ilk arabam 93 lada samara idi bende çok anıları vardır, ama sağlam arabadır tavsiye ederim, 4 liraya al bitane sıkılınca satarsın
ilk arabam 93 lada samara idi bende çok anıları vardır, ama sağlam arabadır tavsiye ederim, 4 liraya al bitane sıkılınca satarsın
Açıkçası Alfa da çok hoş ama elimden çabuk çıkarabilir miyim ? Çünkü önerilere göre bir o kadar güzelliğinin yanı sıra elden de çabuk çıkması gerekiyor.
Teşekkür ediyorum öneriler için. O zaman 20 bin Tl var ise 15 e araba alıp geri kalanı ile jant lastik olayına mı girmek mantıklı oluyor ?
5 bin fazla bir bütçe maksimum 2 tl gibi o bile tutmayabilir tabi kullanışada göre değişebilir araba hafif olacaksa kesinlikle şart ağır olucaksa acil değil aracım 980 kg di ve kesinlikle şartı ama güvenlik için bence gerekli kafanız rahat olur çünkü ben tedirgin kullanıyodumama aklınızda bulunsun ek kasa civic tercih ederseniz mutlaka şart
![]()
Yani standart da binebilirim. Pek önemi yoktur ama Alfa çok hoşuma gitti kesinlik ile bakılması gereken bir araca benziyor.
Civic tercih edeceğimi zannetmiyorum ama verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim![]()
Clio yu da tercih sıralamasında bulunduracağımı zannetmiyorum ama öneri için teşekkür ederim![]()
aynen standarta binilebilir önemli değil sadece benim gözüm korktuğu için bilgi amaçlı söyledim fazla takılmayın
Connecting site...
boş mesaj atmış olmim dip not araçla ilgili hiçbir bağım yoktur örenek olarak koydum
Çok şirin duruyor açıkçasıAma hatchback 3 kapı da fiyat artışı yaşanıyor
![]()
Bana sorarsan ilk arabanın gücünden ziyade frenajı ve yol tutuşu iyi olsun. Bende ilk olarak 2001 model Volvo S40 kullanmıştım, ehliyeti aldıktan 20 gün sonra kaza yapmıştım. Eğer başka araç olsaydı hem fren hem yol tutuş açısından daha kötü, "bence" daha büyük olaylara yol açabilirdi.
Açıkçası temizinden bir tane s60 bulmuştuk 2003 modeldi ama parça sıkıntısı duymuştum ama araştırma gereği duymadım nedendir bilemiyorum ama bakılabilir neden olmasınTeşekkür ediyorum öneri içinde
![]()
Araç önerin var mı ağabey ? 20 25 bin TL ye kadar ?
Yavas,parcasi ucuz,2.eli hizli bir arac tercih et ilk basta.Hem trafik duzenine iyice alisip acemiligini atarsin hemde sogumazsin bu islerden.Clio 3 dizel olabilir cok takilirsan goruntusune yay jant falan birseyler yaparsin 2.araban icinde tecrube yapmis olursun.
Öncelik ile teşekkür ederim normalde Clio 1-2 hiç hoşuma gitmezdi ama 3 e bakmak hiç aklıma gelmemişti geçerli bir araç![]()
corsa 1.7 dti bak kardeşim oynanmamış hali 75 beygir çok iyi gitmez parçası bol, ikinci eli hızlı, şekli şemali düzgün. acemiliğini attıktan sonra hemen hemen 8-10 ay sonra yazılım yaparsın baya bi hızlanır tatmin olursun.
bundan mantıklı seçenek yok malesef![]()
Hmm olabilir aslında ama abi 15-20 bin TL ye de var o kadar verene kadar direk yeni kasa bir Corsa baksam daha mantıklı olmaz mı ? Model yüksek olur hemde ? Arada en fazla 5-7 TL fark ediyor tabi 20 bin TL penceresinden bakarsak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)