Başligi görunce geceleri acilan geyik konularindan biri sandim :D
Vay eray vay herkesi dolandirmissin bizide dolandirsana LTL le :D
Printable View
Başligi görunce geceleri acilan geyik konularindan biri sandim :D
Vay eray vay herkesi dolandirmissin bizide dolandirsana LTL le :D
Özgün gerekeni yazmış diğer konuda bende burada. JDM workds hakkında yazdığı her yazı silinir. Adam Drift academy nin eski üyesi olarak drift academy i suçlamış.
O konu drift academy ile eray arasındadır. Bu konu ise sizle alakalı bile değil. Sizin iddianıza göre 3. şahıslarla eray arasında. Peki soruyorum nerede o 3. şahıslar?
Ben burada göremiyorum. Söyleyin gelsinler.
KTL olacakti :)...
bu arada konu başlığı daha efsane olmuş,kaç yılından beri dolandırıcı bu arkadaş ? :D
ilerleyen zamanlarda mechanix " ama önde o başlattı " dicek galiba :)
Eray kendi açtığı konuda anlatmış durumu, sizden elle tutulur gözle görülür net bir cevap gelmemiş.
Sizin açtığınız ve 750 TL borç + beyin bozuk dediğiniz muhabbet üzerine , Nos'un 250 tl borcu kaldığını neden vermediğini ve beynin hala kendisinde olduğunu belirtmiş.
Bence her türlü Eray 1-0 önde götürüyor bu durumu. *** at izi kalsın durumundan öte değil sizin yapmaya çalıştığınız ki Eray ile de yüz yüze 2-3 sefer görüşmüşüzdür pistte vs, keza sizlerle de öyle Mustafa, cjp döneminden biliyoruz sizi sadece tek farkı o.
Eray ile de arkadaşlara alınan plakalar harici bir alışverişimiz olmamıştır ki motor için tek plaka alıp dörtgen plaka gelince aynı gün içinde kargoya yeni plakayı olması gerektiği gibi kare olarak yetiştirmiş bir insandır kendisi o anki işini gücünü bırakıp, madur olmamamız için elinden geleni de yaptı yani.
ben şu app konusunu yeniliyim iş gelir belki :D para yok birilerini dolandırmak lazım :D
2.kornada basma dişinda bir dolandiriciligini görmedik :D
Ilk dolandirilan olmak istiyorum abi facene ozelden yazicam app istiyorm hala yapiosan bence bu konu sana atilan camur degil arkadaslarinda dedigi gibi reklamin oldi 1 0 defil daha fazla ondesin snnle alışveriş mz olmadi ama sadece subarumzla ufak bir kaza yaptigimizda parça sormustum yok dedin satmiyorm dedin gecen hafta bursaya sattik ismin gecti ortamdaki herkez senden iyidir diye bahsetti seviliosn ;)
Erayda sorun yasamadik , bizim arkadas ortamimiz tum plkalarini eray yapar , en son bizim arabaya yapmisti kotu oldu dalgasini gectik , aradan 2 yil gecti arada bir cok plka yaptirdik bu hafta 1 cift plka siparisi verdik borcumuzu sordum , maseratiye olan plkaya say pata gonderme dedi ben de sacmalama o o isin geyigiydi para dosttan kazanilir dedim hatta sonra 1 cift plka siparisi daha verdik , bence duzgun esnaf
İtiraf ediyorum kavacikta bana 4 boy atti, özellikle 1 boydan bahsetmisti unutmadim abi 3 yıl olmuş :D
o değilde cupraya nos basıp onuru çıldırttın bende en büyük dolandırıcılığını burada gördüm abi :D
Counter'dada yalan yalan headler atıyor zaten, dizidede kötü karakter değilmiydin :p :D
şaka biryana forumdan olmayan sorunsuzca enaz 2-3 arkadasımın plaka basımı, ikamete göre plaka halletme, yanlış hatırlamıyorsam 1 adette men çözmüş olması lazım :)
yine seneler önce arac bakmaya giderken 2.3 ile 2.5 arasındaki farkı tek tek anlattı dikkat edilmesi gerenkenleri vurguladı okadar cok solediki gidene kadar yarısı aklımdan uctu tabide yine gayet işe yarar seylerdi
eray yumsel tam bır dolandırıcıdır benden bısey caldı ve gerı vermedı
KALBIMI :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Terbıyesız adam senı :icon_tup:
vallaha buldum :D 2009 senesi :D
http://www.streetfire.net/video/well...iii_739024.htm
Eray Yümselle sadece fikir alışverişim oldu, karşılığında bi para vermedim sanırım ben onu dolandırmışım:D
Haricinde kendisi verdiği tavsiye ile beni fazladan 3-5 bin lira harcamaktan kurtarmıştır, sağolsun ona karşı saygım sonsuz :)
Eray Yumsel ile 2008 di galiba o zamanki 406 si ile koltuksuz tabure uzerinde gazlamistik ve o gece unutulmazlar arasina girmistir. Kendisini o gece harici ne gormusumdur ne konusmusumdur, ekledigi cogu videoya olumusuz elestiriler yapmisimdir ama dolandirici olacagini takip ettigim kadari ile dusunmuyorum :)
Benimde ticaretim oldu sorun yaşamadım.
Tam sözlük muhabbeti oldu burası
"Bu kadar adı geçince bir an öldü sandım"
Eray abinin dolandirici oldugu dogrudur. Kantirdada bombayi aliyo sirtina dolandiriyo git kur diyoruz yok :D hauauha
tek sıkıntım oldu o da meni kaldırmayı unutmuş:hehe: sonra sağolsun 5 dk da halletti ki bugüne kadar mantıklı ne rica ettiysem yaptı- yardımcı olmaya çalıştı
dipnot: abi kaç yıldır bir fiil dolandırıcılıkla meşgulsün?
Omür boyu sınırsız bedava plaka dedi ama sonra unuttu bu girermi acaba nitelige yok yok girmez adam =E*Y:D
Erayla cok maceram olmustur ama bunlardan hicbiri dolandiriciligi ilgili en ufak bir sey duymadim yapmazda sadece bana gecilmeye hazmedemiyor o kadar :)))) konuyu keske buralata acmasaydiniz esnaf adamlarsiniz kotu olmus bu ..
1 kişi dolandirici diyor,100 kişi on numara adam diyor... bize de dolandirici diyene 'yav he he' demek düşer :D
hey gidi bu konuyu acma amaci belli olan insanlar... duzgun bir insana camur atmak istediniz buda sizin fesatliginizi ve nasil bir karakterde oldugunuzu ortaya koyar umarim konuyu okuyan herkes sizin hakkinizda gerekli bilgiyi ve feyzi almistir Allah boyle insanlarin islerini rast getirmez bence ozur dileyin kimsenin hakkina gecmeyin bizde bir hata olmus sinir aninda yapilmis bir hata diyip gecelim... cunki eray adam oglu adamdir...
2 sayfa okudum sadece. Konuyu açan Eray abiyi baltalamak istemiş ama ters tepmiş. Adamın güvenirliği hakkında şüphesi olan biri burayı okuyunca şüphesi kalmaz. :D
Eray beye plaka yaptırdık birkaç defa,
sorunsuz aldık plakaları.
onun dışında tanışmışlığımız yok, Allah yazdı ise bozsun.
sabah kalktım her iki konuyu da okudum, dolandırıcılık çok ağır bir ithamdır... bir kişinin diğeriyle ticarette sorun yaşaması onu dolandırıcı yapmaz, bir kulübün üyesi ile sorun yaşaması da kulübü dolandırıcı yapmaz, dolandırıcılık bana yapıldığı gibi 500bin liralık granitin parasını ödemeyip, diğer malzemecilerin de parasını ödemeyerek mallarla Gürcistan'a kaçmaktır, suçu da cezası da bambaşka bir şeydir bu 'dolandırıcılık' olayının... o nedenle boşu boşuna birbirinizi dolandırıcılıkla suçlamayın, sevmiyorum deyin, bana şunu yaptı deyin, attı deyin küfür etti deyin ama bu da sadece 2 tarafın iç işidir 3. şahsı ilgilendirmez... birbirinize dolandırıcı diyerek 3.5.10. şahıslara 'bu adamla ticaret yapmayın, bu kişiyle arkadaşlık yapmayın, her daim d.t.ü kollayın' imajı veriyorsunuz...
forumculuğa 2002 de başladım, arabacılık işinde çoğu kişinin çoğu kişiye yanlışı olmuştur, sizler eski adamlarsınız, yakışmıyor bu yazılar, bazen kol kırılır yen içinde kalır, konu bu şekilde açıldığında ülkenin dört bir yanında hiç alakasız kişiler bile yorum yapıyor, kendince çıkarımlarda bulunuyor, bunun kime ne faydası oluyor...
yazdıklarım her iki konu için de geçerli, bunlar benim fikirlerim, Eray da beni tüyü kadar sevmez bu arada, tarafsız yazdım...
4 kere ufak alisverisim oldu bir kaç arkadasim da benim adimi vererek alisveris yaptı. Hic tanimadigi adama bile para lafi yapmayan ürünü önce gönderip parasini sonra alan bir adama ben bu dolandirici sifatini kesinlikle yakistirmadim.