Bugün garanti merkezde çalışan bir arkadaşla konuştum fed toplantısı sonrası 3.05-3.10 bekliyolarmış ytd
Bugün garanti merkezde çalışan bir arkadaşla konuştum fed toplantısı sonrası 3.05-3.10 bekliyolarmış ytd
Altın durumu beklentiniz nedir değer kaybı devam edermi ? Bozup bozmama arasında kaldım.
Piyasa cok durgun.
Altin dolar sayesinde ayakta 2.60 larda filan olsa gram 90 lara gelmisti coktan.
Altin icin 95 den alicagim 97 leri gosterdiler beklemedeyim hala
Endeks ise yatay seyirde suan
Bakalim ralli denilen sey olucak mi
Yoksa fed faiz arttirip suriye ile savas yapilirsa dibe batacakmi oni kestirmek zor suan icin
2.82 civarından tepki alımı geleceği belliydi. Fed'in toplantı kararı da bir miktar yukarı taşıdı. Son günlerdeki hızlı düşüşlere rağmen 2.85 aşmadan kısa vadeli trendin bittiğini düşünmüyorum. Son bir dip denemesi daha yapabilir. 1 hafta içinde de Dolar/TL 2.90 üzerine taşır. Tahminimce, yarınki toplantıdan piyasadaki volatiliteyi test edecek bir karar açıklar.
Pariteciler için çoook sıkıntılı günler.. ben yatağımun altına saklandım olan biteni izliyorum..Allah c.c yardımcımız olsun.. terse yakalanırsam şiki şiki baba..
Ben fok balıklarının futursuzca avlanmasına bağlıyorum![]()
Fed acıklama yaptı ya acil toplantı kararı alındı.. piyasalarda ulan aceba faız arttırımı ıcın mı toplanıyo bu dıngıller dıye tedırgın oldu.. başka bı cacık yok.. bu arada oersembe gunu amerıkan borsası kapalı.. şükran günleri münasebeti ile..
Edit : copy paste etmis nasil oldugunu anlamadim.yorumlar icin tesekkurler. Bende son bi cirpinisla 2.80lere inecegini ardindan ralli yapacagini dusunen gruptayim. Elimde dolar var.yurt disinda calisiyorum. 2.90 ve ustu hersekilde beklentimi karsilar.yaklasik 10k dolar alma düşüncem var son kalan tl ile fakat elimde sadece dolar olucak. Sizce dolar yerine euro mantikli olurmu aralik sonu planı icin ?
İhtiyacın yok ise o meblayı kullanım adına ben hertürlü dolara yatırımın birgün kazanca döneceğini savunuyorum.. amerıka super guc oldugu surece bu boyle devam edıcek.. torunlar ve onların torunlarıda belkı bu muhabbetlerı yapıcak.. ben dolar alımının herzaman karlı yatırım oldugunu dusunuyorum..
Ihtiyac yok zaten buyuzden ortada kalan bi para. Euronun bukadar dusmesi bi cok kisiyi sasirtmistir. Her dusussun bir yukseliso var. Euro sanmiyorumki 3.50 leri zorlasin yine fakat sıçrama yaptığında euromu yoksa dolarmi avantajli olu orasını kestirek guc. Butum miktarin dolar oldugunda ki sonucta kararsiizim.yoksa dolar yapiyordum hertürlü beklemeye aldim kendimi
Babacan kabinede yok. Mustafa Elitaş yeni Ekonomi bakanı. Kabineyi Cb yapmış galiba.Hayırlısı olsun..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)