En ezber bozan proje olduğu için gönlüm F22 swap FAK dan yana. Kadir eksikleri tamamlamayı yetiştirebilirse şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir.
Tüm araçlar emek verilmiş güzel araçlar. Merakla takipteyim.
Terminator crx B serisi 2.0lt.
Kadir FAK civic F serisi 2.2lt.
Yasin YGZ typer K serisi 2.4lt.
Batman Ep3 typer K serisi 2.3lt.
Miniks Ahmet civic B serisi 2.1lt.
Erol EKK24 civic K serisi 2.4lt.
Hikmet Gonul EGK20 K serisi 2.0lt.
Serhat BS FN2 typer K serisi 2.0lt.
En ezber bozan proje olduğu için gönlüm F22 swap FAK dan yana. Kadir eksikleri tamamlamayı yetiştirebilirse şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir.
Tüm araçlar emek verilmiş güzel araçlar. Merakla takipteyim.
Batman ve ekk24 arasında kaldım açıkcası biri öz diğeri sevdiğim bir kardeşim 100-200 degerlerine bakarak aynı eğimde aracını iyi kullanan başarılı olur.hafifliğinden dolayı oyum ekk24 ün![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
bu iş veli efendide Gazi koşusunu kim alacak gibi bişey olmuşbütün canavarların tekeri düz bassız iyi olan kazansın.
Listedeki her araç İzmir buluşmasına geliyormu??
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Benim görüşüm saçma bi anket olmuş araç sahiplerinin hiçbirini tanımam. Fakat bu oylamada hızlı olan değil arkadaş çevresi çok olan kazanır.
Listedi çoğu araçta doktorun dokunuşları olduğu için açıkçası senin yorumunu merak ediyorum özgün abi![]()
lıstede eksık var gürsel abının crx te cok hızlı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bir hondacı olarak yorumum, hepsi bizim evladımız ve anne babalar encok en ufakları nazlatır severyani b series forever
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
ds3 batman konusundaki mesajları okudum, çok etkilendim. t-rex in hepimizi şaşırtmasını bekliyorumkavgasız kazasız yarışlar dilerim.
Bende batman typeR diyorum sonuçta bildiğimiz ve gözümüzle yakından takip ettiğimiz bir araç diğer araçlarda da emek var onlarıda batmanle yürürken görmek isteriz sonuçta lafla bu arabalar yürümüyor yanyana gelip videoda paylaşılırsa herşey daha net olur.Gerçek hızlı ozaman belli olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)