Herkez üçkağıtçı olmuş memlekette benim aracı sattigim kişi temiz biriydi arabalardan pek anlamazdi zaten.temizliğinden faydalanmak istedi sanırsam.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Dolandırıcı olduklari net bence abi eğer change olsaydı TÜV den sittin sene geçemezdi arabayi bağlarlardı hiç bulaşma iyi bi avukat ile konuş o nasıl bi yol çizerse ona uyarak adım at.
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
bugun bı avukata gıttık durumu anlattık adamın dediği tek şey eğer o araba change olsaydı siz şimdi hapıshane de volta atıyordunuz demek oldu 0 dan beri kimse sahıbı toplarlarmıs hemen zaten tanıdık polısler sağolsun aracı trafıkte sorgulattık ynıden hıc bır baglanma gozukmuyor zaten dedikleri araç change olsaydı aracı çalınan şahısa aracı vermıyorlarmış icrada satılıp parasını verıyorlarmıs sizden ricam bu ılanı şikayet edın kalksın bugun 4 arkadas daha aradı ılanı hepsıden kapora ıstedı 1000 tl hemen gonder 8.000 gelınce verırsın dedi bu elean resmen ölmeyi bayılmak sanıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84722202/detay
Abi sana hiçbir şey olmaz bunu kafandan çıkar bi kere...
Sen aracı sattıksan sonra araç cok rahat bir şekilde muayeneden geçmiş o zaman a kadar sorun yokmuş zaten.Ne oldu ise muayeneden sonra olmuş.Change araçlar yukarda cans1993 dedigi gibi gidince direk emniyete geçiriyorlar başlıyor başın ağrımaya zaten yaşan birisi olarak söylüyorum.Şimdi gelelim konuya zaten senin aracına başka aracın saşe no nu felan basmışlar.Senin aracına basılan şaşe no ya sahip olan aracı sahibine geri teslim ediyorlar ve bu işe karışan kişilerin başı yanıyor.Senlik hiçbir sıkıntı yok kafanı rahat tut.Sen lapseki çardağa git denize karşı çayını iç boşver sen kafanı takma .....
Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söylene bakarım....
Yaşca benden büyüksünüz saygısızlık yapmak istemiyorum ama tecrübe yaş ile değil yaşanmışlık ile ortaya çıkar benden 14 yaş büyük olmanız bu konu hakkında sizi daha tecrübeli yapmaz bunu kafanızın bir yerine yazın.
Change olan araçla muayeneden GEÇEMEZSİNİZ!!!
Ben iddaalıyım geçerim diyorsanız denemesi bedava.Tylan bu konu'da en suçsuz insan aracı satmış sonra araç muayeneye girmiş ve geçmiş.Araç resmi yerlere işlenmiş araçta sorun yoktur SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TRAFİKTE SEYİR EDEBİLİR DİYE !!!!
Bundan sonrasına gelelim muayene yaptıran arkadaş belli bir süre sonra aracı satmaya karar vermiş ve satışı yapmış.Belli bir süre sonra araç change olduğu ortaya çıkmış ve tylan'a kadar ucu dokunmuş şimdi gelelim en can alıcı noktaya araç nerede change olmuş olabilir....
Araç muayeneden hemen sonra yada yeni alan kişi tarafından change olmuş.Yani olay bu iki kişiyi ilgilendirir.Bana kalırsa olayın tylan'a kadar gelmesinin sebebi parayı elden alıp tylanı dolandırmak ama o işler öyle kolay yürümüyor.
Daha da itiraz ediyorsan trafik şubeyi arayıp detaylı bilgi alabilirsin.
Adamın işi bu biseferde çok bilmeyin arkadaşlar bi dinleyin önce ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)