doğrudur demek ben şanslıymışımhiç başıma öyle şeyler gelmedi
![]()
doğrudur demek ben şanslıymışımhiç başıma öyle şeyler gelmedi
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aracın iskeletinde, şasesinde ağır kusuru yoksa içi dağınık değilse kabuk parça değişmiş yada boyanmış sıkıntı olmaz.Değişebilir parçalar hasar aldığında yenisi ile değişebilsin diye yapılıyor fazla takılmamak lazım.
arka çamurluk haricindeki parçaların değişmesinde sorun yok..1 mm macun olacağına yenisi takılsın..
insanlar parça değişince megesleri bozulacak diye sorun yapıyorlar ama artık çoğu arabanın ön çamurlukları megessiz..
değişen olayına çok takılmamak lazım gelir birisi takar parça gider![]()
Crm performance
ben buna uyuz oluyorum arac sattıgım zaman dıyelımkı bırı aradı abı boya varmı ??? daha meraba demeden aracın durumunu sormadan abı boya varmı he var gel kafayı yedırtıolar banaa...o yuzden aldım bıtane temız cok sukur fıstık gıbı bınıyorum araba alıp satmakta sıkıntı ınsanlarla ugrasmak dahada sıkıntı...adamın on kaputu dunya harıtasına donmus yuzune bakılmıyo gorsen kusarsın adam orjınal ebı boya bıle yok dıyo la o orjınal olsa nolur allah belasını versın ole orjınal parcanın bı arac baktım dunya harıtasına donmus mahfolmus heryerı gocuk cızık tas ızı ufaktan vurulmus heryerı aracın adam orjınal abı hata boya yok dıyo arabaı gordugum gıbı uzaklastım ordan o yuzden ınsanlarla ugrasmakta bu zıhnıyetle ugrasmakta cok sıkıntılı gelıyo bana...
piyasa araçları (vti, 106, typer, rc vs) için şase, kule, direklerinde bişey olmadıktan sonra 2-3 parça deişse pek önemsenmiyor ama diger araçlar 1995modelde olsa adam deişen olmasın diyor
elden kolay çıkarıp çıkartmamakla alakalı bi durum bence. Güzel toplandıktan sonra pert araçlar bile çok el deiştirebiliyor
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Sahibinden Bi Honda Ep3 İlanı Okudum Kırmızıydı.Sahibi Burdanmı Bilmiyorum Kusura Bakmasın Affola Temizlik Boyası Var Yazıyo Fakat Tavan,Kaput Ve Kapı İçleri Hariç Yazıyodu.Okurken Şaşırdım Açıkçası Arabay Laf Etmiyorum Araba Mermi Gibi Durabilir.
Kapi kaput ayar tutmuyorsa o ustanin ve serviain ayibidir. Sen yetkili servise aracini goturuyorsun neyin nasil tamir edilmesi ve tabilmasi hakkinda o kadar egitim aliyorsun, sonra kapi kademeli kapanmiyor bagaj kapagi duzgun oturmuyor ? Aynen aracimi geri gotururum yapin adam gibi derim. Muateri memnuniyeti konusu bu kadar basit degil. Istanbulda olsan senin o marka aracina bakim yapacak okadar cok servis varki, kimse musteri kaybetmek istemez.
74 model sehpa...
yahu ben de e36'yı direklerin altından boyatmayı düşünüyordum cillop gibi dursun diye. Hatta ön camurlukları da sıfır mı alsam diye planlarım vardı. Fişlenmesek bari.. bir de kaportacı da fotoğraf çekme ünlü oldu son yıllarda.
M. The most powerful letter in the world.
diğer şehirleri blimemde istanbulda boyasız araç çok zor..
birde sırf boyalı olmasın diye çizik içinde gezip arabasında belli nedenlerden kazadan değil ama..
yumrular göcükler olmuşsa çekildiğinde boya atıcağından öyle göcük içinde gezen insanlarda var..
ben utanırdım öyle bir araçla gezmeye yada bir ortama girmeye..
araba bence şahsi fikrim erkeğin üstündeki kıyafet gibidir .. sen çamurlu pis yırtık pırtık kıyafetle gezmeye yada insan içine girmeyi göze alırmısın bence aynı şey..
boya dediğin pigmenttir zamanla ölür solar eskir.. gıcır gıcır ışıl ışıl yeni boyanında neyi kötü onuda anlamış değilim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Son 2 arabami ki birisi Istanbuldaydi baktirtmadan aldim, satarken de aliciya ben baktirmadim bilmiyorum kazasi degiseni varmi baktirt oyle al dedim oda baktirtmadiBana normal geliyor boya - kaza supersport yada cok suratli kullanabilecegim bir araba olmadi takirde
![]()
abi unutmuşum, buna benzer yaşadığım bir olay var,
arabanın kaput'u değişik, ben biliyorum, adam ısrarla değişen yok diyor,
Abi bu araba önden kazalı, doğru mu? dedim, evet dedi,
Kaput değişti ben biliyorum, nasıl aksini iddia ediyorsun, dedim,
verdiği cevap : "kardeşim orjinal çıkma taktık, hiç değişen sayılır mı o" dedi,
abi peki dedim, değişen sayılması için ne olması gerek,
verdiği cevap : "yan sanayi, kalitesiz takman lazım" dedi,
bana görede, orjinal sıfırda taksan, sonuçta parça değişmiş oluyor
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
düzgün,temiz boyandıktan sonra hiçbişey olmaz.. değişen zaten önemli değil.. macun bastıktan sonra bi kıymeti yok çünkü. şaselerde sıkıntı olmasın yeter.. kaput - çamurluk değişmiş hiç önemli değil çünkü istanbulda evin önünde arabaya sürtüyolar vs ...
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
2000 model clio da söför kapısı 2 kere serviste değişti farklı kazalardan. her kazadan sonra takılan kapı birebir oldu yokuş yukarı yarım açık kalıyor gayet guzel kapanıyor beğenilmeyen clioda ve renault servisinde bile böyleyse sizin ustalarda bi sıkıntı vardır tekrar bi gösterin derim![]()
şuan satılık ilanı verdiğim aracıma dün bakmaya gelen birisinin söylediği ''kimse tampondaki boyayı boyanmış parça olarak saymıyor sen niye söylüyorsun ne gerek var'' Bende boyama öncesi halinin fotoğrafını sana gösterdiğimde tamponun çizik halini göreceksin sormazmıydın o zaman ee tampon boyanmadan nasıl oldu diye cevap verince hiç bişey diyemedi.
İlanı koyduğum günden bugüne abartmıyorum 100 kişi belki daha fazla kişi ile görüştüm, Kilometresi neden yüksek (125bin km) diye soran oldu. Yani milletçe kandırılmayı uyutulmayı çok seviyoruz. ben gidip 75bin yapsam o gayet mutlu olacak çünkü onun için arabanın gerçekteki durumu değil kağıt üzerinde yazanlar önemli.
Babamın arabasını satarken şöyle bir durumla karşılaştım ''Gerçekten'' çizikten ötürü tavan ve direkler hariç komple boyalıydı(tek seferde şeref yoksunu bir şahsiyetin eseri nedeni ile yapıldı) bunu belirtiyorum, yetkili serviste yapıldığını boyanın kusursuz olduğunu söylüyorum gelen cevap ise keşke yaptırmayıp öyle binseydin arabanın değeri düşmezdi oldu. Heryeri çizik arabayı boyasız diye satanda mı yoksa alanda mı beyin aranır?
Neyse biz arabayı galeriye verdik o da boya durumunu söylemeden bizden aldığının 3bin fazlasına satmış.
Özet olarak hem çok uyanığız hemde uyutulmayı çok seviyoruz
birde şu var oda ayrı komedi..
adam boyatmamak için çizik göçük içinde satmaya kalkar aracı alan adamda abi fiyatı düş bu halde arabamı alınır ben alırsam bu aracı zaten boyatıcam değer kaybedicek olur))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)