User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
122 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Bahişiş Ver Para Ver Para..

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim savunuyor neyi savunuyor ne alaka .. zengin olması neden suç olsun..
    range in önünde lambo olsa tabiki ona giderdi.. ama range den vazgeçmeyip dadanmış cama yapmış para ver diye bağırıp cama taşla vuruyorsa.. bunun cama gelip o camı silen çocuklarla bir tutmayın.. bu olay bildiğin zengin ile fakirin arasındaki uçurumun artık öfke oalrak dışa vurumudur.. öyle olmasa range in başında 3 dakak bilemedin 5 dakka durur para ister başka araca dadanırdı ama yapmıyor..
    Abi bence de olay zengin fakir ayrımı diil burda, bu daha önce benim başıma da geldi. Bazıları var kafaya takıyo para almayı, alamayınca deliriyo. Selpak var elinde bir poşet geldi cama cam kapalı ama sunroof açıktı, yok mok işaret ettim gider gibi oldu döndü poşeti tepemizden boşalttı resmen içerde bi dünya selpak oldu bi anda. O arada kendini yırtıyo ama para versene diye. Tabi benim kafa attı indim arabadan kovaliyim derken yeşil ışık yandı, yanımdaki arkadaşla selpakları falan attık arabadan yürüdük gittik.

Ha söylediğin olaya katılmıyo muyum? Katılıyorum, sunroofu açık arabaya üst geçitten taş atıp karşı taraftan kaçtılar. Bu olaya canlı şahit oldum ben. Söylediğin öfke burada var bence ama range olayı o kadar komplike değil bence.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zengin fakir olayı degil bence adamlar alışmış nerden para koparırız diye gecende bentderesinde ışıklarda 16 yaşlarında iki kişi geldi abi para ver diye bende git calış dedim o arada arkada yunuslar varmış cocukları kovdular ordan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    selpak satan camı yıkıyan çocuklar ayrı vaka .. bu adamlar ne selpak satıyor ne camı siliyor bildiğin zorla para istiyor üstelik birde camı patlatmakla tehdit ediyor elindeki taşla.. range takılmış kalmışlar.. o range orda 2 saat dursa 2 saat uğraşıcaklar o belli ışıklar yanıyor ona rağmen bırakmıyorlar adam üstlerine sürüyor öyle kurtuluyor..

bunu o selpak satan çocuklarla yada camı silen o çocuklarla bir tutmak yanlış olur evet onlarda araba seçiyor onlarda yapışıyor para istiyor ama hiç biri saatlerce camına yapışıp taşla camına vurup camını patlatmayla yada başka bir şeyle tehdit etmiyor.. onlarda yeri geliyor kıllık pislik yapmıyormu yapıyor ama böyle değil.. o başka bir mevzu bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    neyse benim fikrim bu en azından.. para isteyen yokmu var Allah versin dersin gidiyor.. bu olay benim fikrimce başka..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mecidiyeköyde cam silenler çocuk falan değil, hepsi eli ayağı tutan it köpek tayfası.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce haberlerde vardı. suriyeli genç erkek polisim diye telefonda bir kadını kandırmaya teşebbüs etmiş, kısmende başarmış.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi ülkemizin dilencileri yetmediği gibi bide suriye tayfa var .. Allah yardımcımız olsun bunları başımıza musallat eden devletin ... bişey derdimde neyse onlar aksaraylarında mutlu nasıl olsa

