User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hasar Kaydı

teknofa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hasar Kaydı

Bir dönem galericilerin kullanıcılardan araçları yok parasına alma dümeni olan aracınızda hasar kaydı var olayı döndü dolandı şimdi kendilerini vurdu. Satmaya çalıştıkları araçlarda hasar kaydı varsa bu sefer kullanıcı aracı alırken pazarlığın dibine iniyor Hasar kaydı olan araçlara da acayip bir bakış açısı oluştu

şimdide hasar kaydı yok denen fakat kazanın kralını yapmış araçlarla milleti kazıklamaya çalışıyorlar. Hasar kaydı yok abi diye

Hasar kaydına değil aslında arabaya bakmak lazım ya bakalım ileri ki dönem nasıl olacak

Eskiden de yeni toplanmış araçlar kıymetliydi şimdi boyası olana vebalı gözü ile bakıyorlar. 2 yıldır kazasız boyasız hasar kayıtsız araç arayanlar bile var çevremde. Herif araç alamadan ölecek

Trafikte dolanan aracın ufak çaplı kaza yapması normal bir durum aslında. Anormal olan kaza yapılan aracın serviste uçuk rakamlara yapılıp araç sahiplerini zor duruma sokması.

Misal önünüzde giden araca bi ufak vurdunuz. Farlar, tampon, panjur kırıldı. Sağ sol çamurluk ve kaput düzeltilip boyandı. Bu işlem için en az 5-6 bin lira hesap çıkarıyorlar. Airbagde açmışsa 10 binden aşağı o işi yapmazlar. Araç kaç para 17-18 bin lira ne oldu ağır hasar

Boyasız veya local boyalı pert olan araçlar bile var. Bu işin yakında otomobil piyasasını mantara bağlatır
    Günün adamı olma hakikatin adamı ol, gün değişir ama hakikat değişmez !

oselami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasanın içine ettiler. arabayı değiştireceğim ama sırf güvenemediğimden sıfır araç alıcaz heralde

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıldır araç arayan o istedikleri kriterde ölü araç arıyordur ondan bulamıyordur. benim aracım boyasız hasarsız çok istiyosa satayım ona
    istanbulda sıfır araba ben almam yani güven özveri tecrübe ister helede otoparkın yoksa. illaki biri gelip sürter çizer çocuk çizer vs vs. oyüzden temiz düzgün boyanmış alacan yada ufak kazalı alıp sen toplıcan ucuza alcan binicen ucuza satıcan. kaporta masraf çıkarmaz düzgün toplandıysa ama diğer aksamlar daha önemli.galeriye gelince onların büyük bir çoğunluğu üçkagıtçı. arabayı alırken fiyatı öldür öldür sonra satarken 500 tl pazarlık yapmazlar suç arabayı gidip onlara satanda onlardanda yüksek fiyata alanda. oto pazarını gördükçe galeri açasım geliyor. lan diyorum dürüst bi galeri açayım az kazanayım öz kazanayım ama bizi barındırmaz bunlar sen napıyon diye.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tramersiz pert, tramerli güzel araçlar var.

Tramersiz olupta çiçek böcek diye süslenen araçlar elden ele hiç tıkanmadan geziyor. Trameri olan araca ise direkt pert damgası vuruyolar.

Sistem güzel fakat bizim akılsız insanımız bunu - bişey olarak algılıyor. Tramer varsa almıyorum. Git tavanı deişik al gör ebeni.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasar kaydı yüzünden aracımı satamıyorum..hasar kaydı olmasın ama hasarı olsun sorun değil bunu anladım
    Crm performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide kimileri artık o tramer yanlış yahu yanlış yazmışlar demeye alıştırıyor ınsanlaırmızı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bazı araçlarda 6 kutu macun var fakat hasar kaydı yok çizikten ötürü boyatmış vatandaş

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar kaydı ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Geçenlerde bir galerici arkadaş bahsetti.

Bir araç almış bu arkadaş. Bu aracın devrini aldığından bir 15 - 20 gün önce bir hasar kaydı çıkıyormuş tramer'de. velhasıl kelam ufak birşey'dir diye sorun etmemiş. Aracı bir ay sonra satacakken müşterinin biri sorgulama yaptığında 15.000 tl'lik hasar kaydı gözükmüş. Var mı böyle bir olay başına gelen. Doğruluk payı nedir ? Yoksa bizim arabayı almak için çomak mı soktu
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kayda değil hasara bakmak lazım
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dürüst olunup normal fiyat çekildikden sonra hasar kaydı olsun olmasın her tür araç satılır.. ama adam inatla hasar kayıtlı hatta pertli aracı gidip normal kazasızlarla aynı fiyata satmaya çalışıyor sıkıntı orda..

misal aracın temizleri ikinci elde sallıyorum 50 bin tl adam ağır hasar kayıtlı yada pertli aracı satıyor 50 bin tl ye hatta bazıları 55-60 istiyor..

bence tek sıkıntı insanlar artık iyicene fiyatlarda uçdular.. ve satamıyorlarda .. yıllardır takip ettiğim ilanlar var satılmıyor adamlar devamlı resimleri değiştirip ilanları yenileyip duruyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıyı oluyo o tıp ıpneler satamasınlar ellerınde patlasın

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasar kaydı ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Geçenlerde bir galerici arkadaş bahsetti.

