barisunal.org aktif şu anda.
asp ile yapılmış taziye defteri tarzı bir kod elinde olan varsa hemen taziye defterini hemen açarız.
Bir de elinde Barış'ın resimleri olanlar bana yollarsa siteyi yaparken koyarız..
Printable View
barisunal.org aktif şu anda.
asp ile yapılmış taziye defteri tarzı bir kod elinde olan varsa hemen taziye defterini hemen açarız.
Bir de elinde Barış'ın resimleri olanlar bana yollarsa siteyi yaparken koyarız..
Barış ne kadar düzgün iyi kalpli bir insan olduğunu gösterdi.. 3 4 tanede o kalabalıkda ortak arkadaşlarımız çıktı.. Barış gerçekten çok sevilen bir arkadaşımızdı..Rabbim mekanını cennet Eylesin..Ailesine sabır versin..gelen gelemeyen herkeze teşekkürler..
Mekanin cennet olsun kardesim...
bugün Barış kardeşimiz için son görevimizi yerine getirdik,,,,katılan katılamayan gönlüyle bizle olan herkese teşekkürler................
allah rahmet eylesin Barış kardeşimize. ailesinin ve herkesin başığolsun.
bu arkadaşın bir resmi olan yokmu????
mekanın cennetin en guzel yeri olsun kardesim sen hakediyosun...allah ailene ve geride kalanlara yardımcı olsun ,sabır versin...seni unutmayacagız...
Allahtan rahmet eğlesin genc ölüm..cok üzücü..Mekanı cennet ,toprağı bol olsun..
Allah rahmet eylesin anasına , babasına sabır versin ...
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...
Dağ gibi çocuğu kara toprak aldı.Bu kadar samimi bu kadar düzgün insan az gelir bu camiaya.Çok etkilendim çok üzüldüm ama onun adına gurur duydum Maltepe Camiindeki cemaat ile..Sanki bir devlet büyüğü,sanki bir sanatçı için namaz kılınıyordu.Sadece erkekler 400 kişiye yakındı.
Barış kardeş seni şahsen tanımayanlarda geldi çoğuna nasip olmaz .Bu senin Efendiliğin babacanlığın ve dürüstlüğün ile oluşturduğun sevginin eseridir.
Seni herzaman kardeşi gibi gören Kadir abin seni hiç unutmayacak :(
allah rahmet eylesin.
hepınızın başı sağolsun
gelen herkese kendi adıma teşekkür ederim. kabristan dan erken ayrılmak zorunda kaldım kalp olduğu için bende kötü oldum.. Barışıma Allah Rahmet eylesin .. Hiç Unutmayacağız seni..!!
Ben de arkadaşı tanımadığım halde çok üzüldüm, allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
Emrecan TiMURÇiN
Allah rahmet eylesin. çok acı kaybımız.
ALLAH rahmet eylesin kalanlara sabır versin
canazenin kalabalıklığı gösterdi ne kadar sewildiğini. Allah herkese nasip etsin. mekanın cennet olsun barışcım..
buarada kemer takın nolur arkadaşlar ben bugünden itibaren takmaya başladım. sürekli takınca çok da daraltmıyo alışıyo insan.. başka üzüntüler yaşamayalım :(