivic yanaşma bile bence neydügü belirsiz piyasası ucmus gitmiş vs vs
al ne ararsan var
alfaya cok takmıstım fiyata gore donanım enes, alıyodum daha iyisi kısmet oldu
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
gayet hoş bu
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)