Ben de belli olmayan bir konu için 'dolandırıcı' yazılmamasından yanayım.
Herşey unutulur sıfatlar unutulmaz, ayıp.
Ben de belli olmayan bir konu için 'dolandırıcı' yazılmamasından yanayım.
Herşey unutulur sıfatlar unutulmaz, ayıp.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
bunların alayı aynı şekilde demekki. ticaret yapmayı ögrenin insanları magdur etmeyin. musteri herzaman haklıdır.
TeamPASAOGLU
Dünya piyasasında her bir parçayı üreten, satan, ve geliştiren firmalar var, Bazıları dünya çapında iş yapıyor bazıları ucuz iş yapıyor. Tüketici yorumlarından kolayca sonuca varılabilir.
Bu firmalardan biri ile PAYPAL üzerinden %100 garantili alış veriş yapma imkanı var iken,
neden hiç bir garanti ya da satış sonrası destek gibi hizmetleri verebilme ihtimali olmayan Ahmet Mehmet den alış veriş yapılır?
Madem para zor kazanılıyor o halde neden bu kadar risk alınıyor?
daha şimdi eve geldim. Parayı hesabına geçtim sanırım yarın çekebilirsin.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Yarın sabahtanda hemen yolluyacağım makbuzu sana o makbuzla paranı çekebilirsin.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
En kolay para gönderme yolu, hesap açmak 10 dakikanı almıyor. Bilgileri giriyorsun ve para anında hesabında sadece mail adresi yazarak. Konu benim yorum yapacağım işlerin dışında ama ben de arkadaşlarıma parça aldım rica ettiler, direk Günay abiye yollattım parayı ne kendi cebimden vereyim ne siz bana yollayın ben iletirim olayına girdim. Onlar gönderdi ben parçayı aldım gümrüğe takılırsa kısmet yapacak bir şey yok, kendilerine de riskini söyledim.
Simdi o kadar laflar soylendi dolandirici denildi peki olay bitince konu silinebilir tesekkurler mi olacak yine ?
Klasik haline geldi bu.Derdi olan direk konu aciyor saydiriyor parasini geri alinca neyse kapatalim oluyor.Garip bir olay degil mi ? Madem cozuluyor bundan once biraz daha sabirli olup iletisime gecmeye calismak daha dogru gibi.
Çamur at izi kalsın ozaman?
Yok öyle bişey konu başlığındaki dolandırıcı ibaresini silecem. Adam dolandırıcı olmadığını kanıtlarsa konuyu açan şahısa kanıtlanmış bir dolandırıcılık olmadığı için ve bir mahkeme kararı olmadığı için ceza vercem.
Bu işler böyle. Dilediğinizi yazabilirsiniz ama kanıtladığınız müddetçe. Arada olan anlaşmazlık için kimse kimseye dolandırıcı diyemez.
Konuyu ilk günden itibaren takipteyim şu makbuzlar gelsin çözecem durumu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)