User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
73 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: sattığım araç change çıkmış acil yardım lütfen

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sattığım araç change çıkmış acil yardım lütfen

onelıkle selamlar arkadaşlar geçen sene eylül ayın da alacağım karşılıgın da 98 doğan slx almıstım hatta burada satılıklar da konu açmıştım 10 gün sonra çanakkale den başka birine sattım alan kişi mayıs ayına kadar binmiş hatta bu sürede muaynesını bıle yaptırmış sonra antalya serike satmış. Bu kadarına kadar normal sabah bır telefon geldi bana. arayan kişi benım aracı sattıgım kısıydı aracın şimdiki sahibi onu aramış aracın sivastan çalınmış olduğunu asıl plakanın sahıbının de izmir de oturdugunu bu aracın da o şase ve kasaya kazınmıs oldugunu soylemıs soz de satış yaparken aracın çalıntı oldugu çıkmış.sivastan aracı calınan kısı de aracı almış. Söz de savı aracı çalınan kısıye demiş sen aracın parasını ve masraafını aldıgın kısıden alırsın belgeleri varsa. Oda var demiş senden adli kanallar ıle alıcam sen de aldıgın kişiden alırsın demiş ona. plakayı karakoldan sorgulattım hıc bır rehın veya hacız gozukmuyor hatta sahibinden de ılanı bıle var. bu doğruysa eğer bu kışı bizden parayı tahsil edebilirmi ? şimdiden cevaplarınız ıcın teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84722202/detay
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durum hukuki bir avukatla iletişime geç durumu incelesin .Sende adli durumda kendi durumunu ortaya koyarsın .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın geçicem nasipse ama şimdi forumdan bır avukat varsa bana akıl versın dıye konu açtım.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle belirteyim bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Ama bir terslik var bence, eğer araç çalıntıysa yada change se muayene nasıl yapılmış? muayene sırasında aracın trafik cezasına kadar sorgulanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de onu merak ediyorum Iste aracın muayne yapıldığını biliyorum bundan eminim öyle bu durum olsa bile benim sattigim kişinin tuve dava açma hakkı olmazmi

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senı keklemeye calısıor olmasınlar hıc bır sekıdle kabul etme muayeneden nasıl gectım ozaman de benden sonra yapılmadıgını nerden bılım de kı senıde baglamaz eger gercekten boyle bısı varsa tuıktekılerde ayvayı yer!!!

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senı keklemeye calısıor olmasınlar hıc bır sekıdle kabul etme muayeneden nasıl gectım ozaman de benden sonra yapılmadıgını nerden bılım de kı senıde baglamaz eger gercekten boyle bısı varsa tuv dekılerde ayvayı yer!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç muayene yapılmış.yani aksi durum yok ben sattıktan sonra olmuş bişiler diyilebilir sanırım

Silvia17
    Misafir
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onelıkle selamlar arkadaşlar geçen sene eylül ayın da alacağım karşılıgın da 98 doğan slx almıstım hatta burada satılıklar da konu açmıştım 10 gün sonra çanakkale den başka birine sattım alan kişi mayıs ayına kadar binmiş hatta bu sürede muaynesını bıle yaptırmış sonra antalya serike satmış. Bu kadarına kadar normal sabah bır telefon geldi bana. arayan kişi benım aracı sattıgım kısıydı aracın şimdiki sahibi onu aramış aracın sivastan çalınmış olduğunu asıl plakanın sahıbının de izmir de oturdugunu bu aracın da o şase ve kasaya kazınmıs oldugunu soylemıs soz de satış yaparken aracın çalıntı oldugu çıkmış.sivastan aracı calınan kısı de aracı almış. Söz de savı aracı çalınan kısıye demiş sen aracın parasını ve masraafını aldıgın kısıden alırsın belgeleri varsa. Oda var demiş senden adli kanallar ıle alıcam sen de aldıgın kişiden alırsın demiş ona. plakayı karakoldan sorgulattım hıc bır rehın veya hacız gozukmuyor hatta sahibinden de ılanı bıle var. bu doğruysa eğer bu kışı bizden parayı tahsil edebilirmi ? şimdiden cevaplarınız ıcın teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84722202/detay
    Hemşerime bi fikir vereyim seni kazıklamaya çalışıyorlar sakın kanma derim.Sadece bi avukata danışmanda fayda var.Bu süreye kadar change araçların hepsi muayenede ortaya cıktı cünkü muayenede en ufak ayrıntıya kadar dikkat ediyorlar.Muayene yapıldı ise orada zaten ortaya cıkardı eger arac change oldu ise de muayeneden sonra araca birşeyler yapmıslardır.Change olan araç muayeneden geçemez direk fark ediyorlar.Başımıza geldi ordan biliyorum.Sen yarın git bi avukata danış.Sen para felan da verme bu işte bi iş var ortaya çıkar umarım.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muayeneden gecen arac seni baglamaz kardesim devlet onay vermis aracin problemsiz olduguna ki aradan nekadar zaman gecmis millet yolacak birilerini ariyor ki sen de savunursun hakkini muz cumhuriyeti degil ya bura. sen de onlardan sikayetci ol misilleme gorsunler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana da öyle geliyor hem araç yakalanmış olsa Bun zamana kadar 11 satış işlemi görmüş benim, aldigim aldigim kişinin ,sattigim kişinin adresi belli en azından bi sorguya alinmazmiyiz

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın elden para verme yoluna falan gitme hocam.Hukuka başvurmanızı öneririm.Hatta aracın fotoğraflarından yaptırdığınız bütün resmi işlere kadar bir dosya hazırlamanızı tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslinda beni değil benim sattigim kişiyi yolmaya çalışıyorlar galiba az once aradım sattigim kişiyi yarın TÜV den çıktısını al dedim beraber bi avukata gidicez hem benim sattigim kişi mayısta satıyor Kasım da bu durum ortaya çıkıyor o kişinin change yapmadığı ne belli

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bi avukatla görüş derim sabah ilk iş.

Silvia17
    Misafir
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda beni değil benim sattigim kişiyi yolmaya çalışıyorlar galiba az once aradım sattigim kişiyi yarın TÜV den çıktısını al dedim beraber bi avukata gidicez hem benim sattigim kişi mayısta satıyor Kasım da bu durum ortaya çıkıyor o kişinin change yapmadığı ne belli
    Abi hiç avukata felan gerek yok TÜV Gidin direk aracın sorunsuz muayene olduguna dair bi kagıt alın araba change oldugunu söyleyen arkadaşa kagıdı verin al bak kardeşim desin hee karsı taraf diretirse tamam hukuki yollara basvursun karsı taraf 2 nizde mahkemeye gidersiniz dersiniz böyle olunca böyle bn aracı muayene etttirdim hiçbir sorun yoktu aracı satarkende bi sorun cıkmadı ama alan arkadaşlar belli bir süre sonra aracın change oldugunu iddaa ettiler ben satarken bir sorun yoktu onların bu işi yapmadıgını nerden bilebiliriz onlarda bana belge ile gelsinler desin hakim zaten sizi haklı kılacaktır ki böyle olaylar asla olmayacak adım gibi eminim Araba change diyenler al arabayı paramızı geri ver diyeceklerdir cünkü diger aracı kurtarıp bu change yaptıkları aracı hurdaya cıkarmaya calısıyorlar bana kalırsa.Sakın ama sakın elden para felan vermeyin.Mahkemeye tasıyın olayı deyin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer durum basima gelmisti aldigim aracin motor blogu degismis haberim yok 3 hafta sonra sattim alan kisi sigorta yaptiramadgini sikinti cikarsa masraflarin yari yariya karsilariz dedi bende yok oyle dunya getir bana ben yaptirim dedim bidahada telefon falan gelmedi. Para koparmak icin uydurulmus bisey olabilir ordan pek bisey cikmaz biraz sert yapin eger dahada ustune giderlerse zaten senlik pek bisey yok basin agrimaz diye dusunuyorum
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar olay açıklığa kavuştu benim sattigim arkadaş istanbuldan birine aratmis sözde change olduğu için kaptirdigi aracı 11.000 e bırakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar sizden ricam var yarın ses kaydı yapmayı bilen biri ilanı arayıp pazarlık yapabilir mi dava acicaz arkadasa

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl bir ülke olduk ya millet birbirini nasıl dolandırırım diye oturup düşünüyor heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler