User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: S5, lg g3, 5s veya??

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarja cok takilmicaksaniz iphone alabilirsiniz veya android tarafindada kesinlikle htc. Ama cihazi cok kullaniyorsaniz lg g2 rahatlikla isinizi gorucektir (fakat ekran biraz hassas dusunce kirilma ihtimali cok yuksek ve ekran fiyati yuksek) . Bunlar disinda xperia z2 ye o kadar vereme kadar z1 de bakilabilir yine tatmin edicektir ben artik kesinlikle samsung bakmiyorum cihazlar gercekten sisiyor ve kalitesizler cevremdeki samsung kullanicilari bile memnun degiller ne dandik telefon diyorlar note 3 kullanmalarina ragmen, androidi insanlar samsung olarak tanidigi icinde bir daha iphone disinda kullanmam diyorlar haklilarda.

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasadaki bütün telefonların birbirlerinden eksiği veya fazlası var. Hangi telefonu alayım desem mutlaka bir eksiği çıkıyor soğutuyor beni. Ben Xperia z1 , g2 , Nokia 925 arasında gidip geliyorum.
    General Mobile Elite'e baktım ama çok kalitesiz ve internette yorumları okuduğunuz da daha şimdiden insanların bir çok problem yaşadığı görülüyor.

Bence şuan piyasadaki androidlerin içerisinde biraz daha öne çıkan LG G3, sık sık telefon değiştirmem diyorsanız fiyat olarak kasacaktır belki alınacak telefondur.

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben artik kesinlikle samsung bakmiyorum cihazlar gercekten sisiyor ve kalitesizler cevremdeki samsung kullanicilari bile memnun degiller ne dandik telefon diyorlar note 3 kullanmalarina ragmen, androidi insanlar samsung olarak tanidigi icinde bir daha iphone disinda kullanmam diyorlar haklilarda.
    valla benim arkadaşım da tam tersini yaptı. ayfonu çöpe attı, samsung note3 kullanıyor. gayet de memnun.
    dün arkadaşımın ayfon 4'üyle fotoğraf çekelim dedim. flaşı çalışmadı. bir telefonun menüsü bu kadar karışık ve zor olur mu ya? android su gibi akıyor

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu anroid ve ios kavgasi gti vti kavgalarina benziyor
    TB4BSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benim arkadaşım da tam tersini yaptı. ayfonu çöpe attı, samsung note3 kullanıyor. gayet de memnun.
    dün arkadaşımın ayfon 4'üyle fotoğraf çekelim dedim. flaşı çalışmadı. bir telefonun menüsü bu kadar karışık ve zor olur mu ya? android su gibi akıyor
    Bana sorsrsanda note 3 iphone daha kullanislidir(pil spen ve buyuk ekran) ama arada cok sisiyor g2 le filan kiyaslayinca kasilip kaliyor note 3 uygulamalar arasinda gezerken filan can sikiyor birde cerceveler er yada gec ya soyuluyor yada YONTULUYOR. Iphone sevmesemde ip4 ile note 3 u kiyaslamak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasadaki bütün telefonların birbirlerinden eksiği veya fazlası var. Hangi telefonu alayım desem mutlaka bir eksiği çıkıyor soğutuyor beni. Ben Xperia z1 , g2 , Nokia 925 arasında gidip geliyorum.
    General Mobile Elite'e baktım ama çok kalitesiz ve internette yorumları okuduğunuz da daha şimdiden insanların bir çok problem yaşadığı görülüyor.

Bence şuan piyasadaki androidlerin içerisinde biraz daha öne çıkan LG G3, sık sık telefon değiştirmem diyorsanız fiyat olarak kasacaktır belki alınacak telefondur.
    Lumia 920 yi kullandim daha dogrusu kullanamadim 1 ay sonra sattim hem eksigi coktu hemde tarayiciyi cok kullanirim diger cihazlara gore cok geriydi, birde mikrofon delikleri kucuk oldugundan mi yada mikrofon cok mu iceri gomuluydu bilmiyorum ama yuzume yapistirmazsam sesimi duyamiyorlardi(gunes altinda ekran gorunurlugu cok iyiydi ve gece kamerasi muazzamdi). 2 tane g2 kullandim cok guzeldi ama 2 sininde ekrani kirildi suan z1 kullaniyorum sarji falan cok iyi biraz kaba buyuk ama su gecirmemesi falan guzel saglam oldugu hissettiriyor. G2 nin arayuzu ve ek ozelliklerini arattigini soyleyebilirim yinede.

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iphone sevmesemde ip4 ile note 3 u kiyaslamak ?
    note3'le kıyaslamak için o örneği vermedim. menüleri çok kullanışsız, kullanımı zor bir telefon. whatsapp uygulaması bile android versiyonuna göre çok daha kötü. ayfon dokunmatik akıllı telefon piyasasına ilk girdiği için kaliteli marka algısı yarattı. hala onun ekmeğini yiyor. halbuki boynuz kulağı geçti.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    note3'le kıyaslamak için o örneği vermedim. menüleri çok kullanışsız, kullanımı zor bir telefon. whatsapp uygulaması bile android versiyonuna göre çok daha kötü. ayfon dokunmatik akıllı telefon piyasasına ilk girdiği için kaliteli marka algısı yarattı. hala onun ekmeğini yiyor. halbuki boynuz kulağı geçti.
    Bu konu kişiden kişiye değişir.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lg g3 ünü verip z1 aldı yakın arkadaşım.

Ben z2 diyorum. Kasanın malzeme kalitesi arayüzü ve optimizasyon olarak z serisi baya iyi. Yoksa iphone derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i phone 4s 16 gb kullanıyorum 2 bucuk senedir garip şekilde ekranda sarı izler olmaya başladı cok belli olmasada, kamerası leş beni en uyuzz eden olay ise şarj olayı insanı çileden çıkarıyor, ama telefonun hala herşey yerli yerinde ve kolay hızlı pek takılma kitlenme sorunları yok.Araştırmalarıma göre yakında tekrar htc one m8 e dönücem galiba hem müzik kamera batarya yönünden çok başarılı hem de artık herkesde iphone var ciddi sıktı.+ bir de i phone'nin pahalı aparatları da can sıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasaya ilk girmesinin ekmegi tabii var ama kaliteli marka algisinin bununla alakasi yok bence evet android hizli bir sekilde gelisiyor ios da eskisi kadar olmasada hala stabilitede cok iyi.Uygulamalarda daha iyi optimize edilmis durumda ios tarafinda , ayni 2 oyunu indirip oynarsaniz farki rahatlikla anlarsiniz ios developeri olarak ios tarafinda direk cihaza optimize apple in kendi yarattigi bir programda kod yaziyorsunuz androidde yazio butun cihazlara gonderiyorsunuz bazi cihazlar guclu olmasina ragmen oyunda kasilabiliyor android tarafinda hatta bir ara g2 optimizasyonu olmadigi icin yaris oyunlarindan birini store dan indiremiyorduk bile

Birde z1 in bir eksisi daha var google chrome tarayicisi ile geliyor oysaki androidin kendi tarayicisi cok daha performansli ve flash destegi var

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çözülmez yapılamaz denilen Note telefonum tamir edldi. Vala zaten haybeden 2000tl ödemek istemiyordum kurtuldum diye çok sevindim.

Allah nasip ettiği sürece artık telefona yüksek ücretler ödemek istemiyorum. Her sene tel yenileme ve 2000tl ödeme çılgınlığından kurtulucam
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2ay sonra Z3 cikicak,
    Sony Xperia Z2 İncelemesi - YouTube
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)