4.16 ıken lan alsammı avcaba dedıydım sonrada nolcak bellı olmaz salla alma dedım. alaydım 4 cıvarı kar yazacaktımkısmet dedık
![]()
4.16 ıken lan alsammı avcaba dedıydım sonrada nolcak bellı olmaz salla alma dedım. alaydım 4 cıvarı kar yazacaktımkısmet dedık
![]()
Tavuk su içer Allaha bakar..
Hem ülkemizin kötü giden ekonomisinden rant sagliyorsunuz , hem laf ediyorsunuz , aynaya bakınca ne hissediyorsunuz efendiler..
Kurtuluş savaşını kazanan halkımız rant peşinde değildi . Vatanı kurtarmak için herseylerini feda ettiler.
Herkes ekonomist olmuş, sorsan lise ya da özel Ahmet üniversitesi mezunudur![]()
Amca doğru yazmış.
Burada yazılanlara bakarak yatırım yapmayın, tek önerim bu.
YTD yazıyoruz katarak mısın
Buraya sadece öngörü paylaşılır fikirdir
Her konuda fikir almak gerekir
Öküz trene bakar gibi bakarsan bu yorumlara zaten bir gün o öküz kesilir gidersin
Okumuş adam mı biliyor sadece bu para olayını
Ben 10 yaşımdan beri ticaret yapıyorum
Bugüne kadarda hiç batmadım
Ben kimseyede silah dayayıp şunu al bunu sat demiyorum
Öngörümü paylaşıyorum
Ya okuma geç ya da konuya girmeyin amcanla sen
Tammmammm ok kib bye
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Lan çocuk, ben başkalarına benzemem adam gibi yazacaksan yaz it.
Ben senden alıntı alıp mı yazmışım ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
"Burada yazılanlara bakarak yatırım yapmayın tek önerim bu" demişim.
Buna benim yazdıklarım da dahil demek olur kardeşim.
Sana veya senin yazdıklarına kişisel bir söylemim olmamış.
Ben de, sen de, Ahmet de Mehmet de yazıyor... Herkesin yazdığı sadece kendi fikridir. Buna göre kimse yatırım yapmasın demek olur bu.
Herkesin beklentisi, kar/zarar derecesi farklıdır diye.
Hayır olay şu ki, hükümet tamam elindeki her kozu kullanıyor dövizi düşürelim diye. Ama buna rağmen 3.30 oldu, hadi 3.20 olsun. 3 olsun 3.
1.3ten geldi buraya bu hükümet döneminde. Ben bunu bilir bunu söylerim.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
toplanın size %100 etkili olan yöntemimi açıklıyorum. yıllarca akp'lilerle tartıştım ancak anladım ki laf anlatmanın, anlatsan da karşıdakinin anlamasının imkanı yok ben de taktik değiştirdim. buyrun;
dün taksiye bindim. taksinin arkasındaki osmanlı tuğrasından ve radyodaki açık ahaber radyo kanalından anında çakozladım ki şoför gerçek bir uzun adam sevdalısı. dikiz aynasından şöyle bir tipime baktı takım elbiseli sarışın bi adam. hemen kafasında çaktı cehape zihniyetini tabi. neyse yolculuk başladı. tabi ki de muhabbet hemen seçimlere geldi. hah dedim şimdi sıçtık. ama bu sefer ben atik davrandım ve "allahıma bin şükür tekrar tek başımıza iktidar olduk !" dedim. şoför şaşkınlığından el frenini çekecekti nerdeyse.
"abi sen de mi ak partiye verdin ya" dedi. "heralde başka kime verecektik. hamdolsun bu sefer istediğimiz aldık" dedim.
"hay yaşa abim be !" dedi. "bu millet teröristlere, israil, ermeni döllerine kalmadı" dedi.
