bu yavsk amerika kafasýna göre saða sola giriyor orta doðuda her türlü haltý yiyor ama ülkesine tek bir mermi bile gelmiyor.deli putin þunlara 2 füze sallasa çok sevineceðim yada koreli
Printable View
rusya bu kadar atar gider yapmasa iyiydi. gecenki gibi 3-5 füze yollardi amerika olay biterdi.
normalde deli deliyi görünce çomaðýný saklar diye öðretmiþlerdi bize ama bunlar bi deðiþik, gircekler bu gidiþle birbirlerine, boktan suriye yüzünden dünya savaþý çýkacak.
En son twitinde þunlarý yazmýþ
"rusya'yla iliþkilerimiz soðuk savaþ döneminden bile kötü ama buna gerek yok. rusya'nýn ekonomisini düzeltmesi için bize ihtiyacý var, bunu yapmak çok kolay. tüm ülkelerin iþbirliði yapmasý gerekli. silahlanma yarýþýný durduralým mý?"
Bu adam gerçekten þizofren. Az önce attýðý tweete bak bide buna. Süper güç kimlerin eline kaldý :D
bist 100 endeksini canlý görebileceðim bir yer var mý ?
dün dipten alýrým diye bugünü beklemiþtim. þimdi toplamaya çalýþýyorum ama kýl payý ditaþ ý falan kaçýrdým endeksi anlýk takip etmem lazým.
Akdeniz ýsýnýyor, abd (sen hep ne alakaysan amk çocuklarý hep ortalýgý siz karýþtýrýyorsunuz) bizde oraya gelecegiz dedi ve onlarda gemilerini getirdi. Rusya tatbikat yapacakmýþ
''Devlet Baþkaný Vladimir Putin’e Suriye’ye saldýrý düzenlemesi halinde ABD füzelerini vurma çaðrýsý yaptýðýný, Rus ordusunun da füze imhasý için tatbikata baþladýðýný yazdý. ABD’de de Cumhuriyetçi milletvekilleri Baþkan Donald Trump’a Suriye’yi vurmasý için baský yapýyor.''
Kurdaki kýsmý yatýþma sebebi Baþbakanýn Mb gerektiðinde istediði tedbiri alýr cümlesi .. Dolayýsýyla Borsada kýsmen toparlandý , yani kýsaca bu gece bile Mb deseki PPK'yý topluyorum kur 4'ün altýna iner .. Ama Mb bekliyecektir Abd Rus gerginliðini ve boþa kurþun atmaz .. Asýl olay Altýn Ons 1.360 Usd'yi geçti, Dolar hikaye
Aynen altýn da yakýn gecmýste 1340 larý hatýrlýyorum. En para da oldugumdan kurlar arasý fark cok oldugu ýcýn almadým. Ama hala alýnabýlýr sevýyemýdýr?
Bende enparadan islem yapiyorum . Kur farklari aksam 5 sabah 8 arasi baya bi aciliyor . Ben 1-2 hafta once $$ in ilk 3.9x seviyeleri gordugunde herkes gibi $$ dan cikmistim o an yuksek olan 169 dan altina girmistim, bugun itibari ile ciddi miktar kazandirdi . Tabiki al alma diyemem ama benim takip ettigim kadariyla altinin daha gideri var .
yurtdýþýndan iþbankasý uygulamasý ile memleketteki hesaptan döviz satmak istiyorum ama makas aralýðý normalinden çok çok fazla.Ýnternette baktým ama düzgün bir bilgi bulamadým.Tüm bankalar böyle mi yoksa sadece iþbankasýna ait birþey mi acaba ? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Mevcut altýný bozup mevduata geçilir mi? Altýnda yükseliþ sürermi?
Eyvallah hocam teþekkür ederim.Ben de yarýn orasý için mesai saatlerinde bakýp yazarým buraya.
þu dikkatimizden kaçýyor gibi
kur bizde yükseliyor ama dolar endeksi aþaðý yönlüyken yükseliyor
hem kur hem sepet hemde ons bazýnda altýn deðer kazanýyor
burada göze çarpan tlnin deðer kaybý
ki borsaya paralel bir kayýp söz konusu
yani kurun bu fiyatlamasý abd-rus savaþýyla ilgili deðil tamamen bizden kaynaklý
peki bunun baþlýca sebebi ne sizce?
benim hep dikkatimi çeken nokta reis ne zaman mb'ye savaþ açsa kur yükseliyor
reis bunu bilmiyor mu?
Bu adamýn yazýlarýný seviyorum sürekli de takip ederim sizlerede tavsiye ediyorum. Senin sorunun cevabýný 2 gün önceki yazýsýnda yazmýþ.
KENDİME YAZILAR - Mahfi Eğilmez yazıları: TL'deki Hızlı Değer Kaybının Nedeni
mahfi hocayý severim takipte ederim
yazýya göre piyasa bizi rusya ve iran ortaðý olarak fiyatlýyor
ve her þekilde bu iþten zararlý çýkacaðýmýzý düþünüyor
olabilir zaten bu hükümetle herhangi bir iþten karlý çýkma þansýmýz yok
3. köprü, orhangazi, akkuyu nükleer vs bir sürü örnek var
%50 nakit %50 borsa þeklinde pozisyon aldým. uzun zamandýr risk almýyordum kan basýncým arttý resmen :D
Dolar almayý düþünüyorum , ben alýrsam kesin düþer haberiniz olsun :-)
Bunlar hep dýþ güçlerin oyunu , açýn Türkiye'nin önünü durduramazsýnýz :D
Yunanistan savaþ uçaðý midilli yakonlarýnda düþtü, etkilermi bizim ekonomiyi?
Ne güzel hesap yapmýþlar, bu hesabý yapanlar evinin mutfak hesabýný yapýyorsa þimdiye açlýktan ölmüþ olmasý gerek.
https://i.hizliresim.com/MdMq12.jpg
En para da altýn 177.5 civarý bu seviyeden alýnýr mý Peki düne göre 4-5 lira gevþedi gramý.
satýn dolarlarý, 2 liraya düþecek çabuk çabuk çabuk :D panik panik.
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/up...18/04/1-57.jpg
aslýna bakarsanýz 1,5 krþ hareket var ama eðriye bakarsanýz kýyamet gibi düþtü :)
Dolar Pazartesi ne olur tahmini olan var mý?
Bende altýn ve dövizi pazartesi merak ediyorum ama o güne kadar ortalýk yatýþabilirde.Genelde bu tür olaylar açýklamalar haftasonu yapýlýyor.