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksam bende haberlerde denk geldim suriyeli bi eleman kacmis gelmis bursa ya yerlesmis, yok efendim cok iyi piyano caliyomus cok buyuk yetenekmis avrupada turkiyenin gururu olcakmis turkiyeyi temsil etcekmis sahip cikacakmisiz bu cocuga destek olacakmisz.bizim turkoglu turk genclerimiz yetenekli cocuklarimiz desteklenmiyor sesleri yetenekleri gormezden geliniyor elin suriyelisine kalmisiz ulkemizi temsil etsin diye.birde bunu haber yapip koca ulkeye izletiyorlar.diyecek soz yok.
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zengin fakir olayı değil, bunlar katıksız o.... çocukları. Ne fakirler var; fitre, zekat, sadaka vermek istediğimizde zor bulduğumuz, bir apartmanın bodrum katında ya da bir köprü ayağının altında yaptığı kulübede sadece bilenlerin yardımı ile hayatta durabilen ama onurundan, gururundan dolayı hala bunu saklayan ne fakirler var. Bırakın zengin fakir uçurum falan. Ben adam gibi yetiştireyim, okutayım, topluma, vatanıma, milletime güzel bir birey kazandırayım diye bir tane yapacağım, o it sürüsü gibi yapıp sokağa salacak eee benim yavrum adam olup dirsek çürütüp range binecek, ötekinin itlerinden biri de..... bırakın kardeşim cidden bu zengin fakir uçurum muhabbetini. Allah bunları kahretsin ki bunlar yüzünden gerçek ihtiyaçlılar sadakasını alamıyor, inanamıyoruz çünkü hiçbirine.

Silvia17
    Misafir
    KESİNLİKLE SİYASET YAPMIYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN...................................

Hani geçenlerde Kılıçdaroğlu devlet yönetmek dünyanın en kolay işi demişti ya bence adam doğru söylemiş.Şu konum da Tayyip ne yapıyor gözünü seveyim sarayında evcilik oynuyor altına da almış 2 tane ayakçı onlarda kendi başlarına devleti yönetiyorlar.

komşusu açken sen tok yatma sözünü devlet yöneticilerimiz baya yanlış anlamışlar sanırım ki bu .... Suriyelilerini alıp getirdiler başımıza.Kendi ülkemizde bir sürü aç sokakta yaşayan insan varken onları hiçe sayıp bide başımıza bunları getirdiler.Yoksulluk sınırı şuanda 3 bin 926 lira 47 kuruş olarak belirlendi.

Ülkemizin %70 şuanda bu sınırın altında neredeyse.Senin ülken böyle bir kötü durumda iken bu pi... leride ülkeye sokarsan daha çok şey başımıza gelir.
    Valla kimse kusura bakmasın bu adamın camı taşlaması ile mendilci cocuklar çok farklı bir konumdalar.Bu arkadaş çekmiş sentetik tineri yoldan görüyor Range vay spor gazetesi adam Range biniyor bizim ayagımıza don alacak paramız yok gel spor gazetesi girelim su arabaya da biraz para koparalım nasıl olsa bu ... cocugunda vardır azıcık bizlede paylaşsın.Sonuç ortada bu olan olay tamamı ile zengin ile fakirlik demiyorum bakın zenginlik ile bitmişliğin farkından dolayı olmaktadır.He burda Range ne sucu var diye soranlara hiçbir sucu yok tek sucu o an orda olması

Peki suçlu kim derseniz suçlu bizi yönetenlerde.Bu olayların buraya gelmesinde.Polise laf atmışlar bence de haklılar sınavdan kolayla geçiliyor ipini koparan polis oluyor.sabit maaş alıyorlar yan gelip yatıyorlar.Ver bakayım adama 700 lira para üstüne yer yakaladıgı sucluya göre prim bak bakalım sokakta bi tane suclu kalıyor mu ?

Neyse devleti burda konusmanın hiçbir mantıgı yok cünkü zaten bir cözüm gelmeyecek en iyisi kendimi koruyacak ürünler ile yolumuza devam etmek.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Zenginlikle fakirlikle alakası yok 15 binlik arabada saldırdılar arkadaşla bize bu tamamen kullandık ları maddeyle alakalı bunları tamamen toplayıp bir yere kapatmaları lazım tedavi amaçla böyle görmezden gelip alıp salmak olmuyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zenginlikle fakirlikle alakası yok 15 binlik arabada saldırdılar arkadaşla bize bu tamamen kullandık ları maddeyle alakalı bunları tamamen toplayıp bir yere kapatmaları lazım tedavi amaçla böyle görmezden gelip alıp salmak olmuyo
    tedai falan çözüm değil. bir Türk intikam timi kuracaksın. ne kadar çapulcu, kapkaççı, hırsız, tecavüzcü, molotof atan şehir teröristleri vs vs, bunları tek tek yakalayıp, sessizce ortadan kaldırıp itlaf edeceksin.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canim ulkemde ne duzgun ki. Haberiniz var mi bilmiyorum ama bugun bir milletvekilinin oglu, ki kendisi 25 yasinda ve atilim universitesi isletme bolumu okumasindan baska herhangi bir vasfi olmamasina ragmen bugun resmi gazetede yayinlanarak bakan taner yildiz'in danismani(!) olarak goreve geldi. Bense hukuk fakultesini bitirdim, yemek+yol parasina stajyer avukat olarak calisayim bir buroda. Neden? Sirf 2-3 bisey daha fazla ogrenip kendini gelistirebileyim diye.

Halbuki bunlar hep babamin sucu. Olsaydi milletvekili ben de su anda saglik bakani danismani olabilirdim. Saglikla ilgili herhangi bilgim tabi ki yok, olmasi da gerekmiyor ne de olsa babam milletvekili.

Bazen diyorum ki, çal be israfil.
    "Korkmadık, savaştık"

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rusyada fazlasyla oluyor bu olaylar, arkadaşım çalışmaya gitti 8 ayda başına gelmeyen kalmadı kaç kere bıçak çekmişler gasp etmişler. İşin ilginç yanı poliste aynı moddaymış, elinde alışveriş poşeti var çaldın bunları diyerek araca bindirmiş zorla sonra 100 dolar rüşveti alıp bırakmış..

Madde bağımlılığı gibi şeyler insanlara neler yaptırıyor. 3 bilezik için kol kesilen memlekette range'e yapılan anormal değil.
    Kesinlikle rusya'da çok daha fazlası var rus bi kız arkadaşımın annesini sokakda öldürdüler sırf güzel giyimli zengindir diye çok fazla hırsızlık gasp oluyor.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu dilenci tayfasına mendil satan çocuğa ona buna her neyse para vermeyin , çok acısanızda para vermeyin. O masum görünen çocukta akşam o paraları uğursuz şerefsiz babasına götürüp veriyor zaten cebine 1 tl bile koyamıyordur emin olun. Biz bunları besledikçe bunlarda artacak.

Biz yana yakına çalıştıracak adam arıyoruz , etrafımızdaki bütün işletmeler aynı durumda , ne kalifiye ne vasıfsız adam yok resmen. Herkes mecburen suriyeli çalıştırıyor adam olmadığı için. Bu adamlar günde 100 lira toplasa ayda 3000 tl yapıyor neden çalışsın ki ?

ahmet_xy
    Misafir
    şimdi az önce show haber'de gösterdi. 4 tane 20-30 yaşında o.ç. genç, 94 yaşındaki Cemil isminde yaşlı amcayla dalga geçip, bir de bunu video çekiyorlar.
    olay beyoğlunda olmuş. şimdi bunların nefes almaya hakları var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi az önce show haber'de gösterdi. 4 tane 20-30 yaşında o.ç. genç, 94 yaşındaki Cemil isminde yaşlı amcayla dalga geçip, bir de bunu video çekiyorlar.
    olay beyoğlunda olmuş. şimdi bunların nefes almaya hakları var mı?
    Kaç ay önceki haber o, çok iyi hatırlıyorum.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cidden saka maka degil Taser nerden aliriz istanbulda yasalligi nedir bide... ulan amerika gibi silah ozgurlugumuz olsa keske, Evimize giren hirsizi bile vuramiyoruz saka gibi kanunlar. it kopugu koruyor...

Cevremizdeki asıl görevi bizi korumak olan devletin organları bunu beceremediği ve yetersiz kaldığı için, ya da zaten korunulması gerekenlerden birisi de bu güçler olduğu için veya bir gun devlete karsi halkin kendini savunmasi gerekebilir, Kişinin kendini ve ailesini korumak icin silahlanma hakki olmali herkesin bence tabi isine gelmez devletin.. Cunku sindiremezler oyle rahat o zaman, Bazilari dicek it kopukda silahlanicak da zaten onlar her turlu dalavere ile ruhsatsiz alirlar...bi sekilde mantik cercevesinde keske Turkiye yede gelse silahlanma hakki.. tabiki akil sagligi raporu vs bazi kisitlamalarla izhan cercevesinde...

Bireysel silahlanmaya hayir diyenlere popomla guluyorum.. Ailene yada senin canina biri kastettiginde polis orda olmicak ne yazikki..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler