User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: sattığım araç change çıkmış acil yardım lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evinin önünde durabilir . Kriminal arabanın change olduğunu raporlar . Fakat hangi arabayla change olduğunu bulamayabilir .arabayı yediemin otoparkları almak istemediğinden bu araba şimdilik sende dursun yedirmin olarak sana veriyoruz satamazsın şerhi koyup gerçek sahibi bulanana kadar adama verebilir . Polis bu arada gerçek sahibini arar . Ulaşınca gerçek sahibi arabasını teşhiş eder .

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu tüv'ü ne kadar cok büyütmüşsünüz gözünüzde... mercedeste el freni nerde diye arayan adamlar var tüvde...

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki 2.el araba alırken nasıl anlayacağız change olup olmadığını? Valla iyice huylandım ben bu kadar kolay mı oluyor bu tür işler?

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı bir dolandırıcılık hikayesi daha.

sahibinden.com Kalite kontrol ekibine durumu belirt. Üyeliği de bloke etsinler. Durum hukuki ise, Sahibinden.com'daki giriş ve çıkışların kayıtlarını alabilir ve yasal olarak kanıt sunabilirsin ( ilanı veren üyelik dolandırıcı olabilir ondan belirttim. )

senin satışın üzerinden yıl geçmiş, muayne olmuş falan filan, araç change'miş. yok artık... muayeden hadi geçti, e kardeşim NOTER satışın var senin. Çalıntı filan ise, Noter satışın var.

Avukata bir danış.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruk abi birsey danisayim sana konuyla ilgili olarak ben arabayi aldım sirket üstüne parayi bankadan yolladim satis oldu falan 3 yil araca bindim sattım alan adamda sorun çıktı bu arabanin blok farklı yada şase farklı diye beni aradi izlemem gereken yol nedir.? Aldigim adami arayip bu arabada bu var demek mi yoksa herseyi adli sırayı bekliyerek sattigimin avukati bana benim avukat aldigima seklinde mi.?
    imza...

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evinin önünde durabilir . Kriminal arabanın change olduğunu raporlar . Fakat hangi arabayla change olduğunu bulamayabilir .arabayı yediemin otoparkları almak istemediğinden bu araba şimdilik sende dursun yedirmin olarak sana veriyoruz satamazsın şerhi koyup gerçek sahibi bulanana kadar adama verebilir . Polis bu arada gerçek sahibini arar . Ulaşınca gerçek sahibi arabasını teşhiş eder .
    Yok abi bize demesi aracı sahibi aldı gitti oldu. Ayrıca az önce yine arayıp arkadasin telefonundan arayip araç için pazarlık yaptık araç satılık ve sorunsuz diyor
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F.Esen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faruk abi birsey danisayim sana konuyla ilgili olarak ben arabayi aldım sirket üstüne parayi bankadan yolladim satis oldu falan 3 yil araca bindim sattım alan adamda sorun çıktı bu arabanin blok farklı yada şase farklı diye beni aradi izlemem gereken yol nedir.? Aldigim adami arayip bu arabada bu var demek mi yoksa herseyi adli sırayı bekliyerek sattigimin avukati bana benim avukat aldigima seklinde mi.?
    İş kimde patladıysa geriye dönülecek sırayla geriye dönülecek sen sadece ifade vereceksin aracı şu tarihte Şundan aldım parayı şuraya yolladım şu tarihte de şu kişiye sattım paramı aldım bende her hangi bir büyük kaza yada change işi olmadı diyeceksin, bu tarz olaylarda zaten eski sahiplerine bakıldığında az çok kimin olacağı bilinir ya yapanlar bilinen kişiler yada bir şekilde bu kişilerle akrabalık derecesinde yakınlarıdır.

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş kimde patladıysa geriye dönülecek sırayla geriye dönülecek sen sadece ifade vereceksin aracı şu tarihte Şundan aldım parayı şuraya yolladım şu tarihte de şu kişiye sattım paramı aldım bende her hangi bir büyük kaza yada change işi olmadı diyeceksin, bu tarz olaylarda zaten eski sahiplerine bakıldığında az çok kimin olacağı bilinir ya yapanlar bilinen kişiler yada bir şekilde bu kişilerle akrabalık derecesinde yakınlarıdır.
    teşekkür ederim abi bilgilendirme için şu sıralar böyle bi sıkıntımız var bakalım ne olucak
    imza...

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın noterden satış yaptığım kağıdı çıkarmaya çalışıcam büyük ihtimal attım çünkü benim araci aldığım çocuğa ulaştım az önce oda edremitten birinden almış arabayi bakalım ona ulaşmaya çalışıyoruz. Cuma günü emniyette aracın bu zamanki plakalarına ulasmistik tam hatırlamıyorum ama 35 olarak çıkmış sonra 10 plaka sonra ben satarken 17 plaka olmuş toplam 11 kez el değiştirmiş son 4 kişi biziz zaten benim anlamadigim şey madem change edildi eyvallah ckale içinde 3 defa el değiştirdi patlamadida bu elemana nasıl patladı 7 aydır o eleman da onun yapmadığı ne ***** peki.en kötü ihtimal Antalya'nın dediği doğruysa mahkemeye veripte kazanırsa biz 3 kisi toplasip o parayi odiycen. Ama hala ben yalan söylediğini düşünüyorum madem kaptırdı 2 gün boyunca milletle nasıl pazarlık yaptı araç bende dedu
    hic bi hak iddia edemez kardeşim merak etme. senin yaptığına dair kanıt yok. Örneğin senn yaptigin muayenede aracn sasesi abc001 senden sonra baska çıksa dahi sen madur olmazsın cnku senden sonra alan da yapmış olabilir bunu. Aracın daha önceki ruhsat sahiplerinin gbt sinden daha önce hakkında bu tarz sikayet olmuş mu yada change işine adi karışmıs mi ona bakılacak. sakin kimseye konu kapansın diye üç beş kuruş da olsa para verme. o işin ucu sana dokunmaz. bilmiyorum haberm yoktu diyeceksin sadece mahkeme flan olursa
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç ne oldu veya bir sonuca varabildinizmi gerçekden merak ettim

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel olsun.

Yargıtay: Çalıntı aracın satışında noter de sorumlu

Yargıtay'ın son kararına göre çalıntı araç satışını yapan noter tazminat ödemeye mahkum edilebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HAKLI noter ödemeli bencede nasıl Satış verirsin

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kopartma peşindeler, sen satmışsın, muayene falan olmus araç senlik bir sey yok. zincirin en son halkası düsünsün. sen insanlık namına aldıgın kisinin bilgilerini paylasırsın.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok zaten Antalyalı benim sattigim kişiyi dolandirmaya kalkmis aracın ilk sahibine kadar ulaştık 98 Ten 2011 e kadar taksi olarak çalışmış zaten. bizim haberimiz yoktu Antalyalı kaza yapınca sarı boya çıkıyor.oda bu bana taksi çıkması satti ben de öyle bi numara yapıp para koparayim diye ayak yapiyor
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2002 yılında motosiklet sattım..noter satışı yapıldı, fakat alıcı trafikten devrini almamış..2003 te ceza yemiş, bunun bir kısmını ödemiş..213 tl kalmış..plaka ve ruhsatta halen benim adım gözüktüğünden arabama haciz koymuşlar..maliye ile görüştüm ceza tutanağı olmadığı için ödemem gerektiğini söylediler..213 tl para değil ama yapılan..diyecek kelime yok.

2 sene önce de satış iptal olmuş diyip bir sürü trafik cezasından ötürü para koparmaya çalıştılar..
    Crm performance

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diyelim ki change yaptim motoru sattim arabayi , alan adam ihbar ustune yakalandi bana geldiler , ben yapmadim benden onceki ilk sahibi yapmistir belkide ama adam mekani cennet olsun sizlere omur , sonucu ne olur ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler