User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kaza, boya, değişen hakkındaki tuhaflıklar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    doğrudur demek ben şanslıymışım hiç başıma öyle şeyler gelmedi
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın iskeletinde, şasesinde ağır kusuru yoksa içi dağınık değilse kabuk parça değişmiş yada boyanmış sıkıntı olmaz.Değişebilir parçalar hasar aldığında yenisi ile değişebilsin diye yapılıyor fazla takılmamak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka çamurluk haricindeki parçaların değişmesinde sorun yok..1 mm macun olacağına yenisi takılsın..

insanlar parça değişince megesleri bozulacak diye sorun yapıyorlar ama artık çoğu arabanın ön çamurlukları megessiz..

değişen olayına çok takılmamak lazım gelir birisi takar parça gider
    Crm performance

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben buna uyuz oluyorum arac sattıgım zaman dıyelımkı bırı aradı abı boya varmı ??? daha meraba demeden aracın durumunu sormadan abı boya varmı he var gel kafayı yedırtıolar banaa...o yuzden aldım bıtane temız cok sukur fıstık gıbı bınıyorum araba alıp satmakta sıkıntı ınsanlarla ugrasmak dahada sıkıntı...adamın on kaputu dunya harıtasına donmus yuzune bakılmıyo gorsen kusarsın adam orjınal ebı boya bıle yok dıyo la o orjınal olsa nolur allah belasını versın ole orjınal parcanın bı arac baktım dunya harıtasına donmus mahfolmus heryerı gocuk cızık tas ızı ufaktan vurulmus heryerı aracın adam orjınal abı hata boya yok dıyo arabaı gordugum gıbı uzaklastım ordan o yuzden ınsanlarla ugrasmakta bu zıhnıyetle ugrasmakta cok sıkıntılı gelıyo bana...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur demek ben şanslıymışım hiç başıma öyle şeyler gelmedi
    Ya da bana mı denk geldi hep bilmiyorum artık

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasa araçları (vti, 106, typer, rc vs) için şase, kule, direklerinde bişey olmadıktan sonra 2-3 parça deişse pek önemsenmiyor ama diger araçlar 1995modelde olsa adam deişen olmasın diyor

elden kolay çıkarıp çıkartmamakla alakalı bi durum bence. Güzel toplandıktan sonra pert araçlar bile çok el deiştirebiliyor
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden Bi Honda Ep3 İlanı Okudum Kırmızıydı.Sahibi Burdanmı Bilmiyorum Kusura Bakmasın Affola Temizlik Boyası Var Yazıyo Fakat Tavan,Kaput Ve Kapı İçleri Hariç Yazıyodu.Okurken Şaşırdım Açıkçası Arabay Laf Etmiyorum Araba Mermi Gibi Durabilir.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapi kaput ayar tutmuyorsa o ustanin ve serviain ayibidir. Sen yetkili servise aracini goturuyorsun neyin nasil tamir edilmesi ve tabilmasi hakkinda o kadar egitim aliyorsun, sonra kapi kademeli kapanmiyor bagaj kapagi duzgun oturmuyor ? Aynen aracimi geri gotururum yapin adam gibi derim. Muateri memnuniyeti konusu bu kadar basit degil. Istanbulda olsan senin o marka aracina bakim yapacak okadar cok servis varki, kimse musteri kaybetmek istemez.
    74 model sehpa...

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu ben de e36'yı direklerin altından boyatmayı düşünüyordum cillop gibi dursun diye. Hatta ön camurlukları da sıfır mı alsam diye planlarım vardı. Fişlenmesek bari.. bir de kaportacı da fotoğraf çekme ünlü oldu son yıllarda.
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    diğer şehirleri blimemde istanbulda boyasız araç çok zor..

birde sırf boyalı olmasın diye çizik içinde gezip arabasında belli nedenlerden kazadan değil ama..
    yumrular göcükler olmuşsa çekildiğinde boya atıcağından öyle göcük içinde gezen insanlarda var..

ben utanırdım öyle bir araçla gezmeye yada bir ortama girmeye..
    araba bence şahsi fikrim erkeğin üstündeki kıyafet gibidir .. sen çamurlu pis yırtık pırtık kıyafetle gezmeye yada insan içine girmeyi göze alırmısın bence aynı şey..

boya dediğin pigmenttir zamanla ölür solar eskir.. gıcır gıcır ışıl ışıl yeni boyanında neyi kötü onuda anlamış değilim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 2 arabami ki birisi Istanbuldaydi baktirtmadan aldim, satarken de aliciya ben baktirmadim bilmiyorum kazasi degiseni varmi baktirt oyle al dedim oda baktirtmadi Bana normal geliyor boya - kaza supersport yada cok suratli kullanabilecegim bir araba olmadi takirde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÖmerF.Bayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son 2 arabami ki birisi Istanbuldaydi baktirtmadan aldim, satarken de aliciya ben baktirmadim bilmiyorum kazasi degiseni varmi baktirt oyle al dedim oda baktirtmadi Bana normal geliyor boya - kaza supersport yada cok suratli kullanabilecegim bir araba olmadi takirde
    Duzenleyemedigim icin alinti yapiyorum,
    Son arabami almadan once servise 1 serisi goturdum, onden kazali degisenli cikti, umursamadan alirdim ama sifirdan beri sahibi olan adam bana kazasiz demisti ondan iskillendim almadim

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda Turkiye hakikaten bambaska bir yerde. Hep bir kacamak, hep bir kusur kapatma cabasi. Orjinal parca takilsa bile yoook bu arabada degisen var muhabbeti. Orjinal ya o daha otesi ne, sen araba duzun tamir edilmismi edilmemismi ona bak devam et.

Her eline mikron metre alan uzman, saymakla bitmez. Bu pazar bu saatten sonra duzelmez.
    abi unutmuşum, buna benzer yaşadığım bir olay var,
    arabanın kaput'u değişik, ben biliyorum, adam ısrarla değişen yok diyor,
    Abi bu araba önden kazalı, doğru mu? dedim, evet dedi,
    Kaput değişti ben biliyorum, nasıl aksini iddia ediyorsun, dedim,

verdiği cevap : "kardeşim orjinal çıkma taktık, hiç değişen sayılır mı o" dedi,
    abi peki dedim, değişen sayılması için ne olması gerek,

verdiği cevap : "yan sanayi, kalitesiz takman lazım" dedi,

bana görede, orjinal sıfırda taksan, sonuçta parça değişmiş oluyor

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi unutmuşum, buna benzer yaşadığım bir olay var,
    arabanın kaput'u değişik, ben biliyorum, adam ısrarla değişen yok diyor,
    Abi bu araba önden kazalı, doğru mu? dedim, evet dedi,
    Kaput değişti ben biliyorum, nasıl aksini iddia ediyorsun, dedim,

verdiği cevap : "kardeşim orjinal çıkma taktık, hiç değişen sayılır mı o" dedi,
    abi peki dedim, değişen sayılması için ne olması gerek,

verdiği cevap : "yan sanayi, kalitesiz takman lazım" dedi,

bana görede, orjinal sıfırda taksan, sonuçta parça değişmiş oluyor
    Bu biraz kayserili kurnazlığı olmuş adamın yaptığı yok öle bir dünya.. Araba komple 5 parça değişen olsa orjinal parça olsa değişen olmucak mı... Mantığa bak adamdaki.. Orjinal boy olunca da boyasız diyordur o..
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu biraz kayserili kurnazlığı olmuş adamın yaptığı yok öle bir dünya.. Araba komple 5 parça değişen olsa orjinal parça olsa değişen olmucak mı... Mantığa bak adamdaki.. Orjinal boy olunca da boyasız diyordur o..
    yok bu olay Kayseri'de olmadı, ülkemiz oldukça tuhaf bir noktaya gidiyor, hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzgün,temiz boyandıktan sonra hiçbişey olmaz.. değişen zaten önemli değil.. macun bastıktan sonra bi kıymeti yok çünkü. şaselerde sıkıntı olmasın yeter.. kaput - çamurluk değişmiş hiç önemli değil çünkü istanbulda evin önünde arabaya sürtüyolar vs ...
    KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...

Type-Rdinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Passat var akrabamda arka kapısı serviste değişti (orjinaliyle haliyle) kapı tutamaklarında sorun var aracın diğer kapıları gibi açılıp kapanma hissi vermiyor zart diye açılıp kapanıyor kademeli olarak açılıp kapanmıyor.C4 vardı bir arkadaşımda arka kapısı değişmiş bire bir aynı sorun vardı onda da yokuş yukarı kapıyı açınca mesela kapı durmuyor diğer kapılar gibi hop kapanıyor.Eski bir arkadaşımın servisi vardı orada bir çok aracın kapısı gözümün önünde değişti orjinaliyle,ilk kapanmada orjinal gibi cuk yerine oturmuyor kapılar,kaporta ustası elinde çekiç balyoz vs ile bam güm kapı kilitlerine,tutamak,civataların dalıp ayar yapıyordu.Benim bagaj kapağım değişti o bile orjinali gibi cuk diye yerine oturmuyor kapanış sesi değişti hatta ilk zamanlar ilk kapatmada kapanmıyordu bir sürü ayar mayar uğraşmıştım şimdi rahat kapansa bile bagaj üstünde yükseklik farkı kalıyor çamurluklarla.Hadi bagaj kapı kadar sık kullanılmıyor fakat kapılarda bu değişimler can sıkıcı olabiliyor.
    2000 model clio da söför kapısı 2 kere serviste değişti farklı kazalardan. her kazadan sonra takılan kapı birebir oldu yokuş yukarı yarım açık kalıyor gayet guzel kapanıyor beğenilmeyen clioda ve renault servisinde bile böyleyse sizin ustalarda bi sıkıntı vardır tekrar bi gösterin derim
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben böyle bi camera açısı görmedim ..
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hava parcali bulutlu, balkanlardan gelen soguk hava dalgasi net olarak gozukuyor.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan satılık ilanı verdiğim aracıma dün bakmaya gelen birisinin söylediği ''kimse tampondaki boyayı boyanmış parça olarak saymıyor sen niye söylüyorsun ne gerek var'' Bende boyama öncesi halinin fotoğrafını sana gösterdiğimde tamponun çizik halini göreceksin sormazmıydın o zaman ee tampon boyanmadan nasıl oldu diye cevap verince hiç bişey diyemedi.

İlanı koyduğum günden bugüne abartmıyorum 100 kişi belki daha fazla kişi ile görüştüm, Kilometresi neden yüksek (125bin km) diye soran oldu. Yani milletçe kandırılmayı uyutulmayı çok seviyoruz. ben gidip 75bin yapsam o gayet mutlu olacak çünkü onun için arabanın gerçekteki durumu değil kağıt üzerinde yazanlar önemli.

Babamın arabasını satarken şöyle bir durumla karşılaştım ''Gerçekten'' çizikten ötürü tavan ve direkler hariç komple boyalıydı(tek seferde şeref yoksunu bir şahsiyetin eseri nedeni ile yapıldı) bunu belirtiyorum, yetkili serviste yapıldığını boyanın kusursuz olduğunu söylüyorum gelen cevap ise keşke yaptırmayıp öyle binseydin arabanın değeri düşmezdi oldu. Heryeri çizik arabayı boyasız diye satanda mı yoksa alanda mı beyin aranır?
    Neyse biz arabayı galeriye verdik o da boya durumunu söylemeden bizden aldığının 3bin fazlasına satmış.
    Özet olarak hem çok uyanığız hemde uyutulmayı çok seviyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birde şu var oda ayrı komedi..

adam boyatmamak için çizik göçük içinde satmaya kalkar aracı alan adamda abi fiyatı düş bu halde arabamı alınır ben alırsam bu aracı zaten boyatıcam değer kaybedicek olur ))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)