TCMB'nin başındaki "adam" olsa çoktan istifa ederdi zaten.
Printable View
TCMB'nin başındaki "adam" olsa çoktan istifa ederdi zaten.
Simsek aday listesinde yokmus.
Nasıl,eglenıyormuyuz?
Bırseyler yazacagım ama ıcımden gelmıyor.
Egonomi cohh eyi...
murat abi kısa kısa bilgilendirsen bizi
viopta pozisyon açıcam artık mbnin bişi yapacağı yok
yapsa da işe yarayacağını sanmıyorum
Altın'da da düşüş olmaz herhalde artık..
171 gbi aldigim altinlarin yarisi ile 4.384 den $$$ a gecmisgim gecen hafta carsamba gibi. Ciddi kazandirdi ama memleket nereye gidiyor? Batmamiz cok yakin heralde.
4.66 ve 4.75 hedeflerim var seçime kadar vadeli tabi anlık kur hedeflerim bunlar ona paralel viopta işlem açacağım
artık merkezden bir beklentim kalmadı merkezin müdahelelerinin etkisinin sınırlı kalacağını düşünüyorum reis ekonomiye olan güveni bitirdi açıkçası ingiltere ziyaretiyle
ilk müdahele sonrası tepki alımı yapıcam bekliyorum şimdilik
long pozisyondaki ısrarım piyasanın her şekilde artık krizi fiyatladığını düşünüyorum resesyon gelecek ve imf ile masaya oturacağız gibi görünüyor 2 sene içerisinde
seçim sonrası ise 3 ihtimal var iktidar değişirse bir tepki satışı gelebilir kur politikalar netleşene kadar biraz rahatlayabilir
reis kalır meclis giderse erken seçim gelir ve bu da kuru yeni rekorlara taşır
eğer hem reis kazanır hem meclisi alırsa ben yabancının yeni düzende yine türkiyede durmayacağı kanısındayım yani yine yeni rekorlar ve resesyon
ben iyi partinin seçime girmesi ve muharrem incenin adaylığından beri yabancının değişimi fiyatladığını görüyorum
bu öngörülerimde hatalı olduğumu gören abilerim hatalarımı söylerse yeni birşeyler daha öğrenirim
Birileri var ya birileri çok piss kazanıyor çok pisss yani gemiler dolusu kazanıyor
Imf gel al şu parayı kapat borçlarını demez, Oturur anlaşma yapar derki Memura hiç zam yapmayacaksın, Emekli maaşlarında kesintiye gideceksin, hatta şu kadar Memuru çıkartacaksın gibi ağır şartları var... Artık herşey açığa çıktı hemen hemen herkes 3 aşa 5 yukarı kavradı ülkenin durumunu..Kriz bağıra çağıra geldi tetikleyicisi ise Ülker, Doğuş gibi devasa şirketlerin botçlarını ödeyemeceğini bildirip yapılandırma talepleri oldu.. Moratoryum'da ise dersinki ben bu borçları ödeyemiyorum bir miktarını silin ve tekrar yapılandıralım.. Kısaca hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.. Ben bu seçimlerden çok korkuyorum çünki mevcut iktidarın sonuç ne olursa olsun ayak direyeceğini düşünüyorum..
tarihsel süreçte erdoğan nasıl geldi ne yaptı ekonomik olarak sonuç ne oldu ve şimdi ne olacak
buyrun;
Yatırımcılar Turkiye hakkında neden artık urkek?
maaşımı aldığım gibi dolara mı yatırsam diyorum da kredi kartını filan ödeyince belki 100 lira filan anca kalıyor. borç döndürmekle uğraşıyorum.
Powered By JöLeLi. Kriz tellallarına kulak vermeyin ! - Yazarlar - Yiğit BULUT | STAR
Powered By JöLeLi. Kriz tellallarına kulak vermeyin ! - Yazarlar - Yiğit BULUT | STAR
Olur bi 15 - 20 sene falan daha yaşayayım. Da şu metin küçük jöleli bulut b. Kuzu gibi kişilerin nerelerde ne olarak anıldığını göreyim. Bu adamın zamanında yazılarını okurdum o muhalif. Çizgiden ne oldu da bu noktaya geldi merak ediyorum. He bir de engin ardıç, nagehan bir de o yalancı gazeteci vardı ismet mi ne onları da göreyim. Amin.
Kura sevıye vermek,hem asagıya hem yukarıya falcılıktan ote degıl buaralar...
Ama bızım bahcıvanın soyledıgıne gore,yarın bırseyler olabılırmıs....
http://i66.tinypic.com/2yzn2o3.png
Hocam habere gelen ilk yorum gördüğün gibi.
Cehalet ateşinin yakmadığı orman yoktur. Bu eğitimsiz, vatan sevgisinden bi' haberlerin koca Türkiye Cumhuriyetini düşürdüğü durumu görünce kahroluyorum. Koskoca bir emanete sahip çıkamadık.
Tolga_kaan arkadaşım ömrün uzun sağlık başarı dolsun inşallah 15 değil 50 sene sonrayida görürsün arkadaşım
eğitemedik bu insanları
1950den beri taht kavgaları yüzünden cahil kaldılar
kimse kızmasın ama Atatürk'ün Türk halkı hakkında söyledikleri temenniden öte değildi
çok denedi bir şeyler öğretebilmek için insanların ufkunu genişletebilmek için kısmen başarılı da oldu ama ulaşamadığı kesim hiç bir zaman anlayamadı onu
demokratik seçimlere çok erken geçtiğimizi savunuyorum hala 1938 vefatı için çok erkendi hayalini kurduğu Türk halkı için gelişim yarıda ve kısıtlı kaldı
sonra her gelen en basit 2 yol olan din ve milliyetçiliği kullandı
köklü ulusların bizim bu yaşadıklarımızı 1700lü yıllarda yaşadılar ders çıkardılar ve saf eğitime öncelik verdiler insanları düşüncelerinde özgür bıraktılar her fikri dinlediler
tabiki faşistçe yaklaşanlar eğitilememişler hala var ama artık onlarda azınlıklar bizde ise gitgide artan bir çoğunluk haline geldiler
biz cehaletle mücadele ediyoruz ciddi ciddi ve a partisi gidince maalesef ki yerini b partisi dolduracak
Hasan Ali YÜCEL şu ülkede 20 sene milli eğitim bakanlığı yapabilseydi bugün bir finaldiyadan norveçten çok az farkımız olurdu
ama Hasan Ali YÜCEL sakıncalı düşüncelere sahip bir kızıldı doğru ya :)
abi bu yazdığından müdahale gelecek anlamı mı çıkarmalıyız?
Doların her gün yükselişine dayanamayıp bir kere alış yaptım, toplantı yaptılar terste kaldım.
Geçen gene alım yaptım. Bu sefer açıklama geldi gene terste kaldım.
Bu gün gene aldım . Eğer yarında terste kalırsam,bu krizde yazar kasa haberleri yerine yarın akşam haberlerde muhtemelen " dolar bir gencin sonunu getir " gibi bir haber görebilirsiniz. :D
satılıkta olan 3 yıllık ilk sahibi olduğum bir dairem var 240-250 bin TL civarı arası satmayı düşünüyorum. Yanı başında yeni yapılan avmler pazaryeri vs gibi birçok sosyal alan yapılıyor. Şuan için hazır canlı para 225 bin bir teklif var kafam karışık açıkcası sizlerin önerisi ne olur arkadaşlar ?
30 bin tl de kredi kapamak için ödeme yapacağım yani elde kalan 200 bin gibi bir para kalacak ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız görüş belirtirseniz sevinirim saygılar
aman hocam su donemde elimizdekinin kiymetini bilmekte fayda var. egerki acil para ihtiyaciniz yoksa bence satmayin derim en azindan secimler bitene kadar
yeni bir şehire yerleştim ve burada kirada oturuyorum. Yani orayı satıp parayı yerleştiğim yerden ev almayı düşünüyorum. Çünkü hem kredisini ödeyip hem kirada oturmak biraz yıpratmaya başladı açıkcası. Yani şu ülke tablosunda müşteri geldiyse satıp nakite mi çevirmek yoksa etraftaki sosyal alanların bittiğinde kazanacağı değeri mi beklemek. Piyasa hepten bozulduğunda bu evi satmakta dahada zorlanacağım gibi geliyor. Çünkü yapılan sıfır dairelerde satılması için dip rakamları görecek buna eminim.
Vay bee emiratese bak sen. deniz bankı satın aldı.
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/up.../05/dwwdwd.jpg
yüzde 96 dolardayım şükür... suisse bank ilede kurtarıorm paramı burdan..., Napalm burda tutalımda hırsız pezevenklermi çöksün üstüne bankalar batınca?... maymun iştahlı gavatlara kuruş yok!!
Hali hazırda 30 bin birikmişim var 4 senede anca biriktirdim. Bunu sizce nasıl yatırım olarak kullanabilirim? Forex vs.. alt sat hiç bir şeyden anlamıyorum. Ama bir keresinde birisinin telefonundan canlı olarak düşen yükselen dolar galiba alıp sattığını gördüm. Nedir bu ne değildir, riskli midir?
Fikir verirseniz çok iyi olur arkadaşlar. Hepinizin fikrine açığım.
halkbankası 1.18den ihtiyaç veriyor
bence cezadan önce bankanın içini boşaltıyorlar
aynı krediyi yapıkredi 1.69 garanti 1.89dan kullandırıyor
aynı tutar aynı vade
şubeye gitti arkadaşlar nette 1.30-1.35 görünüyor şubede 1.18-1.23
mesaj gelmiş başvurdular şimdi öğlen imzaya gidecekler