gerçekden çok üzücü hiç tanımadıgım halde ankarada bulundugumdan maltepede ögle namazına katıldım. Barış kardeşimiz o kadar iyi bir insan mışki onu sevenleri arkasından bu kadar göz yaşı döktü.
allah gani gani rahmet eylesin tekrardan
Printable View
gerçekden çok üzücü hiç tanımadıgım halde ankarada bulundugumdan maltepede ögle namazına katıldım. Barış kardeşimiz o kadar iyi bir insan mışki onu sevenleri arkasından bu kadar göz yaşı döktü.
allah gani gani rahmet eylesin tekrardan
huzur içinde yat barış..
zaten buaralar keyifsizim hatta kaçgündür siteyede online olmuyordum sabah sabah bu haberi almak çok üzdü beni,Allah rahmet eylesin.. ailesine ve sevdiklerine allah sabır versin
resimlere baktım da siteden
izmirde benim çalıştığım otelde kalmış :(
Az önce ziyaretci defterinde annesinin ve babasının yazdıklarını okudum.
Bizim pek sansımız yok ama Ankaradaki arkadaslardan rica ediyorum, mümkün oldukca ziyaret etsinler, evlat acılarını az da olsa hafifletsinler.
Anne ve babasının yazdıklarını bende okudum ve inan ne dyeceğimi bilemiyorum,ve şu an kendimi tutamıyorum...Çok erken ayrıldı aramızdan barış...
çok acı gerçekten,Allah geride kalanlara sabır versin:(
kimseye evlat acısı göstermesin Allah, annesinin yazdıkları beni benden aldı :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,geride kalanlarına sabır versin çok üzüldüm.... :(:(:(
barışın annesi ve babasının yazdıklarını okudum. tüylerim diken diken oldu. hala barışın sesi kulaklarımdan gitmiyor. Allah hiçbir anneye ve babaya böyle bir acı yaşatmasın, yaşatmayalım arkadaşlar.
techturkey ailesi olarak ankaradaki arkadaşlar la buluşup annemiz olan semra teyzeyi ziyarete gidelim nedersiniz ?
tabiki de ama forumlar arası nekadar kolay olur onu bilemem
allah rahmet eylesin, ben de kendisiyle tanışmış bir kaç kez de olsa sohbet etme fırsatına sahip olmuştum. gerçekten efendi, mütevazı bi arkadaştı. allah anne ve babasına, ailesine sabır versin..
allah rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...
Mekani cennet olsun..
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun