onelıkle selamlar arkadaşlar geçen sene eylül ayın da alacağım karşılıgın da 98 doğan slx almıstım hatta burada satılıklar da konu açmıştım 10 gün sonra çanakkale den başka birine sattım alan kişi mayıs ayına kadar binmiş hatta bu sürede muaynesını bıle yaptırmış sonra antalya serike satmış. Bu kadarına kadar normal sabah bır telefon geldi bana. arayan kişi benım aracı sattıgım kısıydı aracın şimdiki sahibi onu aramış aracın sivastan çalınmış olduğunu asıl plakanın sahıbının de izmir de oturdugunu bu aracın da o şase ve kasaya kazınmıs oldugunu soylemıs soz de satış yaparken aracın çalıntı oldugu çıkmış.sivastan aracı calınan kısı de aracı almış. Söz de savı aracı çalınan kısıye demiş sen aracın parasını ve masraafını aldıgın kısıden alırsın belgeleri varsa. Oda var demiş senden adli kanallar ıle alıcam sen de aldıgın kişiden alırsın demiş ona. plakayı karakoldan sorgulattım hıc bır rehın veya hacız gozukmuyor hatta sahibinden de ılanı bıle var. bu doğruysa eğer bu kışı bizden parayı tahsil edebilirmi ? şimdiden cevaplarınız ıcın teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84722202/detay