User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Orjinal karartmalı cama ceza hakkında.

speed_blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni geçen yıl polis çevirdi, camlar film dedi, degil amirim dedim, bak V harfi var dedim karartma cam yani dedim, tamam devam et dedi
    Alıntı PAUL WALKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badmast3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizinki fabrika çıkışlı ama başka konu açmamak adına cam filmi için;
    Bir kaç gün önce Denizli'de cam filminden dolayı kesilen ceza iptal edildi gerekçe olarak aşağıda gibi yazılmış. Dışarıdan bakınca içerisi değil, içeriden bakınca dışarısı gözükmeyecekmiş, kanun yanlış uygulanıyor diye.

İş yoğunluğundan dolayı kararı alamadım, perşembe günü kararı alıcam. Arzu eden olursa kararın bir örneğini emsal niteliğinde gönderebilirim.

“Anılan madde kapsamında ceza uygulaması yapılabilmesi için araçta görüşü engelleyecek veya bir kaza anında içindekiler için tehlike olabilecek süs, aksesuar eşya ve çıkıntıların bulunması gerekmektedir. Para cezası uygulayan tanığın, araç içerisine girerek filmli camların sürücünün görüşünü engelleyip engellemediğini kontrol etmediği, dışarıdan bakıldığında koyu renkli filmli camlar nedeniyle aracın içerisi görünmüyorsa, ceza uyguladıklarını beyan ettiği, tanığın beyanında itiraz edenin aracının camına takılı filmlerin sürücünün görüşünü engellediği yönünde bir tespitin yapılmadığının anlaşıldığı, itiraz eden hakkında verilen idari para cezasının bu nedenle usul ve yasaya aykırı olduğu anlaşılmıştır"
    Bana da gönderebilirmisin ?

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badmast3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizinki fabrika çıkışlı ama başka konu açmamak adına cam filmi için;
    Bir kaç gün önce Denizli'de cam filminden dolayı kesilen ceza iptal edildi gerekçe olarak aşağıda gibi yazılmış. Dışarıdan bakınca içerisi değil, içeriden bakınca dışarısı gözükmeyecekmiş, kanun yanlış uygulanıyor diye.

İş yoğunluğundan dolayı kararı alamadım, perşembe günü kararı alıcam. Arzu eden olursa kararın bir örneğini emsal niteliğinde gönderebilirim.

“Anılan madde kapsamında ceza uygulaması yapılabilmesi için araçta görüşü engelleyecek veya bir kaza anında içindekiler için tehlike olabilecek süs, aksesuar eşya ve çıkıntıların bulunması gerekmektedir. Para cezası uygulayan tanığın, araç içerisine girerek filmli camların sürücünün görüşünü engelleyip engellemediğini kontrol etmediği, dışarıdan bakıldığında koyu renkli filmli camlar nedeniyle aracın içerisi görünmüyorsa, ceza uyguladıklarını beyan ettiği, tanığın beyanında itiraz edenin aracının camına takılı filmlerin sürücünün görüşünü engellediği yönünde bir tespitin yapılmadığının anlaşıldığı, itiraz eden hakkında verilen idari para cezasının bu nedenle usul ve yasaya aykırı olduğu anlaşılmıştır"
    bir pm de ben alabilirmiyim lütfen
    Byte-R
    instagram: dogancglr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza makbuzunu imzalarken polisin gözü önünde makbuza bu cezanın haksızlığından dolayı cezayı kesen memura karşı her türlü maddi manevi tazminat davası açma hakkımın saklı olması şartıyla cezayı kabul ediyorum yazıp imzalayın bundan sonra. bakalım ne yapacak o zaman o polis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis arabasinda film olmasi normal ama zindan karanlik olmasi normal değil. Iceride biri olduğu ama kim olduğu anlasilmayacak şekilde olmali. Özel harekatci değiller zate teror olayi olunca hepsi sehit. Anca sucsuza masuma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ceza makbuzunu imzalarken polisin gözü önünde makbuza bu cezanın haksızlığından dolayı cezayı kesen memura karşı her türlü maddi manevi tazminat davası açma hakkımın saklı olması şartıyla cezayı kabul ediyorum yazıp imzalayın bundan sonra. bakalım ne yapacak o zaman o polis.
    denediniz mi boyle birşey yazmayı makbuza ?

sanırım orda bayağı cıngar cıkar

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orijinal renkli, %70 görüşlü, fabrikasyon olarak araç üzerine montajlanmış, sembolleri olan cama film diye ceza yazabilen tek polis bizde mi ki?
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

aydogdu1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir EGM klasiği.İşkembeden ceza yazıyolar.İspat yok.Ölçüm yok.Birşeyde bilseler.Karadüzen ceza tam gaz.

TSE yatacak yerin yoq.Hep bunlar sizin başınızın alından çıkıyor.Şişelere gelin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlarda egıtım yok bılınclı hareket etme yok kı kes kes yolla hıamına

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orijinal renkli, %70 görüşlü, fabrikasyon olarak araç üzerine montajlanmış, sembolleri olan cama film diye ceza yazabilen tek polis bizde mi ki?
    sıkıntı sistemde.. türkiyede 10 arabadan 9 unda film olursa 100 -200 tl ye film çekilirse haliyle denetlemelerde arada orjinal fabrikasyondan renkli camlı tek tük nadir araçlarda kaynar güme gider..

Bilgim yok ama sanırım avrupada bu işler böyle değildir.. yani adam dükkana gidip filmi yaptırıp camlarına rahatça yola çıkamıyordur bir prosedürü evrak kısmı vardır.. bir yerlerden izin belge almadan camlarına film çektiremiyordur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)