Kuyruk acisi istee neyse basina bi is gelirse bilki bu munafikligindandir milletin yalakasi oldugundandir bana laf sokusturup durma kimin beyninin curudugu belli
Printable View
Kuyruk acisi istee neyse basina bi is gelirse bilki bu munafikligindandir milletin yalakasi oldugundandir bana laf sokusturup durma kimin beyninin curudugu belli
Sen duzgun yapsaydin dukkan dukkan gezmezdik benim ne yapacagim seni neden bukadar geriyoki neyin pesindesin nerde yasiyosun ?
Oglum kımın saxsocu oldugu bellı :D banada yaptın aynısı ordan ıyı bılıyorum :) evet Allah yukarda en dogrusunu o bılır o arabayı bir yürüt lan :D biz gazla söyle yalandan bır vıdeo cek bıde yazı yaz sende ıyı klavye delıkanlılıgı var :D Reelde topu ınsata kaçmıs ergenler gibisin :D
keske bana getirseydin yap diye arabanı zirvelerde gezdirirdim =)
Sende iyisin o islerde bende biliyorum herturlu 3 kagit var bi dakkada yaninda is yaptigin avanta istedigin adamlari karaladin kimin topunun insaata kactigi belli garaja gitmiyorum dedigin yazi bende sabahta seni orda gorenler olmus hemde canli kanli sait yazik sana sadece bu kadar
..............
Terbiyeni bozma bence forumdan atila bilirsin istedigini yapabilirsin kralda sensin padisahta ama iste rb lerin suparalrin da havada ucusa bilir o hikmeti sana sormali niye olmadiysa herkezede oyle yapiyosundur bizde referanslisin diye guvendik hani nerde bundan sonra bana sorana cevabim belli . Kadir abi bile referansli iyi ustadir dedi guvendik bosa cikarttin ali usta hersey ortada yeter daha fazla kasma mesajini sonra odul felan vermezler burda uckagitta islemez
Hasan o bu degılde sen ıyı kastın la yarın gazetelere cıkacaksın :D aracının contanısı patlatan Hasan Konyada solugu aldı :D burdan madolyon vermezler lan hasan sana alıexpressten ebaydan aldıgın chına mallarını orjı dıye burdan satarsın anca senın gıbı ne dumencıler var burda rahat ol sen Kalbın bol sıkssn ama hep mutlu olursun :D
En basta yanlisi o yapti neyini aricakki hatasinimi kabul edecek sizin gibi yaverleri varsa o adam asla sirti yere gelmez
31 yaziyo yasinida bilmiyorumda bosa yasamisin sen araba hediyesi isteyen benmiydim arabayi yaptim dedin allah razi olsun varsa hatam soyle hatam bu konuyu acmaksa bu hata degil senin ikici yuzunu cikarrti ortaya benim icin cok iyi oldu oyle araba olmadi diyince ben garaja gitmiyorum demeye benzemedi
Hasan sende öyle bır orspuluk varkı lan araba suruyorum dınnnn conta yanmıs yapacagan buydu la bebe benmı yaptım mk yok yatacam dın noldu hasan kapak sıparıs ettım lan ıs ustundeyım dınnn noldu hasan bır sıkıntı var ebenın nıkaha 1.4 tdi Müsteri Hizmetlerımı lan bura sen bızı kendınle karıstırdın Heralde ısım gucum yok senle ugrasacam mk :D olacak ıs de 69 olsan bosaltmam senı amk kudur kenarda :D senın parayıda yedık o degıle ama mal ıyıydı :D
Laf sana degince asil sen kuduruyosun ayip cok ayip yuzune vurdukca 3 kat daha yuz cikiyo sen neymissin kardesim yaa
sen gidip vestel televizyon aldın sana teşir ürünü verdiler , gelip buraya konumu açcaksın vestelinde çok umrundaydı
bu işler böyle çözülmez gidersin hakkını ararsın gerekirse burayada konu açarsın ama ben aramam bana yanlış yaptılar dersen bir tavşan olarak dağa küsmüş olursun ali ninde çok umrundaydı, bizi bilen bilir aynı senin hesap :redspotda
Hadi inşallah kardesim carsiniz pazar olsun
ozaman blackmodel den antidepresan gülümsemesi dinleyip ben yatar herkese iyi geceler :hihih::hehe::icon_wave
Adam gibi adam olmadiginiz burdan belli cocuk cocuk tavirlar daha neyi nasil konusacaginizi bilmiyonuz 2 kelimenizden biri hakaret yaraniza tuz bastik diyemi boyle oluyo anlamiyorum ki ? :)
Hakliyi haksizi gectim de bu nasil arkadaslik nasil bir uslup anlamadim?
Abicim yaşadığın şanssızlıklar için öncelikle geçmiş olsun,
Ali ustaya iyi referans verdim çünkü ustalığının iyi olduğunu biliyorum,senin onla olan muhabbetine girmek istemem , hep başım ağrıyo bu tip olaylarda,samimi Olduğum kişi olursa ortağı bile zannedenler çıkıyo , Ali ustayı bugün sorsalar yine iyi usta derim , ben işin ticari boyutuna karışmam. Insallah bundan sonra konu açacak kadar canın sıkılmaz, iyi geceler
Yazdıklarımda Ustan hakkında yorum yaptım mı? Ustanın adı geçmiş mi? Yanlış yapan demişim siz yazıp çizmeden, şimdi olayların detayını yazdınız çizdiniz sıra burada bana ustanı anlatmaya mı geldi? Demek ki ustan yanlış yaptı dediğim sana dokundu mu onu anlayamadım? Ustanı bende iyi biliyorum sen kafanı yorma.
Hasan ayni arabadan bendede var , 2 kere motor yaptim arabaya 18 bin km de 4 kere turbo kirildi. 5. yi aldim. 2 kere conta yakti 1 kere yatak sardi egt yukseldi emme eridi.
İlk actigin konuda Alican kardesimin yaptigi arabaya kondum dedin , sonra araban bozuldu Alicana salladin. Eyvallah ilk sahibi bana bir kiyak gectin amfi ile turbo takasi yaptik. Alican turbona bozuk dedi. Bende artik toy degilim 3 kisiye gosterdim turbonda balanssizlik vardi ve ben o turboyu 0.6 barda kirdim digerleri 1.7 barda egt den yaglamadan filtreden kirildi. senden sonra taktigim turbo ile 2.7 bar basiyorum . turbonun agzina methanol basiyorum yazilimim yok egzozu ben yaptim kaynattim borulamam kotu herseyim berbat iscilikte ama su arabayi adam gibi her bindigimde yagina suyuna bakiyorum . Manifolddaki disi ben kapatim dis actim. Conta silindir kapak contasi yandiginda fethiyede supap kapak taslama iscilige 957 tl para verdim. Fiyat gayet normal senin araban fabrikasyon stok bi araba degil. Senin turbon kirildiginda bana turbo canavari dedin . Cebimde kurus para yoktu eyvallah dedim atmosferik olarak arabayla gazladim. Agzina sictim motorun tabiri caizse . Ama her 100 200 km yolda yagina baktim suyuna baktim. Sen amfi dedin ben amfinin yaninda sana obd2 elm327 gondereyim calisiyorsa dvr kamera yollim dedim. Sen bana telefonda sende adam degilsin yollamadin obd yi ayagi yaptin facebook sms whatsapp kayitlari ses kaydi var koymak istemem. AYİP! . Obd yi yolladim kameralar boxuk dedim. bana laf yaptin az daha uzatsam buraya benim icin konu acicaktin. o zaman kredi cektim arabayi yuklemek icin. Sana anlastigimiz gibi turbonu yolluyayim yaptirdim dedim amfimi bana yolla onun bende anisi var dedim. banane satmasaydin manevi degeri olan seyi diye bir cevap verdin. Egzoz contasi bile 2. kez kullanilmazken silindir kapak contan nasil 2. kez kullaniyor ? Bak sana hic bir ters lafim yok. Sen niye arabanin basinda beklemedin ? Ben ilk conta yaktigimda arabanin basinda 3 gn durdum adamlar siktir git ne cok laf yapiyorsun yapmicaz arabani dediler oyle evime gittim. Ki Cok saglam usta idi cidden iyi yapti . Eyvaz Beye gelince adam senin arabani yazdi etti. Bir muhabbetiniz gecti. Arabanda sorun olunca buraya konu acan buyuk bir ayip daha.Git konus hallet. Hep bunu yapiyorsun anlik sinirin var bunu kontrol altina al.Ki eyvaz bey izmire gelip arabami yapti olmadi cihaz yolladi uzak masaustu ile yaptik. Ac dedim . Fethiyeye gittim dynoya ciktim 3 kere dosya yazdi yolladi. Benden para falanda istemedi arabasina yaptirdigi bronzu bana yolladi. Gel ankaraya taktiralim dedi. her basin sikistiginda konu mu acicaksin ? Konusarak halledemiyorsan , tedavi gor mu diyeyim sana. 3 tane saplama tutmuyor diye turboya gaz gitmiyordu ve basinc yoktu. gidip ustanin agzina sictim mi yada konu mu actim ? Gittim yanina abi bunlar bole bole olmus conta yandi , benim durumum bu sizin yaniniza su kisilerin onculugunde geldim dedim kusura bakma bizim gatamiz dediler , oem manifold conta 10 tane saplama butun girislere elikoyun cekildi . Kurus parada odemedim. Ama sen hep bunu yapiyorsun biriyle anlasmazliga dusuncede *** atiyorsun. Benden yasca baya buyuksun , sana saygim vardi fakat son facebooktan yzdiklarinda icine ettin. Bana bozuk turbo yolladin falan da demiyorum. Gecmis olsun. Burda kisiler senin sorununa cozum bulamaz. Eyvaz Beyle tanismiyorken fiyat almak icin sana sordum ben yaparim yazilimi dedin ben biliyorum yaa dedin. Kendi suclarinda var. Simdi sana gel beim 206 yi mi vereyim diyeyim ? Eger azcik daha konusursan bunu diyecegim . 1.6 hdi kol piston egzantirikli
2.0 hdi enjektorlu methanollu nos kitli kapak tasli supap buyuk dynoda 180 hp verdi bugun serpte konusunu acicaktim. Eger agzini bozup benim icin emegi gecen insanlara laf aticaksan pazartesi gel fethiyeye getir arabani al arabami notere gidelim. Allaha Emanet!!!
sen ne cektin kardesim bu arabadan yana ya... valla memlekette kimseye guvenilmiyor artik...
Sen kimsin laa madem bozuktu o turbo niye bayila bayila aldin ? Kackere yolladin mi yolladin mi diye mesaj atiyodun iyilik yaptik bumu sonuç bana kredi cekipte araba yapmayla adammi oldun anlasmayi kendin yaptin eyvaz gazlamasin seni seni ilgilendiren bi konu yok burda mesajlarinda duruyo bende daha dun tanisalim yarmci oliriz birbirimize derken suan yazdigin destanla gibi yaziyla cephemi aliyosun onlar nasil hpler havada ucusuyo eyvaz senden para almadiysa burda yazmak zorundamiydin sendede kisilik bozukligu var herkezin lafina kanma uyardim seni gozlerini ac herkez iyinin yanindayken sen kötünün yaninda olma
Kişilik bozuklukları falan havada uçuşuyor, hayrolsun inşallah. Sadıgı tanırım, gayet efendi düzgün çocuktur.
Kisilik bozuklugu demek efendiligi yada sunu bunu demek degil olayi saptiriyosunuz hep yardimci oldugumuz kisiler darbeyi ilk vuruyo ama başkasının lafina bakarak haa aynisi onunda basina gelecek emin olsun cok uzulecek onemli olan maddiyat degil maneviyat kimseye ne bir saygisizligim nede kotu konusmam oldu surda bir cok kisiyede yardimim dokunmustur bir cok kisininde bana ondan burdayim ben herseyi bura sayesinde ogrendim yapmaya calistim anlarsaniz sivrisinek az yok ben anlamam derseniz davul zurna az
Ben sattigimi nerden cikardin once buyuklerinle nasil konusacagini ogren abi derken is kankaya dondu simdi bu tavri aldin muhattabim degilsin taa oralardanda bana zarar veren adami ovmene anlam vermedim cok dikatli ol senide manevi zarara ugratmasinlar
kisisel mevzular bir yana..
simdi ilk olarak satin aldiginiz arac modifiye edilmis bir arac, bunun farkindasiniz degil mi?
ikincisi ustaya araci birakip gittiniz, o da yapti ama olmadi diyorsunuz. peki sorunu tam olarak cozulmemis bir aracla neden uzun yola cikiyorsunuz? kim garantisini verebilir su eksilten arabanin hararet yuzunden zarar gormedigini?
3. silindir kapak contasinin ''eski'' oldugunu sokunce nasil anliyorsunuz?
4. "yazilimi bitmemis" aracin veya yazilimina mudahale edilmesi gereken aracin neyine guvenip yola cikip gidebiliyorsunuz?
5. size zaten motorunun durumu iyi olmadigi soylenen aracin sadece kapagini yapin yeter diyip, blokla alakali sorunu nasil kapak yaptirdiginiz yere bagliyorsunuz? arac sizden once kac kez egt gormus kac kez basina neler gelmis biliyormusunuz? ustanin yaptigi hangi hata sizin gomleklerinize zarar verebilir??
biraz mantikli olmak lazim.
birseyler istendigi gibi olmamis olabilir, eyvallah ama ''suc atarken'' mantikli olmak lazim.
ve butun bunlara ragmen daha ilk mesajda usta musvettesi vs yazmak hos degil bence.
bir de su biz biliriz biz yapariz biz anlariz vs tavirlarindan kurtulmak lazim. bu tavir sergilendikce adama madem cok biliyordun basinda dursaydin veya kendin yapsaydin derler.
fiyat konusuna birsey diyemem, o usta ve sizin aranizda olan bir mevzu.
sadece bende bahsi gecen ustaya kapak yaptirdim ve kapakci benim bizzat kendimin tanidigi olmasina ragmen 300tl odedim(iscilik haric). egzantrikler, siboplar(16v), sibop lastikleri ivir zivir degisti. kapagim taslanmadi sadece temizlendi. porting vs de yapilmadi. fiyat konusunda burada bar bar bagirmaya maalesef gerek yok, usta ile iletisim halinde olmak gerek bu konuda.
ben buraya kadar ki kismi o arabanin size satilmadan onceki halini de gormus biri olarak "tarafsiz" yazdim elimden geldigince.
ali abi benim dostumdur, ustaligi vs bir kenara benim dostum olan biridir. her ne kadar dostum da olsa ben bu konuda alenen karalanmaya calisildigini dusunuyorum ali ustanin.
isciligine bende kefil oluyorum cevremdekilere, bugune kadar sayisiz musteri gonderdim hic de basim agrimadi.
bizzat bizde diesel yaptik o garajda (wtf corsa) yine hic basimiz agrimadi.
derdim o hatali bi hatali demek degil, birseyler alenen "tarafli" yazilinca rahatsiz oluyorum.
arabayi ve ustayi da bizzat tanidigim icin yazma geregi duydum.
umarim sorununuz cozulur, burada konu acmak yerine ai abi ile gorusseydiniz daha iyiydi.
gecmiste yasanmis bircok ornegini biliyorum ben bizzat, alakasiz problemlerde bile "senin hatan" dendiginde ali abinin basip eskisehire coruma gidip hem sorunu giderdigini hem de gitmisken o sorunun nedeninin daha onceden uyardigi veya kendisi ile alakali olmayan biryerlerden ciktigini ispatladigina sahit olmuslugum var.
yani vel hasil-i kelam, kapak yaptirdigin yerin sana bu motorun rektefe olmasi lazim dedigi halde sen kapak yap yeter dersen, ve ustune ustun ayarsiz arabayla basar gidersen "gomlekte" cikan problem icin ustayi suclayamazsin.
iki tarafta babamin oglu degil, ali abinin kusuru olduysa zamanla alakali olmustur, o da cidden is yogunlugu var ve tek calisan birisi oldugu icindir
edit.
kendi kapagimi yaptirdigim yerde parantez icerisinde yazan yere 'iscilik haric" yazmisim, orasi "parcalar haric" olacakti.
sanirim editlenmiyor artik mesajlar.
Sana ilk attigim mesajda kankaaa YZMİSTİM o araba o coolerla yurumez demistim. Satmiyorsan paranin lafini etme. İlla usta istiyorsan gel fethiyeye 206 ya yapilanin aynisindan yap. Kalcagin yeride ayarlarim altina arabamida veririm , sana karsi aldigim bir tavirda yok . Araba yukluyorsan kirilirda ucarda koparda. Bunun tek sorumlusuda sen olursun. Forumda gordugun 500 bg arabalar kim bilir kac kere motor kirdi. Bugun yazilim atarken pc kapandi program silindi beyin coktu. Beyin istedim alayim gondereyim diyen bir adam Eyvaz.Diger pc den arabayi calistirmadan tekrar yukledim sorun halloldu. Lafi uzatma . Emme manifoldun plastik. git onu degistir yada custom yap, sana bilgi vermek istiyorum ama sen methanolle araba mi yurur bee diyorsun . Hasan bak sana senden kac yas kucuk biri olarak soyluyorum. Varsa eger su arabayi yurutme fikrin . Git oem focus manifoldu al git 1544v al git oem kapak contasi supaplari al . ford fiesta rektefiye takimi al 670 tl ye yag karter filtresi al yag filtresi al. yag pompani degistir yag sogutucu al. manifoldunu krom yaptir.Akunu bagaja al scoop ac filtreyi akunun yerine koy.Methanol kullan araban deli gibi isiniyor fanini degistir radyatorunu kale al 2.0 hdi icin olanlari var oraya swapla uymuyor cunku. Hatta fana tus koy . Sana en basindan beri soylediklerim bunlar
Oncelikle konuyu anlmadin ben aksaraydan geldim arabanin ayar konusunda sikitisi varsa ilk gazlamayi onlar yapti sorun ali ustanin sabah arabayi getirmesine muktaripti araba 1 hafta orda kaldi zamanla hic sikintisi olmamasi lazim benim basinda duramicak durumdaydim arabanin yazilimi yapildi oyle yola ciktim ben sorun genlesme kabının tasmasiydi bana kabin kapagi sikintili degip cekip gitti dukkandan 250 km yoldan geldim ben referanslar saglam diye arabayi biraktim bilinmis bi garaj diye contanin eski oldugunu soken usta soyledi baska aciklama istiyomusun