Bir araç almış bu arkadaş. Bu aracın devrini aldığından bir 15 - 20 gün önce bir hasar kaydı çıkıyormuş tramer'de. velhasıl kelam ufak birşey'dir diye sorun etmemiş. Aracı bir ay sonra satacakken müşterinin biri sorgulama yaptığında 15.000 tl'lik hasar kaydı gözükmüş. Var mı böyle bir olay başına gelen. Doğruluk payı nedir ? Yoksa bizim arabayı almak için çomak mı soktu
    tramerde herşey olabiliyor, kayıtsız aldığımız araçta birden bire 135 bin liralık hasar belirdi tek kalemde not : aracın bedeli 30 bin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni moda: aracım eski sahibinde öndekine tıklamış. Normalde tampon boyanmasıyla kurtaracakken oç servis kulelere kadar kaynak çekmiş vb.
    Hep suçlu servisler, sigortacılar kasko şirketleri zaten
    Not: kimseyi kastederek yazmadım. Sahibinden.comdaki ilanların birçoğunda böyle ibarelere rastlayabilirsiniz

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuanki aracımın 1 adet hasarssız trammeri var. Araç alma safhasında 7 trammerli araç da baktım. Fakat trammerli araca insanların bakış açısı farklı. ***** arabayı aldıktan sonra, satışını da ne kadar uzun süreli binecek olsan da düşünmek zorundasın. Ama kesinlikle trammeri var diye araçtan uzaklaşmam ya da trammeri yok diye müthiş bi avantaj olmaz benim alım sürecimde.

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hasar kaydını fazla çıkaran, ufacık tıklamada dahi açılan airbagler, aracın en pahalı sistemlerinden birisi.. boya olmayan araçta hasar kaydı çıkabiliyor, bence çok takılmamak lazım.. serviste adam akıllı toplanmış piyasasınında altındaysa binerim.. zaten bu tramer olaylarıda milleti sıfır araca yönlendirmek vergiden kazanmak gibi geliyor bana, üstelik 4 tl sms ücretide hayli kazık.. 2 haftadır araba arıyorum 80 tl tramer sorguladım.. haybeden yere..
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurt dışında araba boyalı olunca değeri artar,bizde bi çöpe atılmadığı kalıyo.Bi çok hasar kaydı da çok gereksiz,servislerin *** yemesi.Bugün en kötü yeni aracın ön tamponu 2.500 tl.Sonra hasar kaydı var araba kötü.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurt dışında araba boyalı olunca değeri artar,bizde bi çöpe atılmadığı kalıyo.Bi çok hasar kaydı da çok gereksiz,servislerin *** yemesi.Bugün en kötü yeni aracın ön tamponu 2.500 tl.Sonra hasar kaydı var araba kötü.
    yani ampülü ayagı iscilik derken 2500ü katla katla hal oluyor.

örnek: benim sol aynamı kamyon kopardı katlanır elektrikli ve ısıtmalı+boya şak 1320TL tramerimde hoş bir ibarem var şuan. arkadasımın beetına hırsıy girdi şu meshur vwnin dokunmatik ekranlı teypi aldı onada 6500 TL kaydı oluştu ne günahları vardı iki aracında
    1881 - 193

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani ampülü ayagı iscilik derken 2500ü katla katla hal oluyor.

örnek: benim sol aynamı kamyon kopardı katlanır elektrikli ve ısıtmalı+boya şak 1320TL tramerimde hoş bir ibarem var şuan. arkadasımın beetına hırsıy girdi şu meshur vwnin dokunmatik ekranlı teypi aldı onada 6500 TL kaydı oluştu ne günahları vardı iki aracında
    Ben aynayı ucuza hallederdim BErkan'ım şaka bir yana geçmiş olsun..
    Benim Bmw'de de ufak tefek şeyler vardı sorgulamasını yaptığımda ama gittim,baktırdım,kasası -yürüyeni düzgün olduktan sonra sıkıntı olmaz benim için..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tramer silen adamlar vardı. Millet uyanık olmadıkça çok döşerler.

Şuan. C180. 2011 model mersom satıyorum 84.000tl trameri var 49.000 de fiyati 69.000 tl

Adam çok diyor bende tr nin en.ucuz c180 diyorum bu özelliklerde

Adam hala cok pahali diyinc araba satıldı gözüyle bak diyip telefonu kapatıyorum

Bir seyin degeri var kazasiz olani 90 100 ediyorsa o arabanin ki 100 civarinda geziyor.

30 aşağısına satılıyor anlamiyorum bu adamları

Bugune kadar genellike pert araba aldım adim pertciye cikti es dost oyle derdi.

Ama öyle arabalara bindim ki hic koymadi zararda etmedim kafa burun çıktım işin esnafligini yapmiyorum.

Ama esnaf olsam. Hasar kayitli araba koymazdim.

Mal mal konuşan arabayi gormeden fikir yürüten bir suru mal var piyasada.

Benim merso 84.000 tl lik hasari da yok ama tramere oyle girmişler. Ne yapacaz yani simdi

Tramer 8.000 tl olsa oooo cok mu guzel olucak goruntusumi degisecek.

Gecen ay f10 bakmaya gittim 6.000 tl tramer var ama sanki araba f12 diye bir kasaya cevrilmis gibiydi

Tramer cok aldaticidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)