"vallahi ben 2002'den beri ak partiye veriyorum oyumu. çok şükür ayda 100-150bin lira kazanıyorum sayelerinde allah reyisten razı olsun" dedim. herif bi dumur oldu. "3 tane arabam 4 tane evim var çocuklarım da yurtdışında okuyor keyfimiz yerinde çok şükür" dedim.
"abim sen ne iş yapıyorsun ayıptır sorması" dedi. "ayakkabı imalat fabrikam var benim antepte" dedim.
"eskiden sigortalı işçi maliyeti yüzünden ayda 50bin zor kazanıyordum şimdi türk işçileri çıkarttım hepsini suriyeli aldım fabrikaya ne sigorta ne bişey ayda 300 liraya çalışıyor adam biz de kazancımıza bakıyoruz elhamdülillah" diye devam ettim. adamın surat düştü. "ak parti başımızda olduğu sürece kazancımız hep bol oluyo allah razı olsun onlardan" diye sıralıyorum.
"sen ne kadar kazanıyorsun var mı ev/araba çocuk fln" diye sordum. "abi biz kiradayız, 2 çocuk var. allah bağışlasın" dedi. "yollasana ya çocukları yurtdışına güzelce okusunlar ingilizce öğrensinler" dedim. "abi biz devlet okulunda zor okutuyoruz ne yurtdışısı" dedi.
"öyle deme her türlü imkanınız var şükür etmesini bilmek lazım" diye devam ettim. herifte yine ses yok.
"keşke 400 milletvekili alsaydı ak parti, hanımın doğum günü geliyor bmw istiyor ama benim de fabrikayı büyütmem lazım...daha çok para lazım yani ehehehe" şeklinde sallıyorum. çıt yok. "bizim çocuklar alıştı her 6 ayda bir yeni telefon istiyorlar 3bin 3bin az para değil...ama yolluyoruz bi şekilde" aklıma ne geldiyse sıkıyorum. bi ara kendim bile inandım amk.
neyse ineceğim yere geldim. arabadan inerken adamın bana bir bakışı vardı ki ... bir daha ak partiye oy atacağını sanmam.,
Ekşiden Alınmadır %100 işe yarıyor hadi kolay gelsin.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
İşte bu oyunu tam böyle oynuyorsunuz..
Ön perdede parti siyaset vatan millet,
Arkada borsa döviz faiz uc kağıdından rant sagliyorsunuz.
Fakat unutmayın herkes bu numaralarinizi yemiyor.
Arkada borsa döviz faiz uc kağıdından rant sagliyorsunuz.
. Evet kazancımızın bir kısmını burdan sağlıyoruz. Fakat bunlar ückağıt değil vergisini verdiğimiz helal kazançlar. Sizin Katıldığınız ülkenin içinde olduğu bir savaş vardı biz gelmedik mi ? Bunu kişiselleştirmeyeceğim. Bu Son mesajım.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Her konuda bir boş mesaj, bir saçmalama, yaşını başını almış insan konuşmaları değil maalesef...
Döviz - Faiz - Borsa oynamak yasak mı? Bu işi legal yollarla, piyasayı okuyarak yapan çok fazla insan var...
Hangi numaradan ne numarasından bahsediyorsun...
Uzun uzun yazardım da gerek yok, size anlatmak ile suya yazı yazmak arasında fark yok....
Bu kafada olan herkes bilinçli ya da bilinçsiz geleceğimizin tam da orta yerine konduruyor bir tutam tezeği.. Öyle ya 3-5 yıla kendi göçüp gidecek gelecek umrunda mı.. Kucak dolusu tebriklerimi iletirim zekası herkesten ileri(!) olan kişiciklere..
Anadoluyu bir nebze anlayabiliyorum da.. İstanbulun orta yerinde, herşey gözünün önünde, hala nato kafa nato mermer
Hoopp! Reis ne mezunu? Lise(disardan) o bile en iyi ekonomistten daha iyi ekonomi biliyorum diyorsa,ben ordinaryusum. Itirazi olan?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)