Allah İstanbul'da yaşayanlara sabır versin..
Allah İstanbul'da yaşayanlara sabır versin..
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
pazar günü mahmutbey gişelerde yol kesen, eşkiyalık yapan 14-18 yaşlarında gruplar mevcut. bahşiş toplamak için tem trafiğini kesiyorlar, araçların önüne atlıyorlar vs...
50 metre geride polis ekipleri var ancak müdahale eden yok ?!?
Amaç sankı arabadan ındırmekmıs gıbı geldı bana..bahşış ten cok..
Bı tane daha adam var sankı dıger tarafta..
Sofor ınınce trafık acılana kadar oyalanıp dıgerı gazlıcakmıs gıbı duruyor..
digeri cama vurma hıamına diyor galba oyle duydum
Yakalansa ne olacak ki ertesi günü serbest aynısına devam
Jop sopa vs her aramada polise kaptırırım birşey
Siz bizi koruyamıyorsunuz kendimizi korumamızada izin vermiyorsunuz. Akıl alır iş değil
İngilteredeki okulumdan her dönüşümde ben nereye geldim böyle diyorum
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
http://www.ntvmsnbc.com/id/25549503
Ne kadar etkil bilmem ama şimdi gördüm. Polis her zamanki gibi sonradan polislik yapıyor.
bu .. çocukları yüzünden arabamda her şey mevcut , allah karşıma çıkartmasın bunları , kendi ceplerinden olurlar
Bilmem kim İstanbul'a girsin bilmem kim girmesinle çözüm olamaz maalesef.Ancak cezai yaptırımlar ve polis gerçekten vatandaşı korumak isterse bu iş düzelir.Sokakta yan yana yürüyen gençlerin saçından sürükleyerek götüren ''cesur'' polislerin buralara el atması şart!
Bence baktınız olcak gibi değil Tayyip'e küfür edin polisler saniye sürmeden gelir sizi döve döve ordan uzaklaştırır,en azından tinercilerden değil polislerden dayak yersiniz.
Şuan show tv de gösteriyor . Yunus Emre'ymiş delikanlının adı. Defalarca gasptan sabıkası varmış ve adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakılmış.
jip sahibi şikayette bulunmadığından serbest bırakılmış , sanki araç sahibi şikayetçi olsa çok bişey değişecek ya çeşit bizim mahkemeler
şu o.ç.larına hiç müdahele etmesin zaten çok değerli polisimiz anca milletin arabasının altına kapan atsın,senin arabanda egzoz var senin arabanda film var böle saçma sapan işlerle uğraşsınlar ama iş ciddi olaya gelince ilgilenmesinler böle istanbulun ben taaaaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)