Eray benide dolandirdi turbo m3u vericm kanka al sık gazla dedi sonra yanina gittigimde araca bindirmedi bile duygularimla oynadi sikayetciyim:)
Printable View
Eray benide dolandirdi turbo m3u vericm kanka al sık gazla dedi sonra yanina gittigimde araca bindirmedi bile duygularimla oynadi sikayetciyim:)
Beni de dolandirdi angara istanbul semt semt heryeri gezdirdi :D
Ben 3 defa plaka bastırdım bi yanlışını görmedim, söyledigi süreden önce bile gönderdi. Esnaf adamdır..
eray arkadaşım haklı olabilir yada olmayabilir o kısmını bilmem kendisini tanımamda.. konuya yazanlarda onun haklı olduğunu söylüyorlar eray arkadaşımda bu konun açılması iyi oldu haklılığım ortada diye düşünüyor belki ama kazın ayağı öyle değil..
googlde arama yapıldığında bu başlık çıktığında çoğu insan konuya girip okumıycaktır o başlığı görüp fikrini o başlık etrafında oluşturucaktır..
adam hakkında internette şöyle şeyler yazıyor uzak durun falan diyicektir.. ticaret hayatında bu tür şeyler güzel hoş değil..
heleki 300 - 500 tl için bir ömür yaftalanmak hiç hiç hoş değil.. elde resmi delil kanıt yoksa karşı tarafın hukuki olarak iftira davası açma hakkı saklıdır.. dolandırıcı terimi bile bana göre aşrı ağır bir itham..
google indexlerinde bu konu kalıcak bu arkadaşın 3 yaşında çocuğu varmış.. bu çocuk 8-9 yaşına geldiğinde çok değil 5-6 sene sonra internette babası hakkında arama yaptığında yada tesadüf bu konuyu gördüğünde nasıl hisseder ne düşünür biraz empati yapın derim yazmadan önce .. sağlıcakla..
Eray'la msn ve telefon harici yüzyüze görüşmüşlüğümüz yok.
Kendisiyle parça alışverişi de yaptım defalarca plaka da bastırdım, söylediği neyse o çıkmıştır.
Hatta bana aldığım bir parçada satmaya yardımcı olacağını söyleyip satamadığı için de ücretsiz plaka gönderip kendini affettirecek kadar da düzgün esnaftır.
Kısaca şu piyasada gördüğüm adamların içinde en düzgünleri sıralaması yaparsak ilk sıradadır, bu piyasada k.çımıza parmak atmayan dostumuz arkadaşımız kalmadı.
Böyle adamları boktan şeylerle hele dolandırıcılıkla suçlamak ayıptır günahtır.
Bana göre de adamın dibidir, 10 numara adamdır.
Emre abi'ye katılıyorum. Konu silinmelidir.
Beyler ikinizi de ayri ayri cok severim. Aranizdaki tartisma cozulur ama Mustafa basligi dolandirici olarak acmissin, bu yanlis. Hukuki olarak kesinlesmis bir karar yok. Sonrasinda basin agrir. Adminden rica et ve basligi degistir bence.
Herkes tarafsizca yorumlarini yapsin burada. Konu da cozulsun.
Şimdi şaka bi yana yazmakta fayda var.
bu kadar ticaretin içinde olan bir adam bu kadar insandan tabir-i caiz ise "onay" alıyorsa sıkıntı olmadığına dair, karşılıklı atışmalardan ortaya çıkacak yaftalanmalar illaki olabilir.
Eray,
Arabası bozulan birisine yardımcı olmak adına çekici hakkını arabası bozulan birine verip, camsız racing spec M3 ile aksihar'dan istanbula yürüyerek gelmişliği var benim de bizzat şahit olduğum bir olay bu.
Tamam NOS konularında biraz şaibeli olabilir ama :D sadece torpidoda oluyor şaibesi :D
Konu başlığı kesinlik kazanmadan bu şekilde olması konu sahibini ne kadar zora sokacak ise Eray'ı da o kadar zora sokacaktır. Herkesin ailesi, akranı, akrabası var, adam ticaret yapıyor.
bence yönetimin başlığa el atması lazım.
Pek cok kez plaka işimi yaptı her seferinde parasını istemeden malını yolladı niyetikötü olan insan önce herkezi kendi gibilir parayıpeşin ister bu adamda kendi gibi biliyorki önce işini yapıyor sonra inanın para için aramıyor bile kısada olsaadam gibi adam derim sadece...
erayla ticaretim olmustur bikac puruz harici sorun yaşamadım dolandırıcı demek agır bir itham ben olsam yasal sürec baslatırdım
Benimde 1-2 ticaretim oldu hic para lafi yapmamistir. Hatta yoksa sonrada verirsin deyip gecmistir. Extra ugrastigi islerde bile fiyatta degisiklik yapmadigini bilirim. Gecekinkonunun intikami gibi olmus sanki.
Eraydan yüzlerce plaka aldım ne bi gün parasını gönder geciktirdin diye aradı ne siparişimi 1 gün geciktirdi. Gayet dürüst çalışan bi arkadaş kendisi bence :)
ekeray ımı taa 2006 dan tanırım. Ankara da kel şükrü ye eke 30 u getirmişti. o zaman tanışmıştık. ah be ne günlerdii...
ekeray ım ne diyor bunlar ya dolandırıcı molandırıcı?
Ben İstanbula ilk gittiğimde anadolu yakasında esir kalmıştım Tech'te olay olmuştu ve Eray abi (çok iyi hatırlarım) bana niye söylemiyorsunuz sabaha kadar dolaşacağımıza adama yardım ederdik demişti. Sağolsun :)
Heey gidi ac 3001
bu arada tüm yazan arkadaşlarıma adam gibi adamlara teşekkür ediyorum duygusal konusma yapmayı bilmem o yüzden kısaca
akıllı olun adam olun lan :D
Başlığı ilk okudum.. Acaba dedim bir başarı hikayesi mi ? Yani senelerdir süre gelen dolandırıcılık geçmişin de merdivenleri adım adım tırmanan Eray Yümsel'in başarı öyküsü yürekleri dağladı. gibi bir şey düşündüm auhuaha
Neyse.. Her iki aracı da tanımıyorum.. Ama güzel bir deneme olmuş..Maşallah araçlara.
Ps. : Önce Eray başkanın konu açması, arkasından bu konunun açılması tamamen karalama kampanyası niteliğinde.. Bu güne kadar bu adama birisi böyle bir şey dememiş.. Adam sizinle ilgili bir şey yazmış. Hemen dolandırıcı diye yapıştırmışsınız.. Ayıp.
Benzer bi olay benim basima da gelmisti.
Sene 98, Antep'den İstanbula sarki soylemek icin geliyorum. Hic kimsem yok. Yana yana ariyorum birisi beni duysada album yapsak falan diye. Lahmacun'cuya geciyorum, wc'ye giriyorum. Baya da aci yemistim yolda. Aci'nin cikisiyla sarkilar dilimden dokulmeye basliyor ve olaylar gelisiyor. Yan tarafta taharetini yapmakta olan Eray sesime hayran kaliyor gozleri doluyor, beni direk Alisan ve Ozcan Deniz'le tanistiriyor. Ben ordan sonra Yildiz ablamla calismaya basliyorum. Ve bugunlere geliyoruz..Bugun yatlarim katlarim varsa Eray'in emegi vardir..
Eray la bi kaç ticaretim oldu hiç bi eksiği olmamıştır zaten istesede yapamaz adamı evinden alırım :)
Eray'ı tanırım pırıl pırıl bir çocuktur.
Aslan evden aldırınca teslimat sanayi olmuyo :)
va be esnaf sen neymısın :D
Eray senin bu tüplerden çektigin nedir ya :D Nos alirsin dolum yeri yok LPG alirsin servisi yok :D
sıyırma kafanın patenti bende size hayırdır ya :D
Banada plaka konusunda yardimci oldu, gayet memnun kaldim.
bir dediğimi hiç iki etmedi. her zaman işimizi gördü.
sağ ol varol esnaferay :)
Konuyu açana teşekkür etmemiz lazım. Eray abiyi daha iyi tanıma fırsatı verdi. Artık plakalarımızı vs nerden alacağımız belli :).
istanbulda kendisiyle cok büyük samimiyetlerimiz olmadığı halde sadece bikaç kez görüşmüş olmamıza rağmen Beykoz'da Ben Ve siteden Fdoğan'ı Krallar gibi ağırlamıştır. Biz ankaraya geldiğinde kendisine gereken ilgiyi gösteremedik burdan eray abiden özür diliyorum ADAMIN DİBİSİN....
+ Unuttuğum GTU Marka scirocco'nun APP plakasını tam 3 kez gönderdi. Birinde bile kargo ödemedim .Yanlış bastık kuzen olur böyle kusura bakma deyip beni ve müşterimi madur etmediği için tekrar teşekkür ediyorum
Eray hakkında böyle bir konu açmak bu forumda gördüğüm en komik konu başlığı olmuş...
Eray'a dolandırıcı demek Türkiye'de Charlie Hebdo dergisi çıkarmaya çalışmak demek olmuş :D
Talihsiz bir konu olmus Mustafa , Eray ile ticari hic bir sorun yasamadim , bir cok arkadasimi da yonlendirmisimdir kendisine ...
Adamin ismi carlos yaa :D cikmis 9a inmez 8e :D ama gel gor ki sorunu yok adamin kimseyle,atom karinca yaa bugranin orgnzsyonda tamm bugra cikiorum dedi sora uuz etmek icin dondu pit alaninda ustune surdu arabayi aragazzi vs ama tirbunleride unutmadi hauahauahaau baska nerden kovuldu o kdr tkip ederim hicbi bilgim yok :D bitek siz kovmussunuz adami ist parktan bile kovuldun demissiniz :D camia ztn kucuk kim n halt edio herkes bilio ee kim bilio simdi bu adamin kovuldugunu ?