BerkinG Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba beni tanıyanlarınız vardır belki hikayemi bilenler de vardır. ray başkan şimdi beni bekliyodur dedim, geldim ben de.Öncelikle jdm works ve sahipleriyle, merhabalar ve ortak tanıdıklar vasıtasıyla olan muhabbetler dışında hiçbir ilişkim yoktur.Driftle yada drift klubüyle de eray başkan ve ustası sayesinde alakam olamamıştır.Drift klubü konusunda haklı haksız diyemem, yazıcaklarım tamamen benimle alakalıdır.En başta şunu söyliyim eray başkanın en sabit geliri app plakasıdır ondan sizlere yanlış yapmaması çok normaldir.Benim hikayem çok uzun 2012den başlayıp günümüze kadar uzanıyor.Benim hikayemin kendine ait konusu olması lazım.Yok ama belki ilerde olur.Birazdan kendi hikayemi tek kelime yalan olmadan ve sizi sıkmadan anlatmaya çalışıcağım.Belki benim sayemde diğer mağdur arkadaşlar da içini döker.Buarda bi tek benimle kötü geçmişi var diye de düşündüm sizin yazdıklarınızı görünce ama şeytan tüyü vardır kendisinde ve herkes sever.Ben de oğlu doğduğunda(yada muayene falan olabilir yalan olmasın öle hatırlıyorum) hastaneden alıp eve bırakıcak, evinde kalıcak kadar samimiydim ve severdim.Şimdilik bu kadar devamı gelecek.