997TT Nickli Üyeden Alıntı
Bu aksam aklımdakı herseyı sordum,sormaz olaydım.
Bır cok pislik ogrendım malesef. Bılerek actırılan ıtıraz davaları,anlasmayla 10 a bıtırılecek borc davalarının rusvetle 16 ya bıtırılmesı. 15 alacakken,borclunun borcunu 10 a kapama vs vs....
Geleım bu işe,malesef umdugumdan kotu bır olayın bahanesı olarak kullanıcak bır fahiş hata...
Bankanın ıcının bosaltılması boyle ufak tefek ıslerle mumkun degıl . ***** mevduatta Turkıye 2.si halkbank. Amaa bu yapılan işin yada skandalın,adına ne dersenız bankaya zararı buyuk olucak.
Sızlere yazmıstım,haftaya baya bırseyler olucak ama ıyı beklentı/haberlerın dogrulugunu sorgulamaya basladım.
Dolar alınır mı? Duserse 6 lara ok ama baskası olmaz. Kredı ıle borclanıp dovız almak gectı artık,faızler cok yuksek. Konut faızlerı hala uygun.
Abd dedn gelıcek ceza halkbankasını bıtırmez,yerel banka olur,yurtdısı faalıyetlerı kısıtlanır,swıft yapamaz vs ama devlete zararı buyuk olur.
Buarada katar 15mılyar doları verırım dememıs. Sen bana bunun karsılıgında mal verırsen ulkeye sokarım demıs. Suan harıl harıl satacak mal sırket vs aranıyor. Ayrıca yurtdısı fonların tr den kacmasının en onemlı sebebının tayyıbın ıyıce keskınlesıp guven ortamını yıtırmesı olarak goruyor akp yonetıcılerı. Eger bu ortam tesıs edılemezse doların 10 olması bıke dogal dıyorlar. Ama iş 2013 yılına donerse kısa zamanda 4 olur dıyorlar....
Daha not cok ama bu ozet yeter sanırım.