sözün bittiği yer...
bazen düşünüyorum, ulen karşı cins varken insanlar neden kendi cinsiyle veya hayvanlarla ilişkiye girmek ister diye.
Ruh hastası bunlar. Beyin yok, düşünce sistemleri çökmüşşş.
sözün bittiği yer...
bazen düşünüyorum, ulen karşı cins varken insanlar neden kendi cinsiyle veya hayvanlarla ilişkiye girmek ister diye.
Ruh hastası bunlar. Beyin yok, düşünce sistemleri çökmüşşş.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
drahte efendi diyor ki hepiniz zaten sapıksınız, bu adam söz söylemeye hakkınız yok.
Bu arada benim 3 nesildir ogretmen olan dedelerim essek sikmemislerdir ama drahtenin meraki icin yarin hayatta olan tek dedeme bir arayip soracagim . Drahtenin yazisini cocukluk caginda dedesinin anlattigi eşşekli hikayelerden etkilenip herkezin dedesinin ayni kefede oldugunu dusunmesinden kaynaklandigini dusunuyorum , olabilir cocuklukta yasanan tramvalar bu yaslarda bole ortaya cikabilir garipsememek lazim onuda .
Bunun disinda zaten carpik bir durum Allah belasini versin serefsizin .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bencede drathe hakli . dikkat ederseniz kopek kuyruk salliyor.
bi *** bildiginiz yok. atasözu bile var. disi kopek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmez diye.
hayvanlara işlenen bu suçlara, aynı insana yapılıyormuş gibi cezasını vermek lazım. bu sapığı 10 yıl kesintisiz hapiste yatır ama af falan olmadan bak bir daha yapıyor mu?
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Köpeğe tecavüz edeni savunan olabilir, bu bir hastalık da olabilir tamam da..
Sen ne hakla köpeğe tecavüz edene söven herkesi daha büyük sapkınlıklarla suçlayabiliyorsun ki?
Demekki senin gözünde herkes, at, eşek, köpek, kedi, muhabbet kuşu, malzemenin boyuta göre bi hayvana atlamış?
İyi hayal gücü valla..
hayvan ile ilişkiye giren kadınlarda var herkesin istekleri farklı.bizim calıstıgımız yerde vardı adam hayvanlara gençliginde takılmıs şimdi nerde köpek cakışı görse adam iç çekerek izliyor sapık ibne
Drahte'nin dediklerine kısmen katılıyorum. Yazısında bizi (forumdakileri) kastetmemiş, kinayede bulunarak toplumu iğnelemiş. Neticede zoofili ve benzeri hastalıkların kökenine indiğinizde toplumsal yapı bir hayli önemli bir etken.
Tabi ki bu adam ceza almalı, ancak tedavi de edilmeli. Adamın bir tarafını keserek bir yere ulaşamazsınız. O adam bu sefer o uzuvu yerine başka uzuvlarını kullanarak aynı şeyi yapar. Eğer zoofili hastalığını reddedeceksek bilimi de reddetmiş olmuyor muyuz?
Toplumdaki baskılar / dışlamalar / yobazlık vs. gibi durumlar pedofili, nekrofili, zoofili gibi hastalıkları tetikliyor. Olan küçücük çocuklara, masum hayvanlara oluyor.
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
buna ne denir ki bu uşağı yapıpda beze saranda kabahat ya ne günlere geldik ya vallahi ayıp ya adi şerefsiz ya diyecek çok laf varda denmiyor işte bunu sallandıracaksın bunun başka bir cezası olmaz olmamalı da
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)