User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
110 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: octavıa rs tdi alınırmı alınmazmı ?

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanda dayı renk farkı için resmen 15 k istemiş ))) uçmuş, aracı araştırdıkça felan daha çok ısınmaya başladım , renkte çelik grisi ve mavi favorilere girdi son gunler bakalım
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015 passata hiç baktınız mı sürüş kalitesi çok yüksek octavia ya nazaran

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Octavia rs ile passat bence kiyaslanamaz , rs in verecegi keyif cokdaha farkli olacaktir

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passat'ın bu kadar hızlı modeli henüz giriş yapmadı Türkiye'ye, ama yeni Passat çok iyi.

Bu konudan sonra merak edip biraz araştırdım ve çok hoşuma gitti araç. Revo stage1 uygulanması ile golf7 R'la hemen hemen kafa burun gidiyor ki, çok iyi bence. Zaten 2.0 Tfsi ikiside, alt yapıları aynıdır golf'le. Belki octavia'nın turbosu küçüktür. İlgili video: http://youtu.be/IWMchey8T_o
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım octavianın 230bg'lik yeni bir versiyonu tanıtılmış.Gezen biri için CR TDİ candır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz hariç olmak üzere, mavi - yeşil - sarı ve cam tavanlı dizel RS'yi kaça alabiliriz en son?? Siyah da olabilir. ..
    Net bilgisi olan var mı?

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekirdağ Skoda bayisi kardeşimde yeşili var, çok güzel bir otomobil bana göre...

Ama şahsi fikrimi sorarsan benzinli almak daha iyi olur çok fazla km yapmıyorsan, çok trafikte kalmıyorsan...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekirdağ'daki sıfır degil bildiğim kadariyla.
    Satilik da değil sanirim

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel hızlı tercihi için octavia fiyatına göre çok iyi araç. Mavi renklisi 10 numara.

Benzinli için ise Golf GTI diyorum. O sınıfta donanım olarak oldukça iyi diyorlar. Tabi opsiyonlarını da araştırın özellikle performans için olanlarını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2015 passata hiç baktınız mı sürüş kalitesi çok yüksek octavia ya nazaran
    Passat zaten ust sınıf bır arac aynı sınıfta değiller , passat 2.0 190 lık ancak yeterli gelir iş o noktaya geldikten sonra şu arac bu arac işin içinden cıkılmaz ,
    Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel hızlı tercihi için octavia fiyatına göre çok iyi araç. Mavi renklisi 10 numara.
    Mavi gayet iyi ))
    Benzinli için ise Golf GTI diyorum. O sınıfta donanım olarak oldukça iyi diyorlar. Tabi opsiyonlarını da araştırın özellikle performans için olanlarını.
    O konuda şanslıyız forumda çok bilgili insanlar var ))

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oguz : Sizin bayiden almak zorunda degilseniz, başka bayilerden de araştırın, bener güzellikleri onlarda yapabilirler belki de, rs çok satan bir araba degil. Ve ben yerinizde olsam çelik gri, mavi ya da yeşilden başka renk düşünmezdim, sıralama da yine bu şekilde olurdu.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oguz : Sizin bayiden almak zorunda degilseniz, başka bayilerden de araştırın, bener güzellikleri onlarda yapabilirler belki de, rs çok satan bir araba degil. Ve ben yerinizde olsam çelik gri, mavi ya da yeşilden başka renk düşünmezdim, sıralama da yine bu şekilde olurdu.
    Beyazı almıcam ındırımı guzel eywallah ama dıger renklerı ınceledıkce beyaz ı dusunmek cok sacmaymıs hatamı anladım , butcem zaten 120 idi tahmınen mavi eğer varsa ihtimal yeşil olucak . Dizel olucak mavi-yeşil-19 jant ve siyah dış paket -iç kırmızı paket bunlar kesınleşti sonrası artık bekleyıp gorucez ..

Forum ahalisine de tekrar teşekkur edıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Octavia RS'lerin güncel ve alınabilecek en düşük rakamını araştıran var mı? 2014 de olur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinci el 100bine kadar Octavia VRS araniyor... Eşte dostta varsa haberimiz olsun.

emparor_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alan kullanan var mı nasıldır deneyimleriniz konu biraz hort olacak sanki ama st nin dizeli de geliyor imiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsi fikrim o parayı bu araca verene kadar gider tertemiz ikinci el bir F30 bulur onu alırdım.

daha yeni geçenlerde kayın pedere araba ararken bir galericide gördüm F30 316i yi aracın sahipi yazılımla 210hp yapmış (agresif bir yazılım değil ve başkada oynama yok) üzerine benim aracımdada olan 525 Xdrive M lerde bulunan 19 jant atılmış , yan sanayi M3 bodykit takılmış araçta gram boya yok ve kmside azdı adam 95,000tl diyordu pazarlığada açıktı.

söylediğin araca gerek görünüş gerek ağırlık gerek performans yada konfor bence çok daha başarılı ama zevkler renkler tartışılmaz, benim için modifiye edilmiş rapide benziyor pek bir vay dedirtecek yanını göremedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı test ettim Perfonmans yakıt donanım ve dizaynı gayet hoş , forumdan takıp ettıgım kadarıyla yazılım ve egzoz ve bir kaç extra ile 250 hp leri görür üstelik tüm bunları yapabilirken fiyat sadece 125 k tl , yakıt az , donanım gayet ıyı , genıs , (oldukça geniş ) uzun yol için keyifli , bmw değiniz gibi ancak benzınlı , ıkıncısı kesınlıkle dar ve etrafta ıstemedıgınız kadar var, Siz çokca farklı markaları kullanmıs bırısnız tabıkı fıkrınız önemli, ancak benım kıstasımda öncelik sedan olması ve belirli özelliklere sahıp olması ( ılk yazıda belırttım ) mesela neden benzınlı almıyosun dıyen arkadaslarda var (onlarada hak verıyorum ) Aracı henuz almadım ( o donemde parayı altın ve dolar olarak degerlendırdım secım sonrasını beklıcem sonucta ticaret hayatı ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı test ettim Perfonmans yakıt donanım ve dizaynı gayet hoş , forumdan takıp ettıgım kadarıyla yazılım ve egzoz ve bir kaç extra ile 250 hp leri görür üstelik tüm bunları yapabilirken fiyat sadece 125 k tl , yakıt az , donanım gayet ıyı , genıs , (oldukça geniş ) uzun yol için keyifli , bmw değiniz gibi ancak benzınlı , ıkıncısı kesınlıkle dar ve etrafta ıstemedıgınız kadar var, Siz çokca farklı markaları kullanmıs bırısnız tabıkı fıkrınız önemli, ancak benım kıstasımda öncelik sedan olması ve belirli özelliklere sahıp olması ( ılk yazıda belırttım ) mesela neden benzınlı almıyosun dıyen arkadaslarda var (onlarada hak verıyorum ) Aracı henuz almadım ( o donemde parayı altın ve dolar olarak degerlendırdım secım sonrasını beklıcem sonucta ticaret hayatı ...

Helal olsun sana, kafası çalışan ve zevkli olan kendine has zevkleri kıstasları olan adamları severim.

maalesef benim hanım kafamın etini yedi dolar alınrmı şu bu diye gitti bize kiraya verilecek ev aldırdı, evi 260a aldık şu an 260 ediyor kirası 12bin tl .

dolar alımmi dediğim tarihte dolar 2.46 idi, keşke kendi içimdeki sesi dinleseydim..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim niyetimde combi rs var. Çok şık ve güzel duruyo.

bakalım şu seçim bi geçsin ne olcak zaten arabalara zam gelecek durumlar değişebilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)