Olayi okudum da onun basinda bulunan parantezli kisimlardan hic bisey anlamadim once bunu belirteyim , yalniz dalga geçilecek bir kisimda goremedim acikcasi ayni yaziyi forumun eskilerinden biri yazsa muhtemel boyle bi durum olmazdi . Girgir samata elbette yapilir cogu zamanda yapiyoruz ama boylesi bana da abarti geldi tabi .
Yok yahu o kadar da delikanlı değiliz öyle olsa eve gelmezdik, tenakuzda bu ya![]()
Bu arada Üstteki Replik Kanunsuzlar Filmine ait bi Sountrack Konu sahibinin arkasında sıra bekleyen Gençlerin Saldırganlığından mütevellit aklıma düştü; güzelde replik Sanıyorum Hip-Hop tarzı müzik sever atarlı ergenlerin hiti olur bu şarkı..
Bu arada Okumaktan zor geldiğinden mütevellitse bu gevşeme ciddiyim buyrun çaya sohbetim daha hoştur, yok aynı corollacı gençlere öykünüyoruz diyorsaniz ben sohbet erbabıyım o bana uymaz dağılın..
Yalnız cidden o yazıyı okuyamayacak kadar okumaktan nefret mi ediyorsunuz
İlk bölümde gerçek ya da değil bilemiycem bi kesit sunulmuş sonra şimdi ki 18-25 yaş arası gençlerimiz böyle demiş normal bir şekilde. Sonrasında da başından geçen olayı anlatmış. Kasmaya ne lüzum?![]()
Siirt'te çocuklara, hediye olarak uzun namlulu silah dağıttlar yuh yani
http://www.sondakika.com/haber/haber...itmis-7520106/
Geçen işe gitmek için servise doğru yaya olarak geçiyorum. Sola dönüş bi yol var ama o yola yan yana iki araç rahat girer neyse sağıma baktim arac geliyor ilerden neyse gidiyimde o gelene kadar arkamdan geçer beyefendi yolun en geniş açısından dönmeye çalıştı dibime gelip küfür eder gibu kornaya bastım soldan geç dedim. Siktir lan diyip pişmiş kelle gibi siritti ne dedin sen dedim. Gel gel dedi kendisi arabada ben yaya neyse yürüdüm. Gaza bastı ilerledi tekrar durdu ona yetişemiye cem ya dalga geçiyor. Erkeksen dur dedim küfür etti. Neyse ben Yetişemiyecem de taş yetişemiyecek sandi direk aldım taşı gazladi ama ne fayda arka camı indirdim aşağı. Durmadı dursaydi alırdım girtlagini orada...
Hahahahahha
Seat forum sitesi adam admin zamaninda leonu var cupra kafası yaşıyor benim cupraya talip oldular neyse
Başladı arabasinda aero body kit varmış bilmemne
10 hp veriyormuş filan
Geldi benim cupraya *** atmaya başladı filan.
Bende dedim ki neden sizin siteye üye olmadığımı birkez daha anladım.
Ve ayrıldım vermedim arabayı.
Seat kullanıcıları bazıları şahin kullanıcılarına acayip derecede benzer özellik tasimaktalar.
Uzak durmakta yarar var.
Ben bizzat SCT de modluk yaparken bir gurup ayrılıp SCW yi kuranlardanım , ondan sonra bıraktım yazmayı oralarda kalite iyice yerlere düştüğü için. Sonra SCW den bir gurup ayrıldı SC kahinat mı ne açtı , şimdi de bu SCO çıkmış kafası atan forum kuruyor yemin ederim belgelesli yapılmalı TR de bu işin ahahah![]()
SCO: SeatClubOfficial.. Demektir kardeşim.
Bölünme muhakkak küçülme demektir evet ancak Güzel Tarafı; Kimsenin Tekelinde değil.. Ben hariç hepinizin..... Gibi bir durum yok..
Kötü bir tecrübe olmuş. O tipler genelde telefonda eleverirdi (gerek üslup, gerekse konuşurken seçtikleri kelimelerle) kendilerini, keşke hiç bir araya bile gelmeseymişin.. Maalesef SEAT kullanıcıları olarak böyle bir problemimizde var, izole olayım bu kendini bilmez genç tayfadan dersen beklerim Kardeşim..
Şu an 4 Farklı Forum sitemiz mevcut şu anda irili ufaklı aynen diğer markalarda olduğu gibi; Ford, Fiat, Hundai, Volkswagen... v.s.
Bknz:
forum.vwtr.com
www.vw.net
www.passatturkiye.com
www.jettaturkiye.com
www.golfturkiye.com
www.golfturkiye.net
.
.
.
Belgesel Konusu iyi fikir; Bence iyi bir izleyici kitlesi bulur kendine..
Aslında Olayı şu şekilde özetleyebilirim; "Forumdaki Ego" dan bunalıp Kullandığınız&Kullanmayı Sevdiğiniz arabayı ve o Araba vesilesiyle edindiğiniz; "Sosyal Ortamı" mı terk edersiniz? Yoksa dahil olduğunuz forumu